APR JEDYNKA Opinie

5.0 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 11
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Hotele i pensjonaty

Strona internetowa:
www.vacusilver.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Jacek
link | zgłoś
2022-08-09
*.185.88.*
Super firma.Polecam
Profesjonalna obsługa
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Czarna
link | zgłoś
2022-05-11
*.25.115.*
Wszystko super, sprzęt fitness, sauny karbonowe, rollmasaże rewelacja. Oczywiście obsługa na najwyższym poziomie. Polecam.
Cała Jedynka
0
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cobra
link | zgłoś
2022-04-15
*.25.170.*
Rzetelność i pełen profesjonalizm. Polecam.
obsługa, serwis, kontakt, terminowość,
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2022-03-03
*.21.146.*
Jedynka to super firma, wiarygodna i rzetelna. Jak kupować sprzęt fitness czy spa to tylko w Jedynce ze Słupska.Limfodrenaż i rollmasaż z podczerwienią rewelacja. Profesjonalne podejście do klienta. Polecam ich stronę vacusilver.pl
Terminowość, słowność, wiarygodność, rzetelność. Właściciel wiecznie uśmiechnięty:)
Prawdopodobnie żadnych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kazik Trójmiasto
link | zgłoś
2022-02-10
*.8.231.*
Sprzęt fitness, obsługa i terminowość super. Polecam poczytać opinie innych klientów. Znajdziecie ich na vacusilver.pl
Wiarygodność
Nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Studio Modelowania Sylwetki
link | zgłoś
2022-01-17
*.8.231.*
Wyposażyłam swoje studio urody w solarium , kapsuły podciśnieniowe vacu, rollmasażery, limfodrenaż, elektroterapię, sauny karbonowe w Jedynce ze Słupska. Dostałam namiar od koleżanki. Od początku wszystko zgodnie z naszymi ustaleniami. Zawsze odbierają tel i błyskawicznie usuwają usterki. Taka firma [rozwiń/zwiń]
Punktualność, wiarygodność
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LEJDISS
link | zgłoś
2021-07-25
*.8.231.*
Jak zamawiać wyposażenie studia fitness w niezbędny sprzęt taki jak kapsuły vacu, rollmasaże, sauny, limfodrenaż, solarium i inne to tylko w Jedynce ze Słupska. Obsługa na najwyższym poziomie beż żadnego ściemniania. Serdecznie polecam Wszystkim.
Terminowość, sumienność
Brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Studio Figura
link | zgłoś
2018-06-05
*.235.178.*
Ten producent sprzętu fitness niema sobie równych. Najlepsza firma pod każdym względem. Kupiłem do swojego studia rollmasaże, kapsuły vacu i solarium ergoline. Popieram Jedynkę w 100%
terminowość, punktualność, dostępność, ugodowość,
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ada
link | zgłoś
2015-12-06
*.221.125.*
dobra obsługa, świetny sprzęt, bez żadnych problemów ;))
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zygmunt4
link | zgłoś
2015-11-29
*.231.60.*
Łóżka najwyższej jakości, gwarancja i serwis na najwyższym poziomie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karolina
link | zgłoś
2015-10-21
*.241.216.*
Dwa lata temu zamówiłam solarium Ergoline, kapsułę spa Vacu SIlver i Rollmasaż Gold. Firma JEDYNKA ze Słupska przyjechała w umówionym terminie, wszystko złożyli i przeszkolili nas. Przez cały okres sprzęt działał bezawaryjnie. Kontakt, obsługa na najwyższym poziomie. Polecam Wszystkim Jedynkę.
Obsługa, kontakt, doradctwo.
Brak.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

APR JEDYNKA Opinie