Auto Handel Zimny Opinie

4.2 - poziom obsługi
4.2 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 35
Średnia ocen:
4.2 / 5

Kategoria:
Spedycja

Strona internetowa:
www.zimny.net.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Beata z niemiec
link | zgłoś
2021-03-16
*.136.138.*
Poniżej jest moja opinia niewiem dlaczego pojawiło się tam tyle znaków zapytania bo ja chciałam tam umieścić uśmiechnięte buźki, to jakiś błąd w internecie, przepraszam ale nie moja wina
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata, Niemcy
link | zgłoś
2021-03-16
*.136.138.*
Transport auta z Niemiec do Wadowic, pan Jacek wysłał do mnie bardzo sympatycznego i uczynnego Pana z Dębicy, wszystko poszło perfekcyjnie, jestem bardzo zadowolona. Firma konkretna, szef odpowiedzialny i słowny ponadto cena niższa niż u innych przewoźników. Polecam ???????????????? i dziękuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Seba
link | zgłoś
2021-03-14
*.221.150.*
Chciałbym podziekowac Panu jak i P.Krystianowi ktory z duzym profesjonalizmem odebral auto i dostarczył do miejsca docelowego.Dziekuje za miłe podejcie do klienta oraz rzetelnosc.Zycze wszystkiego dobrego oraz niezliczonych ilosci zlecen.Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aleksandra
link | zgłoś
2020-12-17
*.100.109.*
Profesjonalna firma, sympatyczni ludzie, usługa wykonana rzetelnie i terminowo. Eine professionelle Firma, nette Mitarbeitern, eine zuverlässige und pünktliche Dienstleistung!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edward
link | zgłoś
2020-12-03
*.67.60.*
Bardzo solidna firma usługa wykonana rzetelnie i tanio, miły Pan kierowca. Polecam w 100% dotyczy transportu auta z Niemiec do Szczecina.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrii
link | zgłoś
2020-07-24
*.64.39.*
Miła i rzetelna obsługa. Bardzo dobry kontakt. Uczciwe podejście do klienta. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2020-02-20
*.221.146.*
Transport mojego samochpdu z Holandii poszedł naprawde sprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2020-01-10
*.221.146.*
Miła i rzetelna obsługa. Bardzo dobry kontakt. Uczciwe podejście do klienta. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
boob
link | zgłoś
2020-01-07
*.221.146.*
Mega szyba realizacja transportu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2019-09-23
*.221.157.*
Profesjonalnie, solidnie i kulturalnie. Transport samochodu z Lo Amstterdamu do Warszawy zrealizowany w ciągu 3 dni. Mili Panowie, którzy odbierali auto w Londynie i punktualna dostawa do Warszawy (rownież miły i profesjonalny kierowca). Auto dojechało bez najmniejszego uszkodzenia transportowego. [rozwiń/zwiń]
Szybki kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Waldemar
link | zgłoś
2019-09-22
*.221.157.*
Samochód przewieziony szybko i sprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
helmut
link | zgłoś
2019-09-18
*.223.1.*
Nie polecam tej firmy. Zamowilem transport i facet zwlekal mnie 2 tygodnie ze odbieze auto , tłumacząc sie przy tym ze auto mu sie zepsuło i nie ma jak podjechac itd. nie odbieral tel.z mojego numeru ,jak zadzwonilem z innego numeru to odebral i zdziwiony i tak z piec razy za kazdym razem z innego [rozwiń/zwiń]
oszust
oszust
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-09-05
*.221.157.*
Pan który odbierał samochód bardzo miły i profesjonalny... samochód dojechał do Polski w 24h
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teeeb
link | zgłoś
2019-09-05
*.221.157.*
firma godna polecenia - szybko i fachowo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piet
link | zgłoś
2019-08-22
*.138.151.*
Niestety nie mogę polecić tą firmę Umawiałem się tydzień wcześniej żeby w następny tydzień zabrali mój samochód do PL Ale dzwoniłem s umowiony dzien już nie było jak się dodzwonić j nikt nie oddzwonił W czwartek jeszcze próbowałem 2 razy ale połączenie po porostu zostały odrzuczony. Brak k [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radek
link | zgłoś
2019-08-22
*.221.157.*
transport poszedł bardzo szybko i psrawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gryy
link | zgłoś
