Opinie o BONAMI

3.3 - poziom obsługi
2.9 - jakość usług / cena
2.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 27
Średnia ocen:
3.0 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
www.bonami.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
anna
link | zgłoś
2021-03-01
*.10.129.*
Przestrzegam przed zakupami na https://www.bonami.pl/. Zakupiłam szafkę https://www.beliani.pl/szafka-rtv-biala-sydney.html?utm_source=ceneo_pl&utm_medium=beezup_pl&utm_campaign=prod_list_beezup_ceneo_pl&utm_source=ceneo&utm_medium=referral której opis ('Wysokiej jakości materiały i wykonanie') okaz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Korni
link | zgłoś
2020-12-17
*.146.64.*
Tragedia miesiac czekamy za zwrotem pieniędzy Pan od reklamacji Bartosz Świerszczek zbywa nas bo regulamin , jakość tragiczna !! Nie Polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2020-12-09
*.204.34.*
Otrzymalam niekompletny regal I nie moge doprosic sie o doslanie brakujacej czesci. Caly regal jest bardzo prosty, czesci jest niewiele, ale problem duzy!!! Bo zle zdjecie, bo brak ilosci zaznaczonych czesci na zdjeciu, itd. Maja w ofercie towar a problemem jest zobaczyc jak on wyglada, tym bardzi [rozwiń/zwiń]
Niekompletnosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2020-11-01
*.135.121.*
Firma nie reaguje na zgłoszenia odnośnie wad ukrytych mebli. Słaba jakoś wykonania jest zwalana na niewłaściwe użytkowanie. Stanowczo nie polecam tej firmy, reklamację są niemożliwe.
Wygląd
Jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-10-26
*.10.166.*
Fatalna jakość. Dno i 5 metrów mułu. Odradzam zakupy, duże rozczarowanie po otworzeniu paczki. W większości to tania, bylejaka chińszczyzna w mocno zawyżonych, absurdalnych cenach. Ja już u nich nie kupię, co również radzę wszystkim potencjalnym kupującym. Poza tym brak wdrożonych dobrych standard [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Antoni
link | zgłoś
2020-09-09
*.147.37.*
Podzielam negatywne opinie odnośnie slabej jakosci wykonania i tego że produkt różni się od tego co jest prezentowane na zdjęciach. Zdjęcia są mocno podrasowane. Kanapa jaka zmówiłem sprawia wrażenie jakby się zaczynała zapadać przez oparcie które nie trzyma pionu. Odstępy po obu stronach kanapy mię [rozwiń/zwiń]
Odbierają telefony
Niestarannie wykonane, nie równo, wygląda gorzej niż w rzeczywistości...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bada
link | zgłoś
2020-09-05
*.47.49.*
zamówiłam 3 szt.organizer Madison.To bardziej miękki pokrowiec.Zamki słabe, zacinają się i wyrywają z listwy.Doś pojemny,uchwyt ułatwia wyciąganie.Na zdjęciach wygląda na bardziej sztywny ale tak nie jest
pojemny
słabe zamki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2020-08-17
*.173.25.*
Towar zgodny zopisem, pełnowartościowy, szybka dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2020-04-16
*.228.220.*
Koszmarna jakosc produktow. na zdjeciach wygladaja ladnie, ale to co przyszło w paczce to nadaje sie do kosza. Poobijane, slabej jakosci, odpryski w lakierze na meblach. wystające drzazgi. Plus za szybka reklamacje. Minus za niezworcenie pieniedzy w calosci - mimo ze zostalo zareklamowane odraz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2020-04-15
*.77.142.*
jestem bardzo zadowolona z zakupów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?