ale-raj.pl Opinie

2.9 - poziom obsługi
3.0 - jakość usług / cena
2.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 30
Średnia ocen:
2.9 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
ale-raj.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Zadowolony klient
link | zgłoś
2022-10-20
*.67.177.*
Kawy pyszne i świeże, w ładnych opakowaniach a zamówienie dotarło mega szybko. Zamówione przyprawy na próbę okazały się strzałem w dziesiątkę. Przyprawa do mięsa mielonego (idealny stosunek soli do przypraw), czosnek niedźwiedzi pachnący, dobrej jakości papryka mielona. Widać, że tu jakość gra pierw [rozwiń/zwiń]
Świeże produkty, fajne opakowania.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dayton
link | zgłoś
2022-10-14
*:9216:9f71:*
To już któryś raz, gdy klienci poprzedniego ale-raj.pl podsyłają mi tego typu wpis, gdzie poprzedni właściciele są oczerniano przez tych obecnych. Radzę zrezygnować z takiej polityki reklamowania sklepu, bo to wręcz ocieka żółcią. Radziłbym też nowym właścicielom uważać na współpracę z pierwotnym wł [rozwiń/zwiń]
Brak
Wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jagoda
link | zgłoś
2022-10-05
*.0.70.*
Nowi właściciele od maja zrobili krok milowy w kierunku klienta tj.jakość towarów obsługa rzeyelność nienaganne. Wróciłam z przyjemnością do tego sklepu. To ponownie mój ulubiony sklep. Dziękuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2022-10-01
*.7.201.*
Można już chyba powiedzieć , że jestem stałym klientem ???? Polecam serdecznie kawy, herbaty i obłędne przyprawy ???? obsługa nienaganna, bardzo profesjonalna i po ludzku przemiła ????
Same zalety
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala
link | zgłoś
2022-09-24
*:115d:fca5:*
Widzę że emotki zamieniają się w znaki zapytania. A miały być same wykrzykniki, bo ale-raj.pl jest godny polecenia, więc z całego serca POLECAM!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala
link | zgłoś
2022-09-24
*:115d:fca5:*
Miało być POLECAM!!! ????
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ala
link | zgłoś
2022-09-24
*:115d:fca5:*
Szybko i sprawnie, mega świeże produkty, zapachy unoszą się po całym domu. Polecam ????
Bardzo ładne i praktyczne opakowania, szeroki asortyment herbat funkcjonalnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2022-09-23
*.146.99.*
Sklep ma nowych właścicieli. Dwójka śmiertelników, którzy podjęli się misji odbudowania straconego zaufania klientów przez ostatnich właścicieli. Czerpią z rad pierwotnego założyciela marki, za którego czasów ale-raj.pl przeżywał czasy świetności. W połączeniu z nowoczesnymi pomysłami, świetną jakoś [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gusia
link | zgłoś
2022-09-17
*.0.63.*
Szybaka dostawa.Towar esterycznie zabezpieczony do wysyłki.Kawy i herbaty wysokiej jakości. Na pewno będę korzystała.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kostek
link | zgłoś
2022-09-17
*.60.150.*
zamówienie dotarło szybko i elegancko opakowane. Kawy i herbaty rewelacja.dzięki za gratisy.Dopytywałem o produkty. Ludzie bardzo fajnie zakręceni do pracy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukana
link | zgłoś
2022-04-07
*.64.110.*
Z pierwszych zamówień w sklepie byłam zadowolona. Ostatnie grudniowe nie zostało zrealizowane i mimo zapewnień nie otrzymałam też zwrotu. Bardzo nie polecam!
Brak
Nie wysyłają towaru i nie zwracają pieniędzy za brak realizacji zamówienia.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2021-10-28
*.254.222.*
Nikomu nie polecam zakupów w tym sklepie. Nie ma żadnego kontaktu, brak odpowiedzi na maile? Po dwóch tygodniach wysłałam list o odstąpieniu od umowy i wtedy dopiero wysłano zamówienie.
duży wybór kaw i herbat
brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malgorzata
link | zgłoś
2021-03-11
*.184.83.*
Wszystko ok. Dostawa szybka, 3 dni od złożonego zamówienia. Produkty dokładnie te, które zamówiłam. Dodatkowo 2 gratisy, nieprawda jest ze czegoś brakuje. A ceny najlepsze w porównaniu z konkurencja.
Ceny, szybka dostawa
Brak numeru telefonu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaga
link | zgłoś
2021-02-16
*.78.184.*
Kiedyś to był bardzo dobry sklep. Teraz wszystko się zmieniło. To bezczelni naciągacze. Od grudnia czekam na towar. Ostatnio koresponduje z jakąś "reklamacją". Mam wrażenie, że to są jakieś kpiny. NIKOMU NIE POLECAM!!! OMIJAJCIE TEN SKLEP!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Baśka
link | zgłoś
2021-01-20
*.0.21.*
Kiedyś, parę lat temu to był super sklep. Duży asortyment, estetyczne opakowania, super drobne gratisy. Każdy produkt miał naklejoną datę przydatności. Odkąd przenieśli się gdzieś na Mazury jakość usług i asortyment zszedł na psy. Szkoda, dawni odbiorcy pamiętają i miło wspominają.
