BONAMI Opinie

2.3 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
1.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 51
Średnia ocen:
2.1 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
www.bonami.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Joanna
link | zgłoś
2022-05-09
*.244.96.*
Jestem rozczarowana.maseliczka za 92zl nie warta więcej niż 15zl.jakosc chińska odpryski w smaki i.porazka.przesylka szybko doszła i bez problemu ale tak nie naciaga sie klientów. Więcej już nic w tym sklepie nie kupię
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iza
link | zgłoś
2022-01-25
*.221.114.*
Skontaktowałam się ze sklepem w celu wyjaśnienia statusu swojej przesyłki, która spoźniała się kilka dni. Okazało się, że "ze wzgledu na nowe przepisy" sklep nie wystawia faktur vat - o czym nie było informacji na stronie. Pan Bartosz z obsługi klienta nie zaproponował mi zadnego rozwiązania, opró [rozwiń/zwiń]
brak
całe mnóstwo ;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lilo40
link | zgłoś
2021-11-09
*.160.246.*
W Bonami kupiłem w "promocji" dwa chodniki do kuchni za 320zł. Nie spodziewałem się że będą to bieżniki na stół. Tak cienkie że na podłogę się to nie nadaje. Cieszę się tylko że nie kupiłem tego przy normalnej cenie 500zł, bo bym wyskoczył z 6 piętra. Towar jakby w biedronce był kupiony
ŻADNYCH
Cieniutki jak papier toaletowy za komuny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2021-08-13
*.147.173.*
Zamówiłam kilka miesięcy temu dywanik czerwony na taras przez facebook, zapłaciłam ponad 300,- i do tej pory go nie dostałalam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kejta
link | zgłoś
2021-08-08
*.24.142.*
Rekomenduje omijać z daleka - poziom obsługi konsultantów infolinii przekracza wszelkie standardy jakości - błędne informacje o produkcie, niedotrzymywanie terminów oraz co krytyczne brak zwrotu środków za zawrócony towar w terminie 14 dni. Bezpodstawne przetrzymywanie pieniędzy po otrzymaniu i potw [rozwiń/zwiń]
brak
wadliwe towary, błędne informacje o produkcie, przetrzymywanie środków za zwrócone uszkodzone towary
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
J
link | zgłoś
2021-05-13
*.47.118.*
Złożyłam reklamację na metalowy koszyk, bo przyszedł do mnie cały podrapany, obiecali wysyłkę w 8 dni roboczych nowego towaru, później cały czas przeprosiny, dzisiaj mija miesiąc od mojej reklamacji... Przestrzegam - przed bandą krętaczy!
brak
przeciąganie reklamacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elzbieta
link | zgłoś
2021-05-04
*.66.205.*
kupiłam dywanik na zdjeciu super wyglada opinie tez supwer okazało sie ze brzydactwo i tyle.
brak
brzydactwo nie zgodne ze zdjeciem zdjecie dobrze wyretuszowane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anna
link | zgłoś
2021-03-01
*.10.129.*
Przestrzegam przed zakupami na https://www.bonami.pl/. Zakupiłam szafkę https://www.beliani.pl/szafka-rtv-biala-sydney.html?utm_source=ceneo_pl&utm_medium=beezup_pl&utm_campaign=prod_list_beezup_ceneo_pl&utm_source=ceneo&utm_medium=referral której opis ('Wysokiej jakości materiały i wykonanie') okaz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Korni
link | zgłoś
2020-12-17
*.146.64.*
Tragedia miesiac czekamy za zwrotem pieniędzy Pan od reklamacji Bartosz Świerszczek zbywa nas bo regulamin , jakość tragiczna !! Nie Polecam !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hanna
link | zgłoś
2020-12-09
*.204.34.*
Otrzymalam niekompletny regal I nie moge doprosic sie o doslanie brakujacej czesci. Caly regal jest bardzo prosty, czesci jest niewiele, ale problem duzy!!! Bo zle zdjecie, bo brak ilosci zaznaczonych czesci na zdjeciu, itd. Maja w ofercie towar a problemem jest zobaczyc jak on wyglada, tym bardzi [rozwiń/zwiń]
Niekompletnosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2020-11-01
*.135.121.*
Firma nie reaguje na zgłoszenia odnośnie wad ukrytych mebli. Słaba jakoś wykonania jest zwalana na niewłaściwe użytkowanie. Stanowczo nie polecam tej firmy, reklamację są niemożliwe.
Wygląd
Jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-10-26
*.10.166.*
Fatalna jakość. Dno i 5 metrów mułu. Odradzam zakupy, duże rozczarowanie po otworzeniu paczki. W większości to tania, bylejaka chińszczyzna w mocno zawyżonych, absurdalnych cenach. Ja już u nich nie kupię, co również radzę wszystkim potencjalnym kupującym. Poza tym brak wdrożonych dobrych standard [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
julia2
link | zgłoś
2020-09-27
*.10.110.*
Najgorsze jak do tej pory doświadczenie z zakupami internetowymi. Rozumiem, teraz , że widoczne tu, wystawione opinie innych klientów są, używając eufemizmu, niemiarodajne. Zamówiłam 2 narzuty. Po złożeniu zamówienie dowiedziałam się, że będę czekała ponad 2 miesiące. Chińskie Ali Express przesyła s [rozwiń/zwiń]
nie znajduję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antoni
link | zgłoś
2020-09-09
*.147.37.*
Podzielam negatywne opinie odnośnie slabej jakosci wykonania i tego że produkt różni się od tego co jest prezentowane na zdjęciach. Zdjęcia są mocno podrasowane. Kanapa jaka zmówiłem sprawia wrażenie jakby się zaczynała zapadać przez oparcie które nie trzyma pionu. Odstępy po obu stronach kanapy mię [rozwiń/zwiń]
Odbierają telefony
Niestarannie wykonane, nie równo, wygląda gorzej niż w rzeczywistości...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bada
link | zgłoś
2020-09-05
*.47.49.*
zamówiłam 3 szt.organizer Madison.To bardziej miękki pokrowiec.Zamki słabe, zacinają się i wyrywają z listwy.Doś pojemny,uchwyt ułatwia wyciąganie.Na zdjęciach wygląda na bardziej sztywny ale tak nie jest
pojemny
słabe zamki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monis
link | zgłoś
2020-09-01
*:13d6:d1d4:*
Zamówiłam towar nie spełniał moich oczekiwań bo był słaby gatunkowo odesłałam wraz z formularzem zwrotu otrzymałam maila ze otrzymam zwrot kady najszybciej jak to będzie możliwe po 2 tygodniach od maila kasa nie wpłynęła napisałam kolejnego maila po 4 dniach dostałam info ze zgubili mój formularz z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2020-08-21
*.205.141.*
Bonami - dnia 16 lipca 2020 otrzymałam m.in. zamówiony serwis porcelanowy. Zewnętrzne opakowanie było solidne, wypełnienie wystarczające, natomiast opakowanie wewnętrzne było uszkodzone w dwóch miejscach. 1/4 zawartości była uszkodzona, potłuczona lub wyszczerbiona. Zawartość opakowania może sugerow [rozwiń/zwiń]
Nie ma
Żenująca obsługa, słaba jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2020-08-17
*.173.25.*
Towar zgodny zopisem, pełnowartościowy, szybka dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alina
link | zgłoś
2020-06-25
*.43.93.*
Sklep sprzedał towar, który wygląda inaczej niż na zdjęciu. To co otrzymałam wygląda jak tania podróbka, towaru który zamówiłam. Miało być elegancko a wyszło tandetnie i plastikowo. Sklep nie zareagował na przesłaną im negatywną ocenę zamówienia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zima
link | zgłoś
2020-06-05
*.40.125.*
Szkoda ,że prędzej nie przeczytałam opinii. Nigdy nikomu nie polecę tej firmy!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystyna
link | zgłoś
2020-04-16
*.228.220.*
Koszmarna jakosc produktow. na zdjeciach wygladaja ladnie, ale to co przyszło w paczce to nadaje sie do kosza. Poobijane, slabej jakosci, odpryski w lakierze na meblach. wystające drzazgi. Plus za szybka reklamacje. Minus za niezworcenie pieniedzy w calosci - mimo ze zostalo zareklamowane odraz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2020-04-15
*.77.142.*
jestem bardzo zadowolona z zakupów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2020-03-05
*.100.198.*
Koszmarna jakosciowo Na zdjèciu całkiem co innego!!!!cena kolosalna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nie wiem czy pomoże
link | zgłoś
2020-02-24
*:3230:dd4d:*
Badziewia. Szmelc za duża kasę. 5
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eli
link | zgłoś
2020-02-13
*.106.244.*
Odradzam kupowania bubli. Jakość i to co kupujemy nijak ma się do tego co przysyłają. Zdjęcia daleko odbiegają rzeczywistości. Zwrot to dopominanie się o swoje pieniądze i jak by tego było mało to zwrócono połowę , zaś kolejne dopominanie, zmarnowany czas na tel. i E- maile po czym czekam już 14 dni [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
chwilowa
link | zgłoś
2019-11-26
*.138.136.*
Jakość produktu pozostawia wiele do życzenia, nie jest wart swojej ceny!!! Zamówiłam poduszki dekoracyjne, rozmiar inny niż podano na stronie, wypełnienie watą pomieszaną z jakimiś skrawkami materiału (śmieciami?) Pełno odstających nitek, poszewka tylko z jednej strony ma wzór, z drugiej biała.. Ra [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ida
link | zgłoś
2019-11-22
*.30.52.*
Potwierdzam, blokują złe opinie. Jakość zamówionego towaru do oferty na stronie internetowej i ceny pozostawia DUŻO do życzenia. Ten sam towar na ich stronie "niby" z promocji 50% w innym sklepie za tę samą kwotę bez żadnej promocji. Nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2019-10-04
*.145.158.*
Towar jest wybrakowany, brak słów, telefonu na infolinii nie odbierają. Odradzam wszystkim. Jakość szafki żałosna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2019-09-11
*.173.224.*
Nie dosc, że sprzedaja beznadziejnej jakosci meble to jeszcze tuszuja niewygodne opinie. Na opineo zglosili moj komentarz bo napisalam prawde :D To chyba mowi samo przez siebie, że zdaja sobie sprawe, że ich meble sa marnej jakosci. Uwazajcie na te firme.
Brak
Meble zle wykonane, zla instrukcja obslugi, krzywo wywiercone dziury, obite fronty.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edyta
link | zgłoś
2019-08-27
*.185.87.*
Chodniczki śliczne. Obsługa super, wszelkie potwierdzenia wysyłane na e-maila. Sklep podał termin dostawy 27-30.08. Towar otrzymałam już 27.08. Musiałabym mieć dużo złej woli, aby wystawić inną niż pozytywną ocenę. Polecam sklep w 100%.
Profesjonalna obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2019-08-05
*.173.177.*
Znaczne opóźnienie w dostawie, obsługa klienta poniżej wszelkich standardów - chamska i nieuprzejma. Komoda kosztowała 1400 zł - sposób wykonania pozostawia wiele do życzenia. Ponadto o tym, że nie będzie można jej dostarczyć z opcją wyboru terminu dostawy dowiedziałam się po MIESIĄCU czekania. Stan [rozwiń/zwiń]
opóżnienia w dostawie, obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2019-07-29
*.146.230.*
Tragedia nie polecam brak podtwierdzenia zakupu zerowy kontakt .
Zero
Chłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dominika
link | zgłoś
2019-07-05
*.221.134.*
W życiu nie widziałam takiego badziewia! Szafka za 500 zł cała postrzępiona, brakujące strony w instrukcji, nie wyrobione dziurki na śruby (wszystko trzeba było wkręcać na sile!) a na koniec szafka wyglada ohydnie. Front szuflady wystaje poza obudowę całej szafki. Za darmo bym takiego badziewia nie [rozwiń/zwiń]
Brak
Jakość koszmarna.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
SNA
link | zgłoś
2019-06-04
*.11.142.*
Jestem zawiedziona!Stół wystawiony na stronie jako stół rozkładany w rzeczywistości taki nie jest,staje się nim jeśli dokupimy do niego blaty (zaznaczę, że zajedyne 689 zł).Nigdzie nie było wzmianki,że tak należy zrobić.Na stronie BONAMI widniał opis "stół rozkładany",do którego niezgodnie z prawdą [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ewa
link | zgłoś
2019-04-11
*.185.83.*
zamówiłam fotel uszak za 2300 . czekałam miesiąc . Parę dni przed dostawą dostałam meila , gdzie poinf. mnie ze dostanę meila od dostawcy z dokładnym terminem doręczenia.Niestety byłam w pracy i pan dostawca stał pod domem z fotelem , dzwonił i pytał co ma zrobic. Żadnego meila nie otrzymałam . [rozwiń/zwiń]
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danuta
link | zgłoś
2019-02-18
*.40.122.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupionej kanapy, która jest dokładnie taka jak wynikało z opisu.Jest bardzo dobrze i estetycznie wykonana a materac i poduszki rewelacyjne. Polecam.Jestem również zadowolona z pozostałych produktów, zakupionych w bonami.pl
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Basia
link | zgłoś
2019-02-03
*.21.251.*
Zamówienie zrealizowane sprawnie. Towar zgodny z oczekiwaniem. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lidia
link | zgłoś
2019-01-11
*.73.131.*
Pościel kolorystycznie bardzo różni się od zdjęć sklepu!Prześcieradło postrzepione po bokach,nawet raz nie przeszyte.Po praniu pewnie będą jeszcze większe strzępy.Material nie nadaje się na pościel -przewaga sztucznego, sztywnego badziewia. Pościel miała być dla osoby chorej,leżącej.W tym czymś to c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dudek
link | zgłoś
2018-11-29
*.171.129.*
złodzieje, powinno być zero do wyboru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2018-11-03
*.246.208.*
Kiedyś ten sklep spełniał moje oczekiwania, chociaż marketing ni jak się nie miał do np. profesjonalnego Westwing. Nawet ceny miał wyższe! Teraz obsługa jest beznadziejna, interpretują dowolnie własny regulamin, moim zdaniem nie wytrzymają konkurencji rynku. Naprawdę trzeba się postarać, ale obecne [rozwiń/zwiń]
nie widzę
drogo, towar dla niewymagających klientów, fatalna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2018-10-31
*.146.167.*
Nie polecam zakupów mebli!Najpierw czekałam na nie 2 miesiące,po czym okazało się, że witryna jest uszkodzona.Zglosolam reklamacje i w ciągu 2 m-cy miałam dostać nową, ale niestety minęły już 3 i dalej czekam.Sa to meble Mycor hiszpańskiej firmy,która nie potrafi się określić kiedy w końcu witryna d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2018-10-29
*.20.39.*
Unikać jak ognia, jak zarazy.. Kupiłam krzesła Somcasa Olga za 2.658 zł w dniu 17.09.2018, dostawa miała nastąpić 24.10.2018. Finalizując zakup nie ma możliwości zapłaty przy odbiorze, jedynie można zapłacić z góry. Tak też zrobiłam. Jakież było moje zdziwienie, gdy w ostatnim dniu obiecanej dostawy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ak
link | zgłoś
2018-10-24
*.147.35.*
Tragedia tragedia i jeszcze raz tragedia. Ponad miesiąc temu złożyłam i opłaciłam u nich zamówienie. Po prawie miesiącu oczekiwania na zamówione produkty i braku jakiekolwiek informacji ze strony tego sklepu sama napisałam do nich maila. W odpowiedzi otrzymałam informację że niestety 1 z zamówiony [rozwiń/zwiń]
BRAK
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
M
link | zgłoś
2018-10-12
*:624a:df42:*
Jestem bardzo zawiedziona obsługą sklepu. Ponad miesiąc temu zamówiłam u nich dywan, kilka razy upominałam się o informację kiedy przyjdzie. W ub. tygodniu zapewniono mnie, że niebawem. Termin dostawy wczoraj minął, więc znów odezwałam się do sklepu. Jakie było moje zdziwienie, kiedy dowiedziałam si [rozwiń/zwiń]
-
obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jadwiga
link | zgłoś
2018-08-10
*.87.151.*
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, zamówione artykuły spełniły moje oczekiwania - pokrowce na ubrania i organizery starannie wykonane, estetyczne, w przystępnej cenie. Realizacja zamówienia bardzo szybka - dziękuję!
bardzo ciekawa i szeroka oferta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2018-07-12
*:a043:5bbd:*
Nie polecam. Dwa raz otrzymałam uszkodzony stół, a teraz na koniec jest problem ze zwrotem pieniędzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2018-06-28
*.199.25.*
Jeśli towar jest na stanie, wszystko idzie sprawnie. Gorzej jak go nie ma. Na stolik czekalam grzecznie, aż do końcowej daty dostawy. Ostatniego dnia napisałam maila i tylko dlatego dostałam informację. Przesunięto dostawę o 2,5 miesiąca, z propozycją rabatu 100 zł, zwróconego w ciągu 5 dni robocz [rozwiń/zwiń]
brak
czas dostawy, zwrot środków
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2016-01-19
*.175.155.*
Jestem zadowolona z otrzymanego zamówienia. Wszystko zgodne ze zdjęciami reklamującymi towar. Polecam, szybka i profesjonalna obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kaśka
link | zgłoś
2015-10-11
*.231.53.*
Kupuję na Bonami co jakiś czas. Produkty jakości - od dobrej do rewelacyjnej, obsługa klienta jest świetna więc jestem zadowolona.
tanio!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kinga18
link | zgłoś
2015-10-11
*.231.53.*
Fantastyczny sklep a produkty rewelacyjne! Własnie otworzyłam swój pierwszy zestaw misek Joseph Joseph - po prostu super!
sklep warty uwagi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
And
link | zgłoś
2015-03-15
*.209.129.*
Ciekawy wybór Ładne rzeczy Rzetelnie zapakowany towar Szybki odzew w razie problemów Jestem zadowolony, polecam
wszytsko super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BONAMI Opinie