BIALNET SP. Z O.O Opinie

3.9 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 30
Średnia ocen:
4.0 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.bialnet.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Darek
link | zgłoś
2021-10-14
*.239.152.*
!! Spok oferta !!
-
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jinho Shin
link | zgłoś
2021-09-30
*.136.175.*
Super oferta i usługi w extra cenie. Usługę internetu zamówiłam u przedstawiciela pod numerem 785777707. Wystarczył jeden telefon i dwa dni później miałam już wykonaną instalację. Net śmiga z zawrotną prędkością ponad 600 Mbit
Szybko - Bardzo szybko
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Namysław Jerzy Szymaniuk
link | zgłoś
2021-09-29
*.239.154.*
Pan instalator bardzo kompetentny i miły. Wszystko wytłumaczył i był wyrozumiały na moje zawracanie głowy pytaniami o światłowody/sieci :). Pomógł nawet poprawić instalacje po deweloperze (żadne z wyjść enthernetowych nie było poprawnie zakończone, w każdym któraś z żył nie była dociśnięta) - chocia [rozwiń/zwiń]
Same zalety
Brak Wad
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-09-28
*:f03e:7a85:*
Jestem zadowolony
Oferta ok
+
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2021-09-28
*:f03e:7a85:*
Jestem zadowolony
Oferta ok
+
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz Tymuszko
link | zgłoś
2021-09-28
*.239.152.*
Jestem zadowolony z usług i śmiało polecam. Firma Biallnet jest moim zdaniem bezkonkurencyjna jeśli chodzi o ceny i jakość usług przynajmniej tu w Białymstoku. Internet działa bez zarzutu, teraz w dobie pandemii pracuje w domu więc ciągle z niego korzystam.
Brak problemów
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek Zieliński
link | zgłoś
2021-09-28
*.193.192.*
Po niemiłych doświadczeniach z innym dostawcą internetu z Białegostoku postanowiłem przenieść się do Bialnet. I to był strzał w 10 :) tu traktuje się klienta z należnym mu szacunkiem, dodatkowo na jakość usług też narzekać nie mogę.
Jakość
Niema
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-09-24
*.136.175.*
Jeszcze nikt i nigdy tak szybko jak żyję nie podłączył mi internetu. Od telefonu do przedstawiciela do instalacji upłynęło !! 2 Godziny !! Tak tylko 2 godziny. Mieszkam w nowych blokach na Nowowarszawskiej. Koleżanki prawdę mówiły. AAA pan przedstawiciel prosił by polecać - Więc polecam. A jego num [rozwiń/zwiń]
Express podłaczenie
Czy ja wiem ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2021-09-23
*:a931:261f:*
Najlepsi na rynku. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Weronika Werka
link | zgłoś
2021-09-23
*.193.192.*
Dla mnie bomba internet
OK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

BIALNET SP. Z O.O Opinie