Internet Airmax.pl Opinie

4.5 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 298
Średnia ocen:
4.5 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.airmax.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
kangur
link | zgłoś
2012-12-21
*.185.75.*
dobry internet w rozsądnej cenie
zawsze dziala
nie zauważyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maro
link | zgłoś
2012-12-21
*.171.195.*
Czy są jeszcze Polacy, którzy potrafią nie narzekać? Amerykanie np.: chodzą uśmiechnięci i zadowoleni jak większość ludzi na świecie, a Polacy ciągle narzekają :) w każdym bądź razie ja się skusiłem i jestem w tej mniejszości zadowolonych uśmiechniętych i szczęśliwych z życia Polaków, szkoda, że jes [rozwiń/zwiń]
po prostu jest wszystko jak ma byc
nie zauważylem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MISZA
link | zgłoś
2012-06-05
*.10.5.*
Polecam mam szybkosc 48Mbitów, co prawda wieczorami jest ok 40 ale to i tak w tej cenie najlepsza oferta
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mamusia i Tatus
link | zgłoś
2012-05-30
*.24.80.*
Polecamy, internet działa bardzo fajnie polecamy
cena, szybkosc, niezawodnosc, jakość, sprawnosc obsługa super
nie zauwazylismy polecamy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
John Rambo
link | zgłoś
2012-05-30
*.36.17.*
Polecam, działa wporzo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ROMCIO
link | zgłoś
2012-05-29
*.27.112.*
Polecam działa bardzo dobrze, bardzo tanio, świetna obsługa, rewelacyjna szybkość, wcześniej miałem neta z TPSA niestety tylko 480kbps a teraz śmiga mi 24mega o każdej porze, polecam raz jeszcze
cena, szybkosc, niezawodnosc, jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
gruby_3456
link | zgłoś
2012-