Bella Storia Opinie

4.5 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 17
Średnia ocen:
4.5 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
bellastoria.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Karola
link | zgłoś
2021-07-19
*.141.115.*
To tutaj znalazłam do swojego pensjonatu takie kołdry, poduszki i pościele, jakich oczekiwałam!!! Polecam serdecznie i dziękuję za fachową pomoc.
super obsługa, szybki termin realizacji
kurier miał godzinę spóźnienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michalina
link | zgłoś
2021-07-14
*.173.116.*
Wszystko super sprawnie. Mimo mojej pomyłki sklep dokonał zmiany w zamówieniu i zwrócił różnice w cenie. Extra
Uczciwość, rzetelnosc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2021-06-25
*.255.7.*
Ten sklep, a raczej podejście właściciela do klienta to jakaś kpina. Niestety ciężko jest użyć ładniejszego sformułowania, ale robią z ludzi idiotów. Złożyłem reklamację na dwa przedmioty, jednym z nich było m.in. prześcieradło, które po odpakowaniu posiadało na sobie dużą plamę, powstałą prawdopo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2020-09-01
*:d634:dd22:*
Błyskawiczna wysyłka, kołdra cudowna .Na pewno skorzystam jeszcze z oferty sklepu.!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hania K
link | zgłoś
2018-03-04
*.254.177.*
Kupiłam kołdry i poduszki bambusowe. Towar otrzymałam już następnego dnia. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Mam nadzieję, że będę to samo mogła napisać za kilka miesięcy, po użytkowaniu pościeli.
Błyskawiczna wysyłka, bardzo dobry towar, miła obsługa telefoniczna, fajny prezent od firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kate
link | zgłoś
2017-11-26
*.146.175.*
Ekspresowa przesyłka. Pościele doskonałej jakości. Miła i profesjonalna obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zuzanna S.
link | zgłoś
2017-11-16
*.252.60.*
Pościel wysokiej jakości. Prześcieradło miało inny kolor niż na zdjęciu - bez problemu zwrócono mi za nie pieniądze. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Wiarygodny sprzedawca
obsługa, czas przesyłki, zwrot środków
kolorystyka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Annuka
link | zgłoś
2017-11-09
*.146.172.*
Jestem bardzo zadowolona zarowno z poscieli, jak i obslugi. Wybrslam przescieradlo w nieodpowiednim kolorze i bez problemu wymieniono mi na inne. Profesjonalna i mila obsluga.
Super obsluga. Wysoka jskosc.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ola
link | zgłoś
2017-09-17
*.11.205.*
Od 7.sierpnia czekam na zwrot pieniędzy /99 zł/za zwróconą w terminie 7.08 narzutę /nr zamówienia 17092.Powstrzymam się narazie z opinią o sklepie.
Kolor zakupionej narzuty na tapczan niepodobny do tego ze zdjęcia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ALICJA
link | zgłoś
2017-07-20
*.190.158.*
Pierwszy raz zamowilam posciel w tym sklepie i napewno ostatni.Otrzymalam nie w tym kolorze co zamawialam[nie bylo nawet takiego koloru w ofercie],mial byc jasny bez aotrzymalam bardzo ciemny braz.Producent stwierdzil,ze to niewielka roznica
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Bella Storia Opinie