Carrefour Polska Opinie

2.1 - poziom obsługi
2.4 - jakość usług / cena
2.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 18
Średnia ocen:
2.2 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.carefour.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Adam
link | zgłoś
2022-10-01
*.160.156.*
A ja jestem zadowolony. Zauważyłem, że produkty pod marką Carrefour przewyższają jakością, smakiem i brakiem konserwantów markowe produkty, chociażby Animex choć przez nich produkowane. A dla tych co tak biadolą na promocje, radzę czytać ze zrozumieniem, bo w Biedronce jak klient jest tępy, to też n [rozwiń/zwiń]
Jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rozczarowany
link | zgłoś
2022-06-20
*:7980:c1cb:*
Dziś we Wrocławiu przy ul:Graniczna 2A w sklepie Carrefour porażka kolejna zostałem nabrany na promocje z aplikacji 20% na serki Danio do 6 szt z możliwością mieszania smaków . Wiec lecę z językiem na brodzie na głodzie pakuje do koszyka 6 serków i po zapłaceniu zong oczywiście nic mi nie odjęło z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz
link | zgłoś
2022-03-29
*.174.114.*
Witam, jestem klientem od nie dawna w Carefourze w Rabce-Zdrój na ul.Zakopiańskiej i szczerze jestem bardzo niezadowolony z klimatu jaki panuje w tym sklepie. Ostatnio robiłem zakupy i cały czas w glosniku słyszałem że pani kierownik jest proszona do kas samoobsługowych. Miałem przyjemność przygląd [rozwiń/zwiń]
Brak kierownika
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andy
link | zgłoś
2022-03-24
*.174.15.*
To, że w dużych marketach ceny na półkach nie zgadzają się z tymi w kasie jest to ogólnie wiadomo. Podobnie jak ceny promocyjne które dawno się skończyły ale na półce nadal widnieje niższa cena. Po raz pierwszy natomiast spotkałem się z celowym i z wielką premedytacją oszustwem. Wydrukowana cena [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Artur
link | zgłoś
2022-03-20
*.134.212.*
Nie polecam zakupów przez sklep online Carrefoura. Jakość produktów jest OK, ale do obsługi zamówienia mam duże zastrzeżenia. Jak to często bywa, nie mogli dostarczyć wszystkiego zgodnie z zamówieniem -- ok, rozumiem. Zwrócili mi jednak za małą kwotę za niedostarczone produkty. Napisałem maila z rek [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Milena
link | zgłoś
2022-02-18
*.254.172.*
17:14Nie dostarczyli mi części produktow, przez pomyłkę pracownika. Ustaliłam z infolinią, że dowiozą je kolejnego dnia. Pod koniec kolejnego dnia dostałam zwrot za niedostarczone produkty, wbrew ustaleniom. Konsultanci z infolinii rozłożyli ręce do nieba bo zwrot już poszedł i nic nie mogą zrobić. [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-12-01
*.199.203.*
Zadzwoniłam na nr tel podany na stronie Carrefur online. Byłam 5 w kolejce. Czekałam 1 godz. 4 min. SERIO!!! 1 godzinę i 4 minuty. Jak już byłam pierwsza, to konsultant/konsultantka uprzejmie rozłączyła połączenie. Dziękuję Ci Carrefur(:
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-11-09
*:726b:6580:*
Witam, złożyłam zamówienie on line. Wybrałam możliwość płacenia przelewem tradycyjnym. Wpłąciłam ponad 300 zł, następnie przyszedł sms, że zamówienie moje anulowano, bo nie było płatności. Skoro dają możliwość wpłaty przelewem tradycyjnym, to po co są takie cyrki. Teraz, żeby odzyskać kasę, trzeba [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-07-20
*.226.117.*
Witam, w sklepie Carrefour Express w Warszawie przy ul. Wilanowskiej 365 ciągle są braki płynu dezynfekującego w dozowniku przy wejściu. W dniu wczorajszym chciałam po wejściu do sklepu nie mogłam zdezynfekować rąk z powodu braku płynu. Zgłosiłam to siedzącemu obok ochroniarzowi, który odpowiedział [rozwiń/zwiń]
brak płynu do dezynfekcji, bardzo zła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
profesor uniwersytetu
link | zgłoś
2015-02-01
*.5.46.*
Carrefour w Forum w Gliwicach oraz w Arenie: brudno, pracownicy czesto nieumyci. Nie mozna kolo nich przejsc. Wiem, ze pracuja, ale zwlaszcza w sklepie z zywnoscia powinno byc czysto. Towaru np. owocow nie mozna zwazyc, gdyz na wadze nie ma ich w spisie alfabetycznym, jak ostatnio owoce liczi wprowa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
consument1
link | zgłoś
2015-01-20
*.79.117.*
Carrefour Galeria Mokotów-zrobiło się nieznośnie brudno!!! Już same koszyki odstraszają brudem. Towar wybrakowany, a sklep nie wiadomo dlaczego nie posiada na dokładkę większości produktów promocyjnych...nie bierze w promocjach udziału????
