Bergo Największy pomorski sklep jeździecki Opinie

2.5 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
2.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 8
Średnia ocen:
2.5 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
sklep.bergo.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Małgorzata
link | zgłoś
2021-11-11
*.76.205.*
Corka kupila u nich oficerki, użytkowała miesiąc, pekła guma i reklamacja oczywiście nieuznana. Nie polecam przy drozszych produktach, bo jak się zepsują to nie biorą żadnej odpowiedzialności.
nie widzę zalet w tym momencie
brak odpowiedzialnosci za buble
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga
link | zgłoś
2021-11-09
*.69.38.*
Sklepu unikać jak ognia. Zamówienie dotarło szybko lecz cóż z tego skoro towar z ekspozycji, który do mnie trafił ma zepsuty zamek, nie było o tym informacji, kiedy zamawiałam produkt.Pani z obsługi nadęta, żaden kompromis nie wchodził w grę - zaproponowałam odesłanie bubla i dopłatę za nową bluzę [rozwiń/zwiń]
brak zalet
oszukiwanie, nieumiesczanie informacji, które mogłyby zniechęcić kupującego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2021-10-21
*.121.9.*
Super sklep. Towar zamówiony w środę dotarł do mnie już w piątek. Wszystko zgodne z opisem. 100% zadowolenia.
Szybka dostawa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MAGDALENA
link | zgłoś
2021-09-15
*.254.44.*
fatalny sklep, sprzedają produkty, ktorych nie mają, w na zwrot pieniedzy trzeba czekac 14 dni
brak
niesolidnośc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-08-19
*.51.11.*
ODRADZAM!! Uszkodzony zamek w sztybletach, używanych kilkanaście razy, sklep uznał za szkodzę wyrządzoną złym ich użytkowaniem. Procedura reklamacyjna jest zwykłą fikcją. Po zasięgnięciu informacji u krawca, dostałam informację, że zamki są słabej jakości i źle wszyte.
brak
reklamacja niemożliwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
amazonka
link | zgłoś
2018-08-09
*.191.162.*
Sklep nie zrealizował wysyłki w 24h tak jak to było określone. Podesłałam potwierdzenia płatności, jednak okazalo sie, że dział księgowy nie rozmawia w ogóle z zakupami i pakowaniem paczek. Pani obsługująca moje zamówienie była znudzona życiem i nie miała żadnej ochoty na rozwiązanie sprawy. Właścic [rozwiń/zwiń]
niemiła obsługa, zadufani w sobie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2018-04-09
*.178.22.*
Błyskawiczna wysyłka. Bardzo dobra obsługa zwrotó i zamian rozmiarór. Polecam
Wszystko OK
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
koniara321
link | zgłoś
2016-10-31
*.68.109.*
Jedyny sklep jeździecki, który spełnia moje oczekiwania. Przystępne ceny, miła i fachowa obsługa, szybka realizacja zamówień. Kupowałam klika raz produkty raz zwracałam - zwroty również bez zarzutu. Dodatkowo od niedawna prowadzą blog z poradami jeździeckimi - fajny i wydaje mi się trafiony pomysł : [rozwiń/zwiń]
nowoczesny, szybra realizacja zamówień, miła obłsuga,
szkoda że nie jest sieciówką w całym kraju
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Bergo Największy pomorski sklep jeździecki Opinie