BONAMI Opinie

3.4 - poziom obsługi
2.9 - jakość usług / cena
2.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 27
Średnia ocen:
3.0 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
www.bonami.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Joanna
link | zgłoś
2022-05-09
*.244.96.*
Jestem rozczarowana.maseliczka za 92zl nie warta więcej niż 15zl.jakosc chińska odpryski w smaki i.porazka.przesylka szybko doszła i bez problemu ale tak nie naciaga sie klientów. Więcej już nic w tym sklepie nie kupię
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iza
link | zgłoś
2022-01-25
*.221.114.*
Skontaktowałam się ze sklepem w celu wyjaśnienia statusu swojej przesyłki, która spoźniała się kilka dni. Okazało się, że "ze wzgledu na nowe przepisy" sklep nie wystawia faktur vat - o czym nie było informacji na stronie. Pan Bartosz z obsługi klienta nie zaproponował mi zadnego rozwiązania, opró [rozwiń/zwiń]
brak
całe mnóstwo ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lilo40
link | zgłoś
2021-11-09
*.160.246.*
W Bonami kupiłem w "promocji" dwa chodniki do kuchni za 320zł. Nie spodziewałem się że będą to bieżniki na stół. Tak cienkie że na podłogę się to nie nadaje. Cieszę się tylko że nie kupiłem tego przy normalnej cenie 500zł, bo bym wyskoczył z 6 piętra. Towar jakby w biedronce był kupiony
ŻADNYCH
Cieniutki jak papier toaletowy za komuny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2021-08-13
*.147.173.*
Zamówiłam kilka miesięcy temu dywanik czerwony na taras przez facebook, zapłaciłam ponad 300,- i do tej pory go nie dostałalam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2020-12-09
*.204.34.*
Otrzymalam niekompletny regal I nie moge doprosic sie o doslanie brakujacej czesci. Caly regal jest bardzo prosty, czesci jest niewiele, ale problem duzy!!! Bo zle zdjecie, bo brak ilosci zaznaczonych czesci na zdjeciu, itd. Maja w ofercie towar a problemem jest zobaczyc jak on wyglada, tym bardzi [rozwiń/zwiń]
Niekompletnosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antoni
link | zgłoś
2020-09-09
*.147.37.*
Podzielam negatywne opinie odnośnie slabej jakosci wykonania i tego że produkt różni się od tego co jest prezentowane na zdjęciach. Zdjęcia są mocno podrasowane. Kanapa jaka zmówiłem sprawia wrażenie jakby się zaczynała zapadać przez oparcie które nie trzyma pionu. Odstępy po obu stronach kanapy mię [rozwiń/zwiń]
Odbierają telefony
Niestarannie wykonane, nie równo, wygląda gorzej niż w rzeczywistości...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bada
link | zgłoś
2020-09-05
*.47.49.*
zamówiłam 3 szt.organizer Madison.To bardziej miękki pokrowiec.Zamki słabe, zacinają się i wyrywają z listwy.Doś pojemny,uchwyt ułatwia wyciąganie.Na zdjęciach wygląda na bardziej sztywny ale tak nie jest
pojemny
słabe zamki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2020-08-17
*.173.25.*
Towar zgodny zopisem, pełnowartościowy, szybka dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2020-04-16
*.228.220.*
Koszmarna jakosc produktow. na zdjeciach wygladaja ladnie, ale to co przyszło w paczce to nadaje sie do kosza. Poobijane, slabej jakosci, odpryski w lakierze na meblach. wystające drzazgi. Plus za szybka reklamacje. Minus za niezworcenie pieniedzy w calosci - mimo ze zostalo zareklamowane odraz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2020-04-15
*.77.142.*
jestem bardzo zadowolona z zakupów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2020-03-05
*.100.198.*
Koszmarna jakosciowo Na zdjèciu całkiem co innego!!!!cena kolosalna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nie wiem czy pomoże
link | zgłoś
2020-02-24
*:3230:dd4d:*
Badziewia. Szmelc za duża kasę. 5
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2019-08-27
*.185.87.*
Chodniczki śliczne. Obsługa super, wszelkie potwierdzenia wysyłane na e-maila. Sklep podał termin dostawy 27-30.08. Towar otrzymałam już 27.08. Musiałabym mieć dużo złej woli, aby wystawić inną niż pozytywną ocenę. Polecam sklep w 100%.
