ALBUSDENT Opinie

2.4 - poziom obsługi
2.8 - jakość usług / cena
2.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 8
Średnia ocen:
2.5 / 5

Kategoria:
Szpitale

Strona internetowa:
www.albusdent.pl/pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Marcin
link | zgłoś
2019-04-10
*.247.251.*
Odradzam leczenia ortodontycznego w przychodni Albusdent!!! Wykupiłem gruopona i niestety zamiast zaoszczędzić straciłem zarówno czas jak i pieniądze bez efektu!!!
-
leczenie ortodontyczne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna Maciej
link | zgłoś
2019-04-10
*.247.251.*
Trafiłam do Albusdent, poniważ skusiła mnie oferta na grupona. Niestety była to jedna z gorszych decyzji jaką podjęłam. Naiwnie wierzyłam, że wykupując gruopon zaoszczędze, niestety straciłam masę nerwów, pieniędzy i czasu. Zacznijmy od początku, podczas leczenia ortodontycznego prowadziło mnie 4 [rozwiń/zwiń]
BRAK
Drogie wizyty, zero szacunku do pacjenta, lekarze zmieniają się jak rękawiczki, źle prowadzenie leczenie ortodontyczne, strata czasu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcel
link | zgłoś
2018-11-08
*.207.183.*
Ogromne pieniądze za brak profesjonalizmu i uszkodzenie zębów!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Roky
link | zgłoś
2017-07-24
*.254.239.*
Wszystko niby ok. ale pewne mam zastrzezenia.
apteka
brzydkie siostry
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pacjent
link | zgłoś
2017-05-28
*.47.64.*
Nie polecam tego gabinetu- Albus dent.Kilka tygodni temu byłam na zabiegu chirurgicznym u doktora Kotowskiego.Pan doktor może i miły sympatyczny.Dosyć sprawnie przeprowadził zabieg.Natomiast jako pielęgniarka mam wiele zastrzeżeń do pracy pani która pomagała.Pani która pomagała jeśli dobrze pamiętam [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aaaa
link | zgłoś
2017-02-08
*.254.147.*
Lekarze (dr Trzepatowska oraz dr Szarkowicz) Albusdent'u owszem mili, profesjonalni nie mam większych zastrzeżeń. Wystrój, atmosfera również pozytywna. Obsługa kulturalna i profesjonalna - chodź na recepcji zdarzały się małe nieporozumienia. Ogólnie pozytywnie. Jedyne zastrzeżenie, mam do Pani manag [rozwiń/zwiń]
lekarze, obsługa profesjonalni
polityka firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miłosz
link | zgłoś
2016-02-21
*.231.34.*
Klinika w pełni spełniła wszystkie moje oczekiwania, jak najbardziej zasługuje na masę pozytywnych opinii.
polecam, wszystko tak jak trzeba
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kozak
link | zgłoś
2016-02-18
*.231.34.*
Klinika ALBUSDNET jest tworzona przez zespół dentystów i personel pomocniczy, dla których stomatologia nie jest jedynie sposobem na zarabianie pieniędzy. Dbają o pacjentów
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

ALBUSDENT Opinie