2019-06-26
*.221.157.*
Facet konkretny szybka wycena i realizacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert
link | zgłoś
2019-06-25
*.221.157.*
Kierowca odebrał auto 2 dni szybciej niz umowiliśmy sie, polecam bardzo !!!
szybkośc
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek
link | zgłoś
2019-05-24
*.173.56.*
Nie polecam!!! Nie dość że zrobili mnie w h...a to jeszcze pan nie raczył mnie poinformować że auta mi nie odbierze i nie odbieral telefonów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert A
link | zgłoś
2019-05-09
*.221.156.*
samochód z urwanym kołem i dali radę, inne firmy jak to zobaczyły sie poddały
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2018-10-02
*.173.152.*
Firma godna polecenia - szybki kontakt i realizacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2018-07-23
*.184.8.*
Tragedia, współpraca od roku przytransportowanych dobrych kilka samochodów i za każdym razem to samo utrudniona komunikacja z właścicielem firmy i z jego kierowcami którzy wiozą auto dla Ciebie/Mnie, za każdym razem nie jest przekazywany kierowcy pick up order, nigdy nie ma pewności czy kierowca dot [rozwiń/zwiń]
Niekompetencja i słaba komunikacja
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2018-05-19
*.245.111.*
Polecam.Profesjonalnie,sprawnie i szybki transport.Osluga fachowa dobry kontakt.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2018-04-25
*.146.162.*
Transport odbył się profesjonalnie i z miłym kierowcą polecam !
Miła obsługa
Małe spóźnienie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2018-04-25
*.154.103.*
Firma rzetelna , transport wykonany na czas polecam
terminowość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2018-04-10
*:353:ad9d:*
Nie polecam nikomu robić interesów z ta niepoważna firmą, straciłem tylko czas i pieniądze, w dniu w którym mieli odebrać samochód dostałem informację że go nie odbiorą, zero profesjonalizmu, Wielki Negatyw !!!
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2018-04-08
*.154.103.*
transport na czas i z profesjonalnym kierowca szybko i pewnie polecam....
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2018-03-08
*.153.210.*
Profesjonalny, sumienny, sprawny i szybki transport, fachowa kadra, dobry kontakt. Terminowo i bardzo korzystnie. Uslugi tej firmy polecam z czystym sumieniem.
suiennosc, terminowosc, dobry kontkt z klientem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2018-01-31
*.166.203.*
Niesłowny, ciężko się dogadać - zrezygnowałem z usługi więc samej usługi nie mogę ocenić ale mam wiele zastrzeżeń do podejścia do klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2018-01-11
*.166.203.*
Ta firma to jakieś nieporozumienia, radzę wszystkim się zastanowić kilka razy przed skorzystaniem z ich usług, po umówieniu wszystkiego, gdy doszło do momentu wysłania dokumentów nagle sms że oni nie odbiorą samochodu, telefonów już nie odbierają, zero wyjaśnień!!! Oni chyba nie wiedzą że ktoś ustal [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
megitrans
link | zgłoś
2016-10-11
*.154.102.*
Jedyna firma która zaproponowała transport bus w dobrej cenie
terminiwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
luki
link | zgłoś
2016-07-06
*.154.102.*
Transport mojego auta z Holandii bardzo szybko i profesjonalnie polecam
szybko i sprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Trymex
link | zgłoś
2015-04-03
*.172.247.*
Usługi laweciarskie tej firmy są wzorem do naśladowania. Szybki przyjazd, zero gadania, pracownicy dobrze przeszkoleni, Polecam
usługi na najwyższym poziomie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
benek
link | zgłoś
2014-12-19
*.154.98.*
Szybka realizacja... auto zepsuło sie koło Dortmund w ciągu kilku godzin była laweta i co...? i auto było wcześnija w domu niz ja busem... polecmam
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
benek
link | zgłoś
2014-12-19
*.154.98.*
Szybka realizacja... auto zepsuło sie koło Dortmund w ciągu kilku godzin była laweta i co...? i auto było wcześnija w domu niz ja busem... polecmam
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Auto Handel Zimny Opinie