Profesjonalna obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2019-07-05
*.221.134.*
W życiu nie widziałam takiego badziewia! Szafka za 500 zł cała postrzępiona, brakujące strony w instrukcji, nie wyrobione dziurki na śruby (wszystko trzeba było wkręcać na sile!) a na koniec szafka wyglada ohydnie. Front szuflady wystaje poza obudowę całej szafki. Za darmo bym takiego badziewia nie [rozwiń/zwiń]
Brak
Jakość koszmarna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SNA
link | zgłoś
2019-06-04
*.11.142.*
Jestem zawiedziona!Stół wystawiony na stronie jako stół rozkładany w rzeczywistości taki nie jest,staje się nim jeśli dokupimy do niego blaty (zaznaczę, że zajedyne 689 zł).Nigdzie nie było wzmianki,że tak należy zrobić.Na stronie BONAMI widniał opis "stół rozkładany",do którego niezgodnie z prawdą [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ewa
link | zgłoś
2019-04-11
*.185.83.*
zamówiłam fotel uszak za 2300 . czekałam miesiąc . Parę dni przed dostawą dostałam meila , gdzie poinf. mnie ze dostanę meila od dostawcy z dokładnym terminem doręczenia.Niestety byłam w pracy i pan dostawca stał pod domem z fotelem , dzwonił i pytał co ma zrobic. Żadnego meila nie otrzymałam . [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2019-02-18
*.40.122.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupionej kanapy, która jest dokładnie taka jak wynikało z opisu.Jest bardzo dobrze i estetycznie wykonana a materac i poduszki rewelacyjne. Polecam.Jestem również zadowolona z pozostałych produktów, zakupionych w bonami.pl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2019-02-03
*.21.251.*
Zamówienie zrealizowane sprawnie. Towar zgodny z oczekiwaniem. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lidia
link | zgłoś
2019-01-11
*.73.131.*
Pościel kolorystycznie bardzo różni się od zdjęć sklepu!Prześcieradło postrzepione po bokach,nawet raz nie przeszyte.Po praniu pewnie będą jeszcze większe strzępy.Material nie nadaje się na pościel -przewaga sztucznego, sztywnego badziewia. Pościel miała być dla osoby chorej,leżącej.W tym czymś to c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-10-31
*.146.167.*
Nie polecam zakupów mebli!Najpierw czekałam na nie 2 miesiące,po czym okazało się, że witryna jest uszkodzona.Zglosolam reklamacje i w ciągu 2 m-cy miałam dostać nową, ale niestety minęły już 3 i dalej czekam.Sa to meble Mycor hiszpańskiej firmy,która nie potrafi się określić kiedy w końcu witryna d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2018-10-12
*:624a:df42:*
Jestem bardzo zawiedziona obsługą sklepu. Ponad miesiąc temu zamówiłam u nich dywan, kilka razy upominałam się o informację kiedy przyjdzie. W ub. tygodniu zapewniono mnie, że niebawem. Termin dostawy wczoraj minął, więc znów odezwałam się do sklepu. Jakie było moje zdziwienie, kiedy dowiedziałam si [rozwiń/zwiń]
-
obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2018-08-10
*.87.151.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, zamówione artykuły spełniły moje oczekiwania - pokrowce na ubrania i organizery starannie wykonane, estetyczne, w przystępnej cenie. Realizacja zamówienia bardzo szybka - dziękuję!
bardzo ciekawa i szeroka oferta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2018-06-28
*.199.25.*
Jeśli towar jest na stanie, wszystko idzie sprawnie. Gorzej jak go nie ma. Na stolik czekalam grzecznie, aż do końcowej daty dostawy. Ostatniego dnia napisałam maila i tylko dlatego dostałam informację. Przesunięto dostawę o 2,5 miesiąca, z propozycją rabatu 100 zł, zwróconego w ciągu 5 dni robocz [rozwiń/zwiń]
brak
czas dostawy, zwrot środków
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2016-01-19
*.175.155.*
Jestem zadowolona z otrzymanego zamówienia. Wszystko zgodne ze zdjęciami reklamującymi towar. Polecam, szybka i profesjonalna obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kaśka
link | zgłoś
2015-10-11
*.231.53.*
Kupuję na Bonami co jakiś czas. Produkty jakości - od dobrej do rewelacyjnej, obsługa klienta jest świetna więc jestem zadowolona.
tanio!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kinga18
link | zgłoś
2015-10-11
*.231.53.*
Fantastyczny sklep a produkty rewelacyjne! Własnie otworzyłam swój pierwszy zestaw misek Joseph Joseph - po prostu super!
sklep warty uwagi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
And
link | zgłoś
2015-03-15
*.209.129.*
Ciekawy wybór Ładne rzeczy Rzetelnie zapakowany towar Szybki odzew w razie problemów Jestem zadowolony, polecam
wszytsko super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BONAMI Opinie