alucenter.eu Opinie

3.1 - poziom obsługi
3.1 - jakość usług / cena
3.1 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 15
Średnia ocen:
3.1 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
alucenter.eu
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Dzik
link | zgłoś
2022-10-10
*.147.72.*
Kupiłem alu do mb przysłali tylne węższe. Dziadostwo. Nie polecam. Oszukali mnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Węższa felga
link | zgłoś
2022-08-23
*.147.72.*
Kupiłem do mercedesa alu felgi otrzymałem tylne węższe niż zamawiałem. Porażka firma. Nie polecam!!!!! Zastanówcie się dwa razy przez zakupem od tej firmy!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucas
link | zgłoś
2021-10-02
*.146.38.*
POLECAM, kolejny raz jestem zadowolony z zakupu w tej firmie. Dzięki znakomitej obsłudze mam idealnie dobrane felgi do auta. Najlepsze ceny na rynku (warto zapytać o rabat) i bardzo szybka realizacja zamówienia, szczerze polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Radosław
link | zgłoś
2021-06-10
*.173.172.*
NIE polecam po pół roku zszedł lakier z felg i nie chca wymienic na nowe.Twierdza ze to moja wina walczę o nowe felgi kolejne pół roku i nadal nic .Sprawa rozstrzygnie sie w sadzie najprawdopodobniej
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbyszek
link | zgłoś
2021-02-22
*.64.41.*
Zamierzam kupić felgi aluminiowe do MB Sprinter. Cały komplet. Chciałem wymieć wszystkie koła w samochodzie. Przepraszam, że tak to ujmę, ale każdy mężczyzna wie, że w samochodzie jest 5 kół. Natomiast dla nich komplet to 4 sztuki. Przestrzegam przed tą firmą, bo co w razie uszkodzenia felgi? Powied [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zbigman
link | zgłoś
2020-11-06
*.4.214.*
W lipcu 2020 kupiłem w nich komplet felg. W listopadzie 2020 okazało się, że oryginalne śruby przeciw kradzieżowe nie pasują do felg zakupionych u nich. Wysłali mnie na allegro albo jakiejś firmy do Wrocławia, abym sobie tam szukał, gdyż oni śrub do felg które sprzedają, nie posiadają. Typ z działu [rozwiń/zwiń]
przyjmują pieniądze
sprzedają byle co, byle sprzedać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zbigman
link | zgłoś
2020-11-06
*.4.214.*
Kupiłem komplet felg u nich. Po miesiącu jedna felga została uszkodzona. Trzeba było wymienić. Nie było możliwości zakupu dodatkowo jednej sztuki. ALbo nowy komplet, albo ***j dziadu.
nie zauważyłem
żenujący drenaż klienta, bezczelna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
RAFI
link | zgłoś
2020-10-14
*.184.44.*
To był mój 3 zakup w tej firmie. Ale tym razem nie polecam. Kupione felgi do VW Passat B8. Po roku na jednej feldze zaczęły pojawiać się odpryski lakieru. Przy próbie reklamacji, dostałem informację od firmy, że musiałem myć na myjniach pod wysokim ciśnieniem i używać żrących środków. Wniosek z tego [rozwiń/zwiń]
wygląd nowych felg
po roku odpryski lakieru
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof Zbyt
link | zgłoś
2019-08-22
*.180.199.*
Felgi zamówiłem już po raz trzeci i znów jestem bardzo zadowolony. Polecam firmę Alucenter każdemu, kto zastanawia się nad zakupem kolejnych felg. Tym razem za namową konsultanta zdecydowałam się na nieco większy rozmiar i jest to duży plus, że potrafią świetnie doradzić.
pomoc konsultanta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zenon
link | zgłoś
2019-03-29
*.254.197.*
Kupilem kpl felg do vectra c. Jestem zadowolony. Felgi proste...nie bylo problemu z wywazeniem. Na pytania dotyczace zakupu natychmiastowa odpowiedz. Przystepne ceny. Jak na razie jestem zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anka
link | zgłoś
2019-03-19
*.180.199.*
POLECAM ! Indywidualne podejście do klienta. Kobiecie czasem ciężko"dogodzić", a ja kupiłam felgi idealne i jestem MEGA zadowolona. Oby więcej takich firm !
Wszystko było idealne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwester
link | zgłoś
2015-06-11
*.253.212.*
Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Alucenter ! Felgi solidne, sprzedawca godny zaufania. Moja Audi wygląda super na nowych aluskach :D
Szybka dostawa, piękne felgi !
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Danmar
link | zgłoś
2015-03-15
*.209.129.*
OK Produkt zgodny z zamówieniem. Wygodna forma płatności. Polecany warsztat montażu bardzo dobry. Bardzo szybka wysyłka. No i cena! "Taniej niż w supermarkecie"
jak dla mnie cena jest największą zaletą
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Domingez
link | zgłoś
2015-01-14
*.154.150.*
Kupiłem tutaj felgi do mojej toyoty i jestem z nicha bardzo zadowolony, teraz nie muszę wydawać tyle pieniędzy na zmianę opon,a dodatkowo moje alusy pięknie się błyszczą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafał Zawojski
link | zgłoś
2015-01-13
*.209.146.*
Polecam wszystkim sklep alucenter, gdyż można kupić tutaj bardzodobre alufelgi. Duży wybór rozmiarów sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam!
duży wybór felg oraz opon
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

alucenter.eu Opinie