ALLANI Opinie

2.2 - poziom obsługi
2.6 - jakość usług / cena
2.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 12
Średnia ocen:
2.4 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
allani.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Agnieszka
link | zgłoś
2020-05-26
*.216.25.*
Zamówiłam buty za 369zl z kickstyle i nie mam ani butów ani kasy. Oszuści zwykli oszuści!Numer tel to oczywiście fikcyjny numer, firma nie istnieje.Podjęte kroki prawne.
złodzieje
złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mikolajusa
link | zgłoś
2020-03-14
*.37.236.*
Towar zapłacony.Przesyłki niema,również żadnej informacji.W poniedziałek podejmuje kroki prawne,łącznie z prokuratura. Sprzedaż towaru,którego nie ma w magazynie,to przestępstwo.
Brak
100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Boria
link | zgłoś
2020-03-14
*.172.110.*
Zamówiłem z tej strony buty sportowe przecenione z 699pln na 329pln dokładnie z połączonej strony KickStyle czekałem na przesyłkę miesiąc czasu i przysłali mi tanie buble chamskie podróbki z Chin warte pewnie 30 dolarów. Teraz jak chcę zwrot pieniędzy za te podróbki co mi przysłali to KickStyle umy [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2019-12-10
*.67.90.*
Jestem bardzo zawiedziona, zamówiłam sukienkę miesiąc temu, niedoszła do tej pory, dotego nie odpisują na emaila ani nie Odbieraja telefonu, nie polecam tego sklepu
Nie ma
Nie Odbieraja telefonu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
joter013
link | zgłoś
2018-12-17
*.4.62.*
czkam na buty już miesiąc. na pytania o termin dostawy brak odzewu.
brak
same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek
link | zgłoś
2018-11-15
*.8.230.*
Czapka - 220 PLN Koszt dostawy - 50 PLN (za co ???) Dopłata za płatność pobraniem - 20 PLN Cena czapki wzrasta o 1/3 No cóż.... Polecam :-((((((
towar
horrendalne koszty dostawy /
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Izabela
link | zgłoś
2017-08-17
*.19.165.*
Zakup udany, kurtka taka jak na zjeciu. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LILIIIA 1202
link | zgłoś
2016-11-02
*.175.206.*
Koszmarne oszustwo wystawiacie piękną kreacje i do niej pantofeliki a ich nie macie w sprzedaży ani nic podobnego oszustwo
ładna reklama
brak produktów z reklam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bodo
link | zgłoś
2016-06-05
*.27.227.*
Absolutnie nie polecam tego sklepu. Kupiłem sukienkę dla żony, która w rzeczywistości miała się nijak do tej z katalogu. Bezkształtna szmata w burym zamiast granatowym kolorze. Na dodatek przyszła dwa tygodnie po zamówieniu 4 dni po imieninach żony.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafaello
link | zgłoś
2016-01-01
*.231.22.*
Jestem bardzo zadowolonym klientem tego sklepu. Wszystko odbyło się szybko i fachowo. Polecam zakupy w tym sklepie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Helga
link | zgłoś
2015-01-02
*.209.128.*
bez problemow, atrakcyjna cena, błyskawiczna wysyłka - polecam gorąco!
wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2015-01-02
*.209.128.*
Zrobiłem w sklepie świąteczne zakupy i wybrałem zegarek dla mojej żony oraz córki. Zdążyłem na czas, bo zamówiłem 18 grudnia, a doszły już 2 dni później. Zegarkk sa rewelacyne, takie jak na zdjęciach. Cena mnie zadowola, choć są to zegarki z wyższej półki.Zakupy w sklepie uważam za bardzo udane.
zegarki wysokiej jakości, duży wybór
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ALLANI Opinie