Betanet sp. z o.o. Opinie

3.1 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 22
Średnia ocen:
3.1 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.betanet.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ala
link | zgłoś
2021-05-11
*.173.49.*
Ja właśnie wypowiedziałam Fiberlinlowi żadna ściema , internet w Betanet dużo lepszy i tanszy dostałam odrazu 12 miesięcy za 1 zł że przeszłam od Fiberlinku do Betanetu gdzie miał dużo gorszy internet, widać że Fiberlink opisuje wcześniejszy post żeby zniechęci do podpianani.
Bardzo dobry internet pracuje zdalnie nie ma żadnych awarii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom
link | zgłoś
2021-05-10
*.233.26.*
Sorry jak dodam te ich promocje z wszystkich miesięcy i podzielę przez 12 to wychodzi więcej niż w fiberlink. Ale ściema
brak
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anonim
link | zgłoś
2021-05-01
*.173.65.*
Jakość internetu świetna,gorzej z obsługa. Niezbyt pomocni i mili,nie pomagają w żaden sposób w rozwiązaniu problemu. Myśle,ze dla klienta od ponad roku należy sie większy szacunek.
Jakość internetu
Obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
yaho
link | zgłoś
2021-02-10
*.150.100.*
Jeden z najlepszych operatorów w Wieliczce . Wcześniej miałem fibe.... i non stop awarie po światłowodzie tu jak zerwą im światłowód to w 2 godziny naprawili tak dużą awarie. Klasa firma polecam
syzbko usuwają awrie - która zdażyć się może każdej firmie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wiki
link | zgłoś
2021-02-09
*.150.100.*
Faktycznie w czwartek zerwało im światłowody, ale szczerze to wcześniej nie pamiętam żadnych awarii. Moim zdaniem net na piątkę. Niecierpliwcy i ci co żyją tylko w necie wypisują same negatywy...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wieśniak
link | zgłoś
2021-02-04
*.47.105.*
Właśnie wywaliło internet. Światłowód leży. Używamy komórek. Nie ma jak zgłosić awarii. Biuro wieczorami i w weekend nieczynne.
Lepsze to niż nic. Pani w biurze miła.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
twojastara
link | zgłoś
2020-12-01
*.0.37.*
betanet! co? ty ***. tyle w temacie :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-11-26
*.142.158.*
Bardzo dobra szybka reakcja na awarie. Szybki internet według zyczenia 600MB/s
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-08-26
*.173.64.*
Słaba jakość słaba obsługa
Brak
Kontakt z biurem od 9 do 16
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
marcelaa
link | zgłoś
2020-02-25
*.150.100.*
Wszystko działa bardzo dobrze - jak Betanet podał internet dla naszej lokalizacji zrezygnowałam z konkurencji w Swoszowicach internet w końcu działa bardzo dobrze. Widać że konkurencja zniechęca pisząc negatywne opinie a później daje na stronie żeby dzwonić do sąsiadów :) na szczęście nie wierze w n [rozwiń/zwiń]
Bardzo dobry internet używam go do zdalnej pracy widać że to jeden z największych operatorów internetu w Krakowie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Betanet sp. z o.o. Opinie