Bird Code Opinie

4.9 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 15
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
www.birdcode.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Andrzej Chmielnik
link | zgłoś
2021-07-09
*.91.26.*
BirdCode to renomowana agencja, z wieloletnim doświadczeniem. Lista prac i działań została ustalona na samym początku naszej współpracy. Jest ona jawna i przejrzysta. Agencja co miesiąc przedstawia niezbędne raporty, abyśmy mogli sprawdzić, czy podejmowane działania zostały naprawdę zrealizowane. Ws [rozwiń/zwiń]
Profesjonalność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin P.
link | zgłoś
2021-03-10
*.40.147.*
Polecam współpracę z firmą BirdCode. Agencja analizuje potrzeby potencjalnego klienta, identyfikuje grupy docelowe, uwzględnia trendy i zbiera wszelkie dane, aby w efektywny sposób móc działać. Bardzo szybko zauważyłem rezultaty biznesowe.
Wiedza, doświadczenie, profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wojciech W.
link | zgłoś
2021-01-20
*.6.164.*
Szczerze polecam usługi BirdCode. Będziecie zadowoleni! Pracownicy wywiązują się ze swoich zadań bez żadnych zastrzeżeń. Jakość oferowanych usług utrzymuje się na wysokim poziomie. Stawiają na terminowość i jakość, a to bardzo ważne. Dla mnie istotna jest współpraca z innowacyjną firmą, która zapew [rozwiń/zwiń]
zaangażowanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna G.
link | zgłoś
2020-11-16
*.91.26.*
Polecam z czystym sumieniem. Współpracujemy ponad rok czasu. Nie mam żadnych zastrzeżeń. BirdCode pozycjonują moją stronę, a także prowadzą FB. Jest to uczciwa współpraca, opierająca się na komunikacji i odpowiednim podejściu do tematu. Efekty pracy można widzieć w comiesięcznych raportach, co jest [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna T.
link | zgłoś
2020-10-07
*.36.169.*
BirdCode to agencja z bardzo dobrą ofertą. Poza tym są dobrzy w tym co robią. Bardzo profesjonalnie podchodzą do współpracy. Naprawdę warto skorzystać z ich usług.
Wiedza, pomoc, rzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna Walkiewiczowa
link | zgłoś
2020-08-19
*.187.147.*
Współpracujemy od 2018 roku. Doceniamy za wkład pracy i ogrom działań, jakie włożyliście w wypozycjonowanie naszej strony. Wiemy, że poprzez niewłaściwe działania poprzedniej agencji, nie było to proste zadanie. Ale udało się. Wyszliśmy na prostą, a teraz pniemy się ku górze. Polecamy BirdCode bo to [rozwiń/zwiń]
Solidność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz A.
link | zgłoś
2020-07-29
*.28.159.*
Współpracujemy z Agencją Marketingową BirdCode ponad roku. Doceniamy za profesjonalne podejście, miłą obsługę i dotrzymane terminy. Szczerze polecamy!Mamy nadzieję, że jeszcze długo będziecie nas wspierać w działaniach.
Wiedza i fachowe podejście
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Falczuk_Konrad
link | zgłoś
2020-01-15
*.11.129.*
Agencja Bird Code prezentuje wysoki poziom usług. Na uwagę zasługuję podejście do klienta, terminowość i rzetelne podejście do tematu. Nasz wcześniejszy partner zawiódł na całej linie, wiec ze sporym dystansem podeszliśmy do tej współpracy, ale nie zawiedliśmy się. Polecamy z pełnym przekonaniem!.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna_09
link | zgłoś
2019-11-27
*.185.185.*
Skorzystaliśmy z usług Agencji Marketingowej BirdCode w czasie realizacji naszej firmowej strony oraz sklepu internetowego. Niezwykła elastyczność zespołu i profesjonalne podejście to atuty, które warto podkreślić. Współpracę z BirdCode określamy jako bardzo dobrą.
Elastyczność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldemar
link | zgłoś
2019-06-24
*.28.159.*
Z Agencją Marketingową BirdCode współpracujemy ponad dwa lata. Współpraca przebiega pomyślnie. Najbardziej cenimy w niej wysoką jakość pracy, kreatywność i otwartość na nowe rozwiązania. Z pełnym przekonaniem i odpowiedzialnością mogę polecić BirdCode jako zaufanego partnera.
profesjonalizm, rzetelność, terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Bird Code Opinie