brudno, mało towaru, ceny przy towarach brak lub są nieaktualne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wodnica79
link | zgłoś
2014-09-04
*.60.161.*
W jednym ze sklepów odmówili przyjęcia wadliwego towaru (sprzęt rtv); nie mają obowiązku zwracać kasy, ale według przepisów ich zakichanym obowiązkiem było wymienić na działajacy sprzęt - przepisy o prawach konsumenta. A oni się tylko awanturowali. To nie jest miejsce na kupowanie sprzętu rtv, pocza [rozwiń/zwiń]
nie wymieniają wadliwego nowego sprzętu na nowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
fregata
link | zgłoś
2014-07-25
*.15.120.*
Brud smród i brak kompetentnej obslugi. Jak kiedys opisano to na forum lokalnym to cwaniaki wplyneli na moderatora i skasowali post ale syfu w sklepie nie zmienili. Sklep carrefour w lomiankach.
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jurek
link | zgłoś
2014-04-22
*.28.36.*
Ludzie, przecież na kasach pracują też ludzie. Po kilka albo kilkanaście godzin. Trzeba mieć pretensje do sklepu ze dwie kasy czynne a nie że kasjer wolno obsługuje. On przecież odpowiada za te pieniądze. Jako sklep ok. Duzy wybór towaru, czasami jakieś fajne promocje,wszystko w porządku wg. mnie.
jak wyżej
jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2014-04-15
*.91.187.*
Ja nie jestem zadowolona z tego sklepu. Wieczne kolejki na kilometry bo jedna lub dwie kasy otwarte na cały sklep. Ceny wysokie i słaba karta lojalnościowa. Zrób zakupy za tysiac złotych to dostaniesz talie kart... Śmiechu warte...
brak
jak wyżej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Spider
link | zgłoś
2014-04-08
*.109.252.*
A ja jestem bardzo zadowolony. Carrefour Polska ma super promocje na browary i dobre produkty pod własna marką. Jeśli trafi sie na promocje z gazetki (a szybko je wykupują) to mozna zrobic zakupy za naprawde niewielką kwote.
dobra obsługa, tanio
szybko wykuouja towar z promocji, albo rozbieraja go pracownicy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ilona
link | zgłoś
2014-04-08
*.219.125.*
W jednym ze sklepów w dużym mieście wojewódzkim panuje taki bałagan, że czyściej jest w starym Oplu mojego brata po którym zawsze musiałam sprzątać w dzieciństwie;)
brud
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2014-04-08
*.137.170.*
Nie jestem do końca zadowolona. Bardzo powolna obsługa na kasach. Nie wymagam nie wiadomo jakiego tempa, ale w innych dyskontach przebiega to o wiele szybciej. Dlatego zmieniła Carrefoura na inną sieć.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Carrefour Polska Opinie