Opinie o BENKIE CREATIVE ZBIGNIEW BENKIE

4.3 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 61
Średnia ocen:
4.3 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
WWW.BENKIE-CREATIVE.PL
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
lksx mlz;;
link | zgłoś
2021-01-15
*.0.180.*
posdkcpolxz; ,
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
edsfcoamsdckl
link | zgłoś
2021-01-15
*.0.180.*
komklzxm l
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matt Tomzak zwany zenkiem z tworek
link | zgłoś
2019-08-13
*.150.30.*
Tak wygląda ten Zenuś: https://www.facebook.com/matt.mynewspeechcom.5 Od razu widać, że jakiś frustrat życiowy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenek
link | zgłoś
2019-08-13
*.141.176.*
widzę że p. Ewa to następne wcielenie p. Zbigniewa :), on chyba cierpi na chorobę psychiczną. Dostaję teraz maile od następnego gagatka ps. " ŁYSY ", rozumiem p. Zbigniew Benkie cierpi na schizofrenię i rozdwojenie jaźni i wypisuje bzdety pod różnymi kontami. Jak ktoś z jego przyszłych klientów lubi [rozwiń/zwiń]
BRAK
PSYCHOL
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa Domańska
link | zgłoś
2019-08-13
*.150.30.*
Zenek wracaj na oddział. Trzeba ci zwiększyć dawkę leku:) I przedstaw się tu prawdziwym imieniem i nazwiskiem, a nie strugasz kozaka przed kompem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Zenek
link | zgłoś
2019-08-13
*.141.176.*
"Pisze obelgi z anonimowego konta. " - to by nawet się zgadzało, od wczoraj odkąd zażądałem zwrotu zaliczki od P.Bienkie ( vel Oleg Rymanowski ) dostaję dziwne maile z innego konta [email protected] typu : " Tak cię w dupsko zapinają, że nie masz czasu odpisać?, Milcz stary cwelu...To chuj ci [rozwiń/zwiń]
BRAK
PSYCHOPATA FRUSTRAT JAK SIE PRZYCZEPI DO CIEZKO SIE GO POZBYC
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa Domańska
link | zgłoś
2019-08-13
*.129.18.*
Również miałam styczność z tym "panem". To wyjątkowy chamski typ. Pisze obelgi z anonimowego konta. Prawdopodobnie ma żółte papiery i to jest jego hobby. Sprawa zgłoszona w odpowiednie miejsce.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenek
link | zgłoś
2019-08-12
*.141.176.*
poniższa opinia od p. Zbigniew Benkie, proszę dokładnie przeczytać i zastanowić się czym się kończy współpraca z tym wariatem.Ja odradzam. Zostaniecie zgloszeni na policję za to że chcecie swoją przywłaszczoną kasę. To jakaś farsa, to kompletny wariat, jeden z jego maili: "Napiszę jeszcze raz...powo [rozwiń/zwiń]
ZERO
SAME
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
matt tomzak - upośledzony genetycznie zjeb - uważajcie na niego
link | zgłoś
2019-08-12
*.44.173.*
Zenek jak już piszesz tą swoją łamaną polszczyzną, to mnie jaja i się przedstaw. Wiem, że nie masz jaj, więc zrobię to za ciebie. Opinie dodał niejaki matt tomzak. Już po sposobie pisania widać co to za prostak. Link do profilu: https://www.facebook.com/matt.mynewspeechcom.5 To wyjątkow [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenek
link | zgłoś
2019-08-12
*.141.176.*
Zlecenie ikonki na adroida, pomimo jasnych wytycznych i ustaleń p. Zbigniew Bienkierobi wszystko na opak, na jedno kopyto,projekty są infantylne.Wpłaconą zaliczkę przywłaszczył sobie argumentując:" no przecież się napracowałem".Próby wciągnięcia klienta w niekończącą się współpracę: "no bo przecież [rozwiń/zwiń]
chyba żartuje ten kto pyta o jego zalety :), to jest wariat
on żyje w swoim światku, niesłowny, uparty, nie zaprojektowany do współpracy z klientem, taki sobie grafik co niech najlepiej sam "dzierga" swoje projekty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?