ale-raj.pl Opinie

3.6 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 8
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
ale-raj.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Beata
link | zgłoś
2021-10-28
*.254.222.*
Nikomu nie polecam zakupów w tym sklepie. Nie ma żadnego kontaktu, brak odpowiedzi na maile? Po dwóch tygodniach wysłałam list o odstąpieniu od umowy i wtedy dopiero wysłano zamówienie.
duży wybór kaw i herbat
brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malgorzata
link | zgłoś
2021-03-11
*.184.83.*
Wszystko ok. Dostawa szybka, 3 dni od złożonego zamówienia. Produkty dokładnie te, które zamówiłam. Dodatkowo 2 gratisy, nieprawda jest ze czegoś brakuje. A ceny najlepsze w porównaniu z konkurencja.
Ceny, szybka dostawa
Brak numeru telefonu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Baśka
link | zgłoś
2021-01-20
*.0.21.*
Kiedyś, parę lat temu to był super sklep. Duży asortyment, estetyczne opakowania, super drobne gratisy. Każdy produkt miał naklejoną datę przydatności. Odkąd przenieśli się gdzieś na Mazury jakość usług i asortyment zszedł na psy. Szkoda, dawni odbiorcy pamiętają i miło wspominają.
Było perfekcyjnie
Dawna jakość usług spadła na dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nina
link | zgłoś
2020-11-21
*.236.4.*
Z trzech zamówień tylko jedno przyszło kompletne. Ostatnio nie dosłali 5 herbat. Nie odpowiadają na maile, wiadomości na Messengerze, a ostatnio usunęli moje konto z ich portalu oraz możliwość wystawiania recenzji na FB.
Dobra jakość
Beznadziejna obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2016-09-21
*.81.137.*
W niedzielę wieczorem zamówiłam, a już we wtorek rano przesyłka była u mnie. Jestem bardzo zadowolona i z towaru , i z usługi.
szybkość
nie zauważyłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2016-08-11
*.248.155.*
Szybko profesjonalnie, towar bardzo dobrej jakości solidnie 0pakowany-polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcioszka19
link | zgłoś
2015-01-16
*.209.159.*
Trafiłam na sklep całkowicie przez przypadek, ale cieszę się, że tak się stało, bo teraz kupuję przyprawy tylko u nich;)
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
monika
link | zgłoś
2015-01-14
*.154.150.*
Mój ulubiony sklep z przyprawami i nie tylko. Już nigdy nie kupię nic w zwykłym markecie. Tutaj wiem, że wszystki przyprawy są zawsze świeże no i kupuję tyle ile mam ochotę. Polecam!!!!!!
zawsze świeże produkty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ale-raj.pl Opinie