Apteka Dr. Max Opinie

2.1 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
1.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 19
Średnia ocen:
1.9 / 5

Kategoria:
Działalność ekspercka

Strona internetowa:
www.drmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Anija
link | zgłoś
2022-01-26
*.144.175.*
obsługa internetowej apteki dr max oceniam bardzo słabo, towar zamówiony za pobraniem z prośbą o jak najszybszą wysyłkę , wysłany po 8 dniach od zamówienia, pomimo rozmowy telefonicznej i uzgodnienia, nie polecam
mocno opóźniona wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zosia
link | zgłoś
2022-01-10
*.72.170.*
Apteka we Wrocławiu ul.Hallera Borek. Bardzo droga apteka cena vit D3 przekracza 50% od ceny w innych aptekach.Obsługa na średnim poziomie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agalo
link | zgłoś
2021-12-05
*.30.18.*
Skorzystałam po raz pierwszy z apteki internetowej. Jeśli chodzi o zamówienie to zostało zrealizowane szybko i sprawnie. Zamówiłam towar za pobraniem, choć zakupy były prawie 2X ponad kwotę darmowej dostawy, to i tak musiałam doliczyć opłatę (system nie wybierał opcji bezpłatnej przy pobraniu).Opako [rozwiń/zwiń]
szybka realizacja zamówienia
dopłata do zamówienia za pobraniem, przy dużym zamówieniu, pogniecione opakowania produktów, brak gratisów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ja123
link | zgłoś
2021-11-26
*.74.181.*
Apteka w Chorzowie przy Kauflandzie żenada. Zostałam celowo wprowadzona w błąd, zorientowałam się dopiero po zapłacie. Zadzwoniliśmy do apteki z prośbą zwrotu dermokosmetyku, Pani powołała się, że w aptece nie ma zwrotów, na stwierdzenie że to przecież nie lek powołała się na wewnętrzny regulamin ap [rozwiń/zwiń]
brak
brak rzetelnej informacji przed zapłatą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2021-11-22
*.0.70.*
Apteka w Zakopanem na Krupówkach to jest najgorsza w całym Dr. Maxie. Pracowałam tam kiedyś i byłam sobie zrobić zakupy. Pani Magister do mnie z tekstem "Co nie masz u siebie towaru?"
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elisabeth
link | zgłoś
2021-11-19
*:369a:71e5:*
Bardzo droga Apteka ceny wygórowane o 100 i więcej %. W Zgorzelcu, może te ceny są dla Niemców.. Nie polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Melania12
link | zgłoś
2021-11-09
*.0.70.*
Apteka w Zakopanem na Krupówkach jest najgorsza apteka w całej sieci Dr. Max. Pani rozmawia przez telefon w trakcie obsługiwania mnie. Druga Pani magister z łaską obsługuje.
Bezczelna obsługa, brak kompetencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2021-09-16
*.172.171.*
Po anulowaniu zamowienia (zrobione poltora miesiaca temu). Dopiero wczoraj dostalam pieniadze z powrotem. Gdybym się o nie nie upomniała 2 KROTNIE, pewnie bym ich nie zobaczyła. Po zapytaniu przeze mnie kiedy dostanę zwrot, baba napisala do mnie, że srodki zostaly zwrocone. Oczywiscie nie zostaly i [rozwiń/zwiń]
brak
dlugi czas reakcji na cokolwiek, nie potrafiki nawet wskazac czego nie maja, próba oszustwa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2021-09-06
*.242.16.*
Apteka internetowa jest tania, ale daty przydatności witamin i kwasu hialuronowegp to skandal. Kupowałam leki w dr.max w sierpniu 2021 a witamina c w kroplach była ważna tylko do lutego 2022, kwasu hialuronowego do maja 2022, witaminy a+c do października 2022 a nie było żadnej informacji o krótkich [rozwiń/zwiń]
Tanio i szybka dostawa
Krótkie terminy przydatności witamin i kwasu hialuronowego
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mama
link | zgłoś
2021-09-03
*.122.116.*
dno totalne wciskanie produktów na siłę które nie nadają się do niczego głupie plastry z opatrunkiem które nie trzymają nawet poł minuty szok
nie ma
wciskane na siłę wszystkiego z waszym logo Dr.Max
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Apteka Dr. Max Opinie