Bluzki Damskie - eshopper.pl Opinie

2.8 - poziom obsługi
2.9 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 46
Średnia ocen:
2.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
eshopper.pl/bluzki
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
M
link | zgłoś
2024-04-23
*:4d:cc9e:*
Sklep oferuje towar którego nie ma na stanie. Wysyła inny produkt. Czas oczekiwania na towar to 2 tygodnie mimo że deklarują 3 dni robocze. Zamówiłam czarna spodnice a dostałam neonową. Kontakt bardzo slaby. Pieniądze odzyskane po ponad miesiącu od zamówienia - po licznych upomnieniach. Nie polecam. [rozwiń/zwiń]
Omijać z daleka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika B
link | zgłoś
2024-04-13
*.47.203.*
Polecam.bez problemów towar piekny , jakość !
Czas realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magdalena
link | zgłoś
2024-02-18
*.56.105.*
Towar niezgodny ze zdjęciem.Na modelce pięknie skrojona marynarka,w rzeczywistości wisząca szmata z kiepskiego materiału.CIĄGLE UPOMINAM SIĘ O ZWROT PIENIĘDZY!Nie zamawiajcie w tym sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2024-02-14
*.146.254.*
Polecam, dresik produkcji ESHOPPER obłedny, jakość SZTOS !! Warto wybierać polską produkcję, z czystym sumieniem polecam i wrócę po kolejny kolorek w wersji letniej
SZYBKO, JAKOŚĆ!
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agniesia
link | zgłoś
2024-01-22
*.33.242.*
Ten sklep to kpina. Najpierw musiałem się upominać o zamówione rzeczy, a te które w końcu przyszły niczym nie przypominają tych które kupiłam. Mial to być komplet bluza z legginsami, a dostałam jakąś szmatę i babciowe spodnie z chińską metką. I co teraz mam z tym zrobić skoro od sklepu nie można dop [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2024-01-15
*.8.78.*
Nie polecam. Brak paragonu w środku, brak elektronicznego dowodu zakupu. Wielki problem ze zwrotem środków na konto. Brak odpowiedzi na maile czy telefony. ,,Szef" chyba zablokował mój numer telefonu. Zwrot pieniędzy otrzymałam po 1,5 miesiąca po informacji, że przekażę sprawę do Urzędu Skarbowego i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Partycja
link | zgłoś
2024-01-13
*:de0e:e698:*
Wszystko ok. Polecam :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2024-01-13
*:de0e:e698:*
Bardzo polecam. Super jakość rzeczy,które kupiłam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2024-01-10
*.173.186.*
OSZUŚCI KTORZY NIE ODDAJA PIENIEDZY ZA ZWROCONY TOWAR!! Nie odpowiadaja na maile, telefonu nie odbieraja, na sms nie odpisuja. Zglaszam sprawe, bo na pewno nie daruje im tego!
Brak
Oszusci, nie oddaja pieniedzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucy
link | zgłoś
2024-01-10
*.158.247.*
NIE POLECAM - OSZUŚCI. Nie zwracają pieniędzy za odesłane rzeczy. Szkoda tracić nerwy i liczyć że się uda i będzie wszystko ok.
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2023-12-21
*.173.24.*
Polecam! Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Zakupione 3 sukienki dotarły do mnie ekspresowo, jakoś sukienek bardzo dobra i wszystko zgodne z opisem. Kontakt ze sprzedającym ok.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2023-12-08
*:d916:4f4f:*
NIE POLECAM!!!!! Firma krzak. Zamówienie złożone i opłacone tydzień temu nie zostało nawet jeszcze wysłane. Nie odpowiadaja na maile, nie odbierają telefonu. Deklarują „expresową wysyłkę”, po czym PO WPŁACIE KASY w ogóle nie wysyłają towaru! Ostrzegam przed zakupami w tym cyrku bo sklepem tego n [rozwiń/zwiń]
Brak
Nie wysyłaja towaru, który został oplacony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MM
link | zgłoś
2023-12-04
*.105.35.*
Zamówiłam dwie marynarki.... Zostały zwrócone. Mimo wysyłanych maili brak informacji. Sprawę zgłoszę na policję.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2023-11-29
*.26.47.*
Oszuści !! Mój pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie. Zwróciłam kurtkę a pieniędzy nie odzyskałam. Mimo kilku próśb mailowo o oddanie mi MOICH pieniędzy nie ma w ogóle kontaktu ze sprzedającym.
nie zwracają pieniędzy i brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika D
link | zgłoś
2023-11-08
*.146.90.*
Przesyłka super , zgodna z opisem produkty bardzo ładnie zapakowane , niestety jeden nie pasował rozmiarowo ale przemiły Pan pomógł szybko zrealizować wymianę door to door kurier odebrał większą a dostarczył mniejszą marynarkę za co ogromny plus , nie raz jeszcze wrócę . Dziękuje bardzo i wszystkieg [rozwiń/zwiń]
Wszystko OK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iwona
link | zgłoś
2023-10-06
*.60.24.*
Brak płaszczu w paczce. Sprzedający nie odbiera, nie odpisuje na meila... Odpisał na smsa, że przeprasza za pomyłkę i kłopot, jednak płaszcza dalej brak... Nie polecam, brak szacunku dla klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halina Gornicka
link | zgłoś
2023-09-26
*.235.186.*
Polecam , towar zgodny z opisem , miła obsługa i pomoc w przeprowadzeniu zakupu .
Miła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olive
link | zgłoś
2023-09-20
*.205.192.*
Nie zwracają pieniędzy za zwrócone ubrania! Nie można się do nich dodzwonić. Zamawiałam już u nich wielokrotnie ubrania nigdy to tak nie wyglądało. Widać potrzebne było zdobyć zaufanie. Zdecydowanie nie polecam!
Brak zwrotu pieniędzy za zwrot (wysłali inny kolor niż zamawiany)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
S. MAZUR
link | zgłoś
2023-09-20
*.204.76.*
Dres jest super, idealny na letnie wieczory i jesienny czas.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja Z
link | zgłoś
2023-09-20
*.235.186.*
Jestem stałą klientką , bez zastrzeżeń polecam , zwrot i wymiana bez zastrzeżeń , dziękuje bardzo za gift do paczuszki ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Bluzki Damskie - eshopper.pl Opinie