Apteka Dr. Max Opinie

1.6 - poziom obsługi
1.4 - jakość usług / cena
1.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 16
Średnia ocen:
1.5 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
www.drmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
BOB2499
link | zgłoś
2021-06-14
*.4.92.*
Po dwóch tygodniach nie dostałem zamówionych lekarstw ani zwrotu pieniędzy.Nikt nie zadzwonił nie odpisał na maila.Na połączenie czekałem pół godziny i dowiedziałem się ze jest błąd systemowy i mam od nowa złożyć zamówienie.Tragedia czekam na zwrot pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kasia
link | zgłoś
2021-06-10
*.149.98.*
Czy ktokolwiek dostał zamówiony towar? Lub zwrot pieniędzy?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2021-06-02
*:b2e2:96d:*
23go maja zamówiłam lekarstwa na prawie 300zl, od razu zapłaciłam. 28go maja napisałam maila kiedy mogę się spodziewać paczki, gdyż z apteki nie dostałam zadnej informacji Odpisali, że z powodów technicznych moje zamówienie zostało niechcący zablokowane i że dział IT stara się rozwiązać problem. O [rozwiń/zwiń]
Obecnie brak
Same wady, omijać szerokim łukiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-05-24
*:490c:660c:*
Obsługa klienta katastrofalna, bezpodstawne anulowanie zamówienia i przetrzymywanie środków na koncie. Omijajcie szerokim łukiem, szczególnie jeśli chcecie dostać fakturę.
Brak
Bezpodstawne działanie na szkodę konsumenta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mabusama
link | zgłoś
2021-04-07
*.173.137.*
Nie wysłali zamówienia od 2 tygodni, brak kontaktu. Zamówienie opłacone a paczki brak. Beznadziejna obsługa klienta. Jeśli zależy komuś na szybkiej realizacji radzę omijać szerokim łukiem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Justyna
link | zgłoś
2021-03-30
*.47.47.*
Oszusci!!!! Klamia ze maja problem z systemem a nie wysylaja towaru i nie informuja. Nie mozna sie dodzwonic. Pieniedzy nie zwrocili! Czekam 10 dni!!! A wysylki niby w 72h.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Midori
link | zgłoś
2021-03-26
*.146.225.*
W ogóle nie realizują zamówień Z informacji zamieszczonych przez ludzi wynika,że pobierają pieniądze bez zamiaru wysłania towaru Mnie odpowiedzieli, że był błąd systemu i kiedyś zwrócą pieniądze Od 17.03 jednak nie zwrócili Na moje nie odpowiadają, telefonu nikt nie odbiera Będę zmuszona egzekw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kasia
link | zgłoś
2021-03-22
*.25.56.*
najgorsza apteka internetowa zamówienie złożyłam 17.03.2021 z wysyłką kurierem zależało mi bardzo na szybkim otrzymaniu przesyłki ale dni mijały a na mailu żadnej informacji, że paczka jest w drodze w końcu po 4 dniach oczekiwania napisałam maila co z moim zamówieniem oczywiście nie dostałam żadnej [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-03-19
*.26.47.*
Nie polecam, brak możliwości jakiegokolwiek kontaktu,nie odbierają tel, nie odpowiadają na e-mail, brak zamówionego towaru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina
link | zgłoś
2021-03-19
*.173.137.*
NIE POLECAM TEJ APTEKI!!!!! Czekam na zamowienie 5 dni i dalej cisza. Noe odbierają telefonów, mozna wisieć na infolinii kilka godzin i zero odzewu. Nie odpisują na maila.
Zero
Ignorancja, oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Apteka Dr. Max Opinie