Opinie o BIALNET SP. Z O.O

3.4 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 10
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.bialnet.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Krystyna
link | zgłoś
2021-04-17
*.239.152.*
Dzieńdobry! Zdecydowanie polecam wszystkim firmę Bialnet !!! Znalazłam w skrzynce ulotkę od przedstawiciela, a z racji, że to nowy blok - dopiero co oddany, a mieszkam na Nowowarszawskiej 132 wątpiłam że będę miała założony internet. A przecież bez tego nie ma życia:). Dzwoniąc do jednej z firm ( [rozwiń/zwiń]
Szybko i w rozsądnej cenie
Nie mam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz Jaworski
link | zgłoś
2021-01-11
*.0.45.*
Polecam usługi Bialnetu gdyż są dobre i tanie .
Cena , technologia
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anon
link | zgłoś
2020-12-25
*.42.204.*
Polecam światłowód od firmy bialnet
Semetryczne łącze, przystępna cena, profesjonalna obsługa
Na razie brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bożena
link | zgłoś
2020-12-17
*.155.150.*
Internet super - Zmieniłam z orange. Dzieciaki nareszcie normalnie mogą brac udział w lekjach Online. Na instalację czekałam niecałe 3 dni. Uwaga ! do takiego łącza trzeba kupić mocny router - taki za 100 zł nie da rady . Polecam !!
Oferta łącza symetrycznego , światłowód , publiczny IP
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matix
link | zgłoś
2020-11-24
*.239.154.*
Pan pracujący na telefonicznej pomocy technicznej, wmawia że wszystko działa, krzyczy na klienta, ponadto poproszony o podanie imienia i nazwiska rozłączył się. Ponowne dzwonienie - natychmiastowe rozłączenie się.
chamska, wulgarna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Filip
link | zgłoś
2020-05-31
*.136.175.*
Internet ledwo działa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jackob
link | zgłoś
2019-09-07
*.48.235.*
Internet wieczorami ledwo działa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuzanna
link | zgłoś
2019-08-13
*.239.153.*
Bardzo dobry lokalny - Białostocki operator . Polecam
Światłowód , Symetryczne łącze , Serwis
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tw lolek
link | zgłoś
2018-08-30
*.16.182.*
Obsługa jak za komuny. Można w jednej sprawie dzwonić przez tydzień i nic nie uzyskać. Nie odbieranie telefonów, terminy i obietnice bez pokrycia w faktach, brak informowania klienta o niemożności przeprowadzenia działań w ustalonym terminie. Sytuacje wielokrotne. Możliwe , że to jednostkowe doświ [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
OkrasaRadzi
link | zgłoś
2017-01-17
*.156.117.*
I jeszcze jedna opinia o dostawcy Internetu - z usług tej firmy korzystam służbowo i również nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko działa w jak najlepszym porządku bez zbędnych przerw w dostawie - nawet w weekendy. Ceny mocno konkurencyjne.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?