Amillidius sp. z o.o. Opinie

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 13
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Usługi reklamowe

Strona internetowa:
amillidius.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Aneta
link | zgłoś
2020-04-01
*.38.134.*
Jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy, która trwa nieprzerwanie już 2 lata. Współpracujemy w zakresie SEO i reklam online dla produktów wprowadzanych na rynek. To agencja, która w pełni rozumie naszą strategię marketingową i też w pełni realizuje wyznaczone cele. Jakość obsługi jest zawsze na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2020-03-29
*.239.91.*
Agencja z fajnymi pomysłami i profesjonalnym podejściem. Przeprowadzali odświeżenie wizerunku i redesign strony mojej firmy tapicerskiej. W każdym działaniu widać ich zaangażowanie i fachowość. Po zmianach, które wprowadziliśmy otrzymuję od klientów same pochlebne opinie. Amillidius polecam również [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leon
link | zgłoś
2020-03-25
*.235.48.*
Firma jest OK. Skorzystałem z ich usług już po raz kolejny. Kiedyś pracownicy Amillidius przygotowywali dla mnie film promocyjny o moich usługach - branża instalacji grzewczych, a teraz chciałem zmienić swoją stronę internetową, wyszła świetnie, jest funkcjonalna i graficznie też mi się od razu spod [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Żaneta
link | zgłoś
2020-03-22
*.239.91.*
Polecam usługi wizerunkowe i seowe tej firmy. Dzięki nim moja witryna zaczęła się pojawiać na pierwszej stronie w Google. Mają dużą wiedzę o reklamie w sieci, doradzają i tłumaczą co i po co warto robić, biorąc pod uwagę specyfikę mojej branży HR. Wiem, za co płacę, bo wyniki mówią same za siebie, a [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol Ł.
link | zgłoś
2020-03-20
*.239.91.*
Świetni specjaliści od tworzenia kampanii reklamowych social media. Ze względu na niewielki projekt współpracowaliśmy krótko, ale bardzo skutecznie. Myślę, że ich oferta jest korzystna dla obu stron. Pracownicy są profesjonalni i rzeczowi, znają nowości i trendy na rynku. W pełni zasługują na słowa [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadeusz
link | zgłoś
2020-03-19
*.38.134.*
Moim zdaniem dzisiaj najlepszą reklamą jest polecanie usług przez zadowolonych Klientów i dobre opinie. Amillidius poznaliśmy też przez firmę znajomego, który z nimi współpracował, a że sami byliśmy na etapie szukania agencji, która przygotuje dla naszej firmy kampanię wizerunkową w internecie, post [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2020-03-18
*.239.83.*
Świetna współpraca i oby tak dalej! Ich dobrze przemyślane działania reklamowe przekładają się na skuteczność kampanii. Potrafią wybrać optymalne kanały online i trafić do właściwej grupy docelowej. Dużym atutem jest dla mnie postawa pracowników Amillidius - od początku nastawieni na wysoką efektywn [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomasz
link | zgłoś
2020-03-17
*.239.83.*
Bardzo dziękuję agencji Amillidius za akcje reklamowe, które dla mnie prowadzą. Poza kampaniami dla nowych produktów, dostosowali moją stronę internetową na potrzeby social mediów. Zmiany, które zaproponowali i wprowadzili pomogły zwiększyć sprzedaż i bardzo korzystnie wpłynęły na kontakt z naszymi [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bogumiła
link | zgłoś
2020-03-16
*.38.134.*
Firmę założyłam w czerwcu ubiegłego roku i najpierw sama prowadziłam social media i próbowałam rozreklamować swój biznes, początkowo było w miarę ok, ale później nastąpił przestój, więc i dochody były niewielkie. Tak naprawdę brakowało mi pomysłu na odpowiednią strategię marketingową, a i też wiedzy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicja
link | zgłoś
2020-03-14
*:db39:f17e:*
Agencja Amillidius zaprojektowała nam doskonałą stronę internetową. Oprócz tego korzystamy też z usług reklamy na Facebook`u i reklamy Google, z których jesteśmy również zadowoleni. Zawsze wiemy, na czym stoimy, jakie obszary powinniśmy dopracować, na czym skupić się w następnej kolejności, bo praco [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Amillidius sp. z o.o. Opinie