Było perfekcyjnie
Dawna jakość usług spadła na dno
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-01-17
*.175.88.*
Uwaga na tą firmę.oszukuja ludzi.Niecwysylaja towaru lub wysyłają tylko cześć.Kazde zamówienie to ryzyko utraty pieniędzy.Tez byłam stała klientką przez kilka lat.od mniej więcej ponad roku stali się w moich oczach zupełnie niegodni zaufania.oszusci!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Byly oszukany klient
link | zgłoś
2020-12-17
*.205.123.*
Zamowilem zestaw kaw jako prezent 11.12. Do dzisiaj brak oznak zycia, Nie ma mozliwosci kontaktu telefonicznego, nie ma informacji o przygotowaniu wyslaniu przesylki. Niestety dalem sie nabrac bo kuppowalem w tym sklepie dawno temu kiedy znajdowal sie on we Wroclawiu. W przyszlym tygodniu zglaszam s [rozwiń/zwiń]
Nie dostrzegam
Nie wysylaja towaru nie odpowiadaja na emaile calkowity brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariza
link | zgłoś
2020-12-12
*.147.49.*
Nie odpowiadają wogole na maile obsługa skandaliczna
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariza
link | zgłoś
2020-12-12
*.147.49.*
Nie ma kontaktu ze sprzedającym telefon jest nie dostępny i nie wiadomo wogole czy wyślą zamówienie z herbatami nikomu nie polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2020-12-03
*.204.82.*
Ja również nie polecam. Skandaliczne traktowanie klientów. Sklep nie posiada numeru kontaktowego, nie odpowiada również na maile. Zrobiłam duże zamówienie, od tygodnia niestety nie wiem, co się z nim dzieje. Nie wiem też, czy w razie czego uda odzyskać się pieniądze...
brak
wszystko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2020-11-30
*.173.185.*
Obsługa tragedia. Zamówienie wysłane ze sporym opóźnieniem, a w dodatku niekompletne. Sklep nie odpowiada na maile ani na reklamacje. Brak numeru telefonu. Same przyprawy też już nie tej samej jakości. Nie polecam nikomu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nina
link | zgłoś
2020-11-21
*.236.4.*
Z trzech zamówień tylko jedno przyszło kompletne. Ostatnio nie dosłali 5 herbat. Nie odpowiadają na maile, wiadomości na Messengerze, a ostatnio usunęli moje konto z ich portalu oraz możliwość wystawiania recenzji na FB.
Dobra jakość
Beznadziejna obsługa klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2020-08-05
*:92f:6549:*
Niestety nie polecam zakupów w tym sklepie. Nie dość, że zamówienie wysłane po moim upominaniu się, to jeszcze brak części towaru. Brak kontaktu ze strony sklepu, brak odpowiedzi na maile. Więcej nic nie zamówię!!! Strata pieniędzy...
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2020-03-12
*.147.114.*
W przesyłce brak części zamówionych produktów. Nie można skontaktować się telefonicznie ani meilowo. Żadnej informacji w sprawie dosłania brakujących produktów lub zwrotu pieniędzy.
Brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2020-01-13
*.40.240.*
Po złożeniu zamówienia w połowie grudnia i opłaceniu go do tej pory nie otrzymałam paczki ani zwrotu pieniędzy słaba firma nie polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sushi master
link | zgłoś
2018-04-26
*.8.230.*
Oszuści! Minęły już 4 tygodnie, a paczka z zamówieniem dalej do mnie nie dotarła na kwotę ponad 300zł! Tłumaczą się tym, że zaginęła na sortowni Poczty Polskiej, ale numeru śledzenia przesyłki dalej nie mogę się doprosić - oszustwo. Sprawa zgłoszona na policję i czekam na rozwinięcie. Jeżeli jeszc [rozwiń/zwiń]
szeroki asortyment
obsługa, czas realizacji zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2016-09-21
*.81.137.*
W niedzielę wieczorem zamówiłam, a już we wtorek rano przesyłka była u mnie. Jestem bardzo zadowolona i z towaru , i z usługi.
szybkość
nie zauważyłam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jolanta
link | zgłoś
2016-08-11
*.248.155.*
Szybko profesjonalnie, towar bardzo dobrej jakości solidnie 0pakowany-polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcioszka19
link | zgłoś
2015-01-16
*.209.159.*
Trafiłam na sklep całkowicie przez przypadek, ale cieszę się, że tak się stało, bo teraz kupuję przyprawy tylko u nich;)
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
monika
link | zgłoś
2015-01-14
*.154.150.*
Mój ulubiony sklep z przyprawami i nie tylko. Już nigdy nie kupię nic w zwykłym markecie. Tutaj wiem, że wszystki przyprawy są zawsze świeże no i kupuję tyle ile mam ochotę. Polecam!!!!!!
zawsze świeże produkty
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ale-raj.pl Opinie