Autoline Opinie

4.7 - poziom obsługi
4.6 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 14
Średnia ocen:
4.6 / 5

Kategoria:
Auta sprzedaż - używane

Strona internetowa:
autoline.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Maciej Wróbel
link | zgłoś
2024-04-12
*.163.75.*
Jako narzędzie do sprzedaży na rynki zagraniczne, chyba jest najbardziej optymalna platforma. Trochę brakuje rozpoznawalności na rynku.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirek K.
link | zgłoś
2024-04-09
*.73.20.*
(Spory wybór dostwczaków i ciężarówek. Widać że portal ma swoją specjalizację.) Widać że portal jest branżowy, napradę spory wybór dpstawczaków i ciężarówek
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pług Rostislaw
link | zgłoś
2024-03-11
*.211.29.*
Zajmuję się konserwacją sprzętu lotniskowego i zawsze udaje mi się znaleźć tutaj wszystko, czego potrzebuję dla siebie. Trzeba przyznać, że znalezienie takich egzotycznych części jest niezwykle trudne. Kupując nowy sprzęt jest możliwość porównania "łeb w łeb" dwóch jednostek i według plusów i minusó [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brzeziński Shimon
link | zgłoś
2024-03-05
*.163.75.*
Znalazłem tutaj szeroką gamę części zamiennych, które są wygodnie posortowane dla poszczególnych producentów maszyn. Są tu części zarówno do samochodów osobowych, jak i ciężarowych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zaremba Filip
link | zgłoś
2024-02-25
*.163.75.*
Od dawna marzyłem o zakupie samochodu. W przeciwieństwie do lokalnych przedstawicieli, tutaj znalazłem oferty w korzystniejszych cenach niż u oficjalnych sprzedawców. Więc jeśli szukasz samochodu osobowego, zdecydowanie zajrzyj tutaj!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Madej Jakub
link | zgłoś
2024-02-18
*.163.75.*
Kiedy planowałem założyć firmę transportową, jednym z moich priorytetów było znalezienie miejsca, w którym mógłbym kupić dużą liczbę używanych pojazdów (ponieważ przy rozpoczynaniu działalności kapitał wyczerpuje się bardzo szybko), odpowiedzią było Autoline, które spełniło wszystkie moje potrzeby i [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian Woźniak
link | zgłoś
2024-02-06
*.163.74.*
Po raz pierwszy korzystam z tego marketplace z polecenia kolegów, prowadzących tutaj biznes. Jestem zadowolony ze wszystkich narzędzi platformy, które korzystnie wyróżniają ją na tle konkurencji. Wydawało mi się jednak, że jest tu zbyt mało ofert dla właścicieli firm budowlanych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel Tomaszewski
link | zgłoś
2024-01-31
*.163.74.*
Autoline.com.pl zapewnia możliwość wysłania zapytania na części zamienne, co jest wygodne w przypadku niestandardowych zamówień. Niestety niektórzy sprzedawcy nie zawsze szybko odpowiadają na zapytania.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciej Olszewski
link | zgłoś
2024-01-25
*.211.242.*
Kupując używane pojazdy na Autoline, znalazłem kilka ciekawych ofert. Niestety niektóre ogłoszenia pochodziły z innych krajów, co powodowało pewne trudności z logistyką i dostawą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz Nowicki
link | zgłoś
2024-01-18
*.163.74.*
Planowałem zakup sprzętu dla firmy. Sprzedawca udzielił odpowiedzi na wszystkie moje pytania dotyczące sprzętu. W trakcie zakupu był pewien problem z uzyskaniem leasingu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kwiatkowski Antoni
link | zgłoś
2024-01-03
*.229.182.*
Zajmuję się transportem. Regularnie podróżuję, i postanowiłem sprowadzić nowy autobus. W doborze bardzo pomogły szczegółowe filtry na portalu. Porównując kilka preferowanych modeli, zdecydowałem się na MAN LION`S Coach L. Dziękuję AutoLine za szeroki wybór autobusów i przejrzysty interfejs.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mazur Szymon
link | zgłoś
2023-12-26
*.163.74.*
Niedawno zakupiłem ciągnik siodłowy Scania R520 przez AutoLine. Proces zakupu był prosty i maksymalnie wygodny. Ciągnik dotarł w doskonałym stanie, sprzedawca udzielił wszystkich niezbędnychinformacji i błyskawicznie odpowiadał. Dużo komfortu daje możliwość łatwo skontaktować się ze sprzedawcą. Będz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kozłowski Jan
link | zgłoś
2023-12-22
*.163.74.*
Uwielbiam podróżować i dlatego zakupiłem sobie na tej platformie przyczepę kempingową. Dzięki wygodnej wyszukiwarce i dokładnemu opisowi z mnóstwem zdjęć szybko znalazłem to, czego chciałem. Wszystkie ogłoszenia przechodzą moderację, a opinie innych kupujących pozwalają ocenić sprzedawcę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dima
link | zgłoś
2023-11-15
*.121.13.*
Super, polecam
Duży zasięg
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Autoline Opinie