Big Star Opinie

3.0 - poziom obsługi
2.8 - jakość usług / cena
3.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 10
Średnia ocen:
2.9 / 5

Kategoria:
Sieci handlowe

Strona internetowa:
www.bigstar.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Wiktoria
link | zgłoś
2022-11-08
*.146.135.*
Dramat! Trampki za ponad 200 zł dosłownie pękły na pół podeszwy! Dodam, ze po dwóch tygodniach użytkowania i to zamiennie z innymi butami! Podczas procesu reklamacji czułam się jak intruz!!!
Ładny wyglad
Bardzo Słaba jakosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sklep intetnetowy
link | zgłoś
2021-09-19
*.227.116.*
Sklep internetowy to jakaś porażka. Złe opisy. Jakby pisała jakaś małolata. Ceny z kosmosu do jakości sciaganych kontenerami z chin ciuchów...nie polecam
Brak
Mnóstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AK
link | zgłoś
2021-05-09
*.26.125.*
NIestety, moja opinia o BS w ostatnich dniach bardzo się pogorszyła. W sklepie stacjonarnym CH Serenada Kraków mama zakupiła buty.Ponieważ były na promocji, a miały być prezentem (jak wiadomo, prezenty nie zawsze się podobają),zapytała,czy istnieje możliwość wymiany.Pani w sklepie odpowiedziała "tak [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
link | zgłoś
2021-03-22
*.238.184.*
Witam! Mam bardzo duży problem, zakupiłem buty w bigstar sklep online. Buty niestety okazały się za małe. Paczkę odesłałem tego samego dnia. Dziś odebrałem telefon z Bigstar że wysłałem im byty noszące ślady użytkowania i odsyłają mi paczkę nie uznając zwrotu. Buty na prawdę były tylko przymierzone [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2020-04-04
*.254.176.*
Jestem pod wielkim wrażeniem sklepu internetowego Big Star. Wysyłka po prostu błyskawiczna, jeszcze nie spotkałam sie z tym:)Towar super, wysoka jakość a w dodatku miły gratis w postaci maseczki ochronnej. Jak dla mnie sklep na medal. POLECAM!!!
błyskawiczna wysyłka, znakomita jakość towaru
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
karta podarunkowa
link | zgłoś
2019-12-08
*.146.46.*
negatywna, nie polecam zakupów pomimo,że mam kartę BIG STARA . Zabierają gotówkę na kartę podarunkową nie informując o co chodzi.7 grudnia kupiłam spodnie w M1, w Krakowie. Po kilku godzinach chciałam je zwrócić ponieważ mi nie odpowiadały.Usłyszałam, że moich pieniędzy (ponad 200zł) nie zobaczę, mo [rozwiń/zwiń]
brak
arogancja, wprowadzanie klienta w błąd
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DI
link | zgłoś
2016-05-19
*.8.63.*
Towar zgodny z zamówieniem.Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania Szymańska
link | zgłoś
2014-05-21
*.154.85.*
Moim zdanie Bigstar to marka, której można zaufać. Od dawna na rynku, pomimo tego, że nie inwestuje w reklame tylo co inne firmy, to jednak gatunkowo od nich wcale nie ustępuje, a niektóre wręcz przewyższa. Brak reklamy odzwierciedla się rownież tym, że Big STar nie jest już tak trendy jak jeszcze 1 [rozwiń/zwiń]
ogólnie ok, mam do BS duży sentyment
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łukasz Selwaniuk
link | zgłoś
2014-05-21
*.233.19.*
Mam małe zastrzeżenia odnośnie jakości dźinsów. Kupowałem w Wielkie Gwieździe dwa razy w życiu. Jedne spodnie wytrzymały cztery lata, to chyba mój rekord, ale inne po trzech miesiacach pękły po szwie w kroku. Nie wiem czy to wina tegio jedynego egzemplarza, czy też wszystkie były tak zle uszyte, w k [rozwiń/zwiń]
dobra cena
miałem pechowy model spodni;)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2014-04-16
*.240.221.*
Powiem Wam tak, jeśli ktoś się przywiązuje do marki i modelu ubrań to ten sklep jest odpowiedni. Kiedy bys nie wszedł to jeśli chodzi o męskie spodnie - nie ma żadnych nowości. Jest taka zasada nawet że jak Ci nie leżą spodnie jakiekolwiek to bierzesz spodnie z Big Stara model 501 i pasują. Fakt kob [rozwiń/zwiń]
niezmienność
nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Big Star Opinie