Betanet sp. z o.o. Opinie

3.0 - poziom obsługi
3.2 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 26
Średnia ocen:
3.1 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.betanet.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
misia
link | zgłoś
2021-11-03
*.150.100.*
Ja mam Betanet w Swoszowicach, jestem zadowolona! Promocja faktycznie 12 m-cy za 1zł.! Polecam!
Dobry net i tanio!
jak jakieś będą napisze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pick
link | zgłoś
2021-11-03
*.142.158.*
A ja z Betanet jestem zadowolony, promocje nawet niezłe, chyba najlepsze na rynku. Ci co narzekają na obsługę klienta chyba nigdy nie mieli problemów z dodzwonieniem się na inforlinie! O czasie usuwania awarii nie wspomnę, u konkurencji czekałem nawet dwa tygodnie na usuniecie awarii, a w Betanet na [rozwiń/zwiń]
Przede wszystkim niezawodny dobrej jakości Internet
jak na razie nie ma sie co przyczepić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leonidas
link | zgłoś
2021-09-18
*.150.102.*
Dużo by tu pisać ale po co jadę w poniedziałek zerwać umowę na tv to kpina zeszły tydzień zero tv teraz to samo ŻENADA i te uch biuro do piątku zero techników z pomocą jak są usterki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej
link | zgłoś
2021-09-10
*.142.158.*
Piatek 10.09.2021 g. 18:50 Znowu nie ma TV ul. Gwarków Wieliczka. Restart Internetu i dekodera nie pomaga. Piątek wieczór, TV pada, żadnej informacji na stronie, nie ma szans na kontakt z serwisem. To są po prostu drwiny z klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala
link | zgłoś
2021-05-11
*.173.49.*
Ja właśnie wypowiedziałam Fiberlinlowi żadna ściema , internet w Betanet dużo lepszy i tanszy dostałam odrazu 12 miesięcy za 1 zł że przeszłam od Fiberlinku do Betanetu gdzie miał dużo gorszy internet, widać że Fiberlink opisuje wcześniejszy post żeby zniechęci do podpianani.
Bardzo dobry internet pracuje zdalnie nie ma żadnych awarii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tom
link | zgłoś
2021-05-10
*.233.26.*
Sorry jak dodam te ich promocje z wszystkich miesięcy i podzielę przez 12 to wychodzi więcej niż w fiberlink. Ale ściema
brak
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anonim
link | zgłoś
2021-05-01
*.173.65.*
Jakość internetu świetna,gorzej z obsługa. Niezbyt pomocni i mili,nie pomagają w żaden sposób w rozwiązaniu problemu. Myśle,ze dla klienta od ponad roku należy sie większy szacunek.
Jakość internetu
Obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
yaho
link | zgłoś
2021-02-10
*.150.100.*
Jeden z najlepszych operatorów w Wieliczce . Wcześniej miałem fibe.... i non stop awarie po światłowodzie tu jak zerwą im światłowód to w 2 godziny naprawili tak dużą awarie. Klasa firma polecam
syzbko usuwają awrie - która zdażyć się może każdej firmie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wiki
link | zgłoś
2021-02-09
*.150.100.*
Faktycznie w czwartek zerwało im światłowody, ale szczerze to wcześniej nie pamiętam żadnych awarii. Moim zdaniem net na piątkę. Niecierpliwcy i ci co żyją tylko w necie wypisują same negatywy...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wieśniak
link | zgłoś
2021-02-04
*.47.105.*
Właśnie wywaliło internet. Światłowód leży. Używamy komórek. Nie ma jak zgłosić awarii. Biuro wieczorami i w weekend nieczynne.
Lepsze to niż nic. Pani w biurze miła.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Betanet sp. z o.o. Opinie