Auto-Widawski S.C. Opinie

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 22
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Stacje obsługi i warsztaty

Strona internetowa:
www.autowidawski.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
opinia
link | zgłoś
2021-02-27
*.173.136.*
Usługi znakomite i profesjonalne, ale musiał się przydarzyć mały wypadeczek, mianowicie mam po wizycie rysę dość głęboką, której na pewno wcześniej nie było...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kindek
link | zgłoś
2019-08-05
*.255.88.*
Polecam zdecydowanie. Byłem parę razy z usterka i zawsze mogłem liczyć na fachową pomoc. Warsztat niedrogi za to bardzo profesjonalny. Zdecydowanie polecam ten zakład i mechaników tam pracujących.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-07-30
*.1.146.*
Mają bardzo dobrego lakiernika. Takiego o dość grubej posturze ale idealny fachowiec. Bardzo dobry, rzetelny, dokładny, szybki, sprawny. Samochód pomalowany perfekcyjnie.
Super
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nerete
link | zgłoś
2019-07-04
*.253.166.*
Fachowcy, którzy o naprawie samochodow wiedzą wszystko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rik
link | zgłoś
2019-05-09
*.37.193.*
Uszczelnienie podstawy filtra oleju oraz wymiana klocków hamulcowych wykonane fachowo, niedrogo i szybko.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Albert
link | zgłoś
2019-04-03
*.10.149.*
Serwisuje samochody w Auto Widawskim od około 10 lat i cały czas, niezmiennie jestem zadowolony z wykonywanych usług i napraw. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alvarro
link | zgłoś
2019-03-11
*.255.82.*
Bardzo dobry warsztat samochodowy. Wszystkie naprawy wykonane fachowo w przystępnej cenie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zygiii
link | zgłoś
2019-01-08
*.205.141.*
Bardzo dobry warsztat i bardzo dobrzy fachowcy w nim pracują. Szczerze polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jozek
link | zgłoś
2018-12-13
*.205.160.*
Profesjonalne podejscie do klienta, szybki research i postawienie diagnozy oraz usuniecie usterki w ten sam dzień. Polecam z czystym sumieniem.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zgredek
link | zgłoś
2018-09-03
*.205.175.*
Naprawy i przeglądy na dobrym poziomie. Polecam ten warsztat.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Auto-Widawski S.C. Opinie