Betanet sp. z o.o. Opinie

3.0 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 27
Średnia ocen:
3.1 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.betanet.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Wanda
link | zgłoś
2022-08-15
*.173.48.*
Totalne dno plus hamstwo pani obsługującej DZIADY I ZŁODZIEJE JESZCZE PODROBILI PODPIS NA MOJEJ UMOWIE
Brak
Słaba sieć słabe łącze zero obsługi długi czas usuwania awarii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
misia
link | zgłoś
2021-11-03
*.150.100.*
Ja mam Betanet w Swoszowicach, jestem zadowolona! Promocja faktycznie 12 m-cy za 1zł.! Polecam!
Dobry net i tanio!
jak jakieś będą napisze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pick
link | zgłoś
2021-11-03
*.142.158.*
A ja z Betanet jestem zadowolony, promocje nawet niezłe, chyba najlepsze na rynku. Ci co narzekają na obsługę klienta chyba nigdy nie mieli problemów z dodzwonieniem się na inforlinie! O czasie usuwania awarii nie wspomnę, u konkurencji czekałem nawet dwa tygodnie na usuniecie awarii, a w Betanet na [rozwiń/zwiń]
Przede wszystkim niezawodny dobrej jakości Internet
jak na razie nie ma sie co przyczepić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leonidas
link | zgłoś
2021-09-18
*.150.102.*
Dużo by tu pisać ale po co jadę w poniedziałek zerwać umowę na tv to kpina zeszły tydzień zero tv teraz to samo ŻENADA i te uch biuro do piątku zero techników z pomocą jak są usterki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2021-09-10
*.142.158.*
Piatek 10.09.2021 g. 18:50 Znowu nie ma TV ul. Gwarków Wieliczka. Restart Internetu i dekodera nie pomaga. Piątek wieczór, TV pada, żadnej informacji na stronie, nie ma szans na kontakt z serwisem. To są po prostu drwiny z klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala
link | zgłoś
2021-05-11
*.173.49.*
Ja właśnie wypowiedziałam Fiberlinlowi żadna ściema , internet w Betanet dużo lepszy i tanszy dostałam odrazu 12 miesięcy za 1 zł że przeszłam od Fiberlinku do Betanetu gdzie miał dużo gorszy internet, widać że Fiberlink opisuje wcześniejszy post żeby zniechęci do podpianani.
Bardzo dobry internet pracuje zdalnie nie ma żadnych awarii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom
link | zgłoś
2021-05-10
*.233.26.*
Sorry jak dodam te ich promocje z wszystkich miesięcy i podzielę przez 12 to wychodzi więcej niż w fiberlink. Ale ściema
brak
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anonim
link | zgłoś
2021-05-01
*.173.65.*
Jakość internetu świetna,gorzej z obsługa. Niezbyt pomocni i mili,nie pomagają w żaden sposób w rozwiązaniu problemu. Myśle,ze dla klienta od ponad roku należy sie większy szacunek.
Jakość internetu
Obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
yaho
link | zgłoś
2021-02-10
*.150.100.*
Jeden z najlepszych operatorów w Wieliczce . Wcześniej miałem fibe.... i non stop awarie po światłowodzie tu jak zerwą im światłowód to w 2 godziny naprawili tak dużą awarie. Klasa firma polecam
syzbko usuwają awrie - która zdażyć się może każdej firmie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wiki
link | zgłoś
2021-02-09
*.150.100.*
Faktycznie w czwartek zerwało im światłowody, ale szczerze to wcześniej nie pamiętam żadnych awarii. Moim zdaniem net na piątkę. Niecierpliwcy i ci co żyją tylko w necie wypisują same negatywy...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wieśniak
link | zgłoś
2021-02-04
*.47.105.*
Właśnie wywaliło internet. Światłowód leży. Używamy komórek. Nie ma jak zgłosić awarii. Biuro wieczorami i w weekend nieczynne.
Lepsze to niż nic. Pani w biurze miła.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
twojastara
link | zgłoś
2020-12-01
*.0.37.*
betanet! co? ty ***. tyle w temacie :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-11-26
*.142.158.*
Bardzo dobra szybka reakcja na awarie. Szybki internet według zyczenia 600MB/s
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-08-26
*.173.64.*
Słaba jakość słaba obsługa
Brak
Kontakt z biurem od 9 do 16
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcelaa
link | zgłoś
2020-02-25
*.150.100.*
Wszystko działa bardzo dobrze - jak Betanet podał internet dla naszej lokalizacji zrezygnowałam z konkurencji w Swoszowicach internet w końcu działa bardzo dobrze. Widać że konkurencja zniechęca pisząc negatywne opinie a później daje na stronie żeby dzwonić do sąsiadów :) na szczęście nie wierze w n [rozwiń/zwiń]
Bardzo dobry internet używam go do zdalnej pracy widać że to jeden z największych operatorów internetu w Krakowie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
martusia
link | zgłoś
2019-12-15
*.231.60.*
Chciałam skorzystać z oferty lecz najpierw odwiedziłam kilku znajomych korzystających z usług betanet. Każdy z nich mówi to samo, usługa średnia, prędkość bez gwarancji no i obsługa przy zgłaszaniu tych problemów zachowuje się skandalicznie.
trudno wskazać
niestabilność, niemiła obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pablos
link | zgłoś
2019-10-14
*.146.25.*
Tragiczna obsługa, zdecydowanie nie polecam. Usługa średnia, zachęcają cenami ale prawda jest taka ze lepiej nieco dopłacić ale mieć profesjonalna i miła obsługę oraz stabilna usługę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Darek
link | zgłoś
2019-07-14
*.254.148.*
Bardzo dobrze działa internet swiatlowodowy szybko usowaja awarie jak urwie światłowód profesjonalna obsługa
Szybki niezawodny internet
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alek
link | zgłoś
2019-07-09
*.10.213.*
super szybki internet 900 Mb szok
profesjonalna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dariusz
link | zgłoś
2019-03-27
*.68.19.*
Obsługa klineta fatalna, radze omijać szerkowim łukiem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
awiatr
link | zgłoś
2018-10-29
*.142.158.*
Bardzo dobrze działa internet światłowodowy wykupiłam synowi 600 Mb i naprawdę jest, co nie można powiedzieć o łączu od Konkrecji . Z Panią w biurze wielokrotnie rozmawiałam telefonicznie i jest bardzo miła jestem zdziwiona opiniami użytkowników bardziej mi to Pasuje albo na opisy konkurencji albo P [rozwiń/zwiń]
Najszybsze Łącze w Wieliczce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
guzik
link | zgłoś
2018-09-30
*.142.158.*
Obsługa katastrofa, kobiety pyskate one tylko mają rację. Zupełnie nie zależy im na użytkownikach. Podpisałem umowę ale już drugiego dnia zdecydowałem ją rozwiązać.Omijajcie szerokim łukiem tych oszustów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
robi
link | zgłoś
2018-09-28
*.142.158.*
Nie polecam nikomu tej firmy. Arogancka obsługa, brak kultury zero profesjonalizmu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matthew
link | zgłoś
2018-07-27
*.142.158.*
Internet Swiatlowodowy z firmy Betanet bez zarzutu :) wczesniej miałem radiowke tez nie narzekalem. wiadomo od pogody wszystko zalezalo, ale nigdy z ta firma nie mialem problemu, polecam :)
dobre łacze, niska cena, szybkie zamontowanie swiatlowodu
nie ma.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gregor
link | zgłoś
2018-02-19
*.226.73.*
Witam ja niestety jestem bardzo niezadowolony i musiałem rozwiązać umowę . Nie polecam
tragiczna obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaszmir
link | zgłoś
2017-03-13
*.178.61.*
Spodobała mi się oferta tej firmy. Internet działa doskonale, a do tej pory niestety miałam inne doświadczenia. Poza tym wreszcie zadowala mnie cena, która do tej pory była dla mnie zbyt wysoką, a teraz wreszcie jest adekwatna w stosunku do oferowanej jakości. Mogę również liczyć na pomoc techniczną [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Margaret
link | zgłoś
2017-02-13
*.178.61.*
Z internetu korzystam praktycznie każdego dnia. Więcej czasu w pracy, bo na moim stanowisku jest komputer, ale i w domu szukam filmów, ciekawych artykułów, sama też prowadzę bloga. Liczyłam na internet, który będzie działał niezawodnie, a poprzednia firma mi tego nie zapewniła. Z obecnej oferty firm [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Betanet sp. z o.o. Opinie