Bodzio meble Opinie

3.2 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Średnia ocen:
3.3 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
www.bodzio.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ela
link | zgłoś
2021-10-29
*.150.79.*
Jedna wielka porażka !!!! Reklamacja ciągnie się 3 tydzień materac zakupiony w listopadzie 2020 pierwsza reklamacja luty 2021 , następna lipiec 2021 i następna październik 2021 zażądałam zwrotu gotówki. I wtedy się zaczęło ... W dniu wczorajszym przyjechał kurier po odbiór i zaczął wymyślać, że c [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-09-03
*.115.103.*
Zakupiłem meble do kuchni , 2 szafy narożnik. Nie wiem od czego zacząć, otwory w szafach pod wkręty robione chyba losowo , kołki montowane w fabryce krzywe ciężko jest wpasować w istniejące otwory , półki montowane na stałe w szafach po montażu wystają z tyłu po całej długości albo są przekoszone. M [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta W
link | zgłoś
2021-01-14
*:dba9:d9c2:*
Nie można w żaden sposób polubownie załatwić reklamację zakupionego Narożnika Paris
odpowiedni kolor i wymiary
narożnik z wystawy sklepowej w cenie katalogowej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2020-10-27
*.204.251.*
Meble są fajnej jakości i polecam. Reklamacja tragedia, pretensjonalne podejscie, obsługa sklepu w moim mieście porażka. Chciałam wymienić same fronty a pani że się nie da więc kupiliśmy mowa kuchnie ( gdzie po zakupieniu nowych mebli okazało się że mogliśmy tylko fronty wymienić), pani otrzymała wy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysiek.p
link | zgłoś
2015-10-09
*.231.49.*
Polecam sklep, można w nim coś zawsze znaleść. Mi udało sie kupić rogówkę, w przystępnej cenie. Z transportem też nie miałem problemu.
szybka realizacja zamowienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Myszak
link | zgłoś
2015-09-15
*.231.60.*
Znalazłem ostatnio bardzo fajne rogowe biurko. Idealnie wpasowało się do mojego gabinetu, Myśłę,że zakupy będę robił w Bodzio meble jeszcze nie jeden raz.
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Larisa
link | zgłoś
2015-06-28
*.61.129.*
Szybka dostawa. Odbior osobisty, towar zgodny z opisem, dobra cena, nic do zarzucenia. Dziękuję.
atrakcyjne promocje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2015-03-09
*.209.133.*
W Bodzio Meble kupowłame już wiele rzeczy. Ze wszytskich jestem bardzo zadowolony. Wysoka jakość materiałów, ceny również zachęcające, uważam, że jest to jeden z lepszych sklepów meblasrskich;.
meble wysokieje jakości
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek
link | zgłoś
2014-11-30
*.154.194.*
Ja z kolei uważam, że jest to bardzo dobry sklep ze świetnymi meblami. Wprawdzie uważam, że są lepsze i tańsze, ale do Bodzio zawsze zajeżdzam i raz udało mi się kupić komodę bardzo fajną i poręczną.
sklep jak każdy inny, uważam że jest ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Bodzio meble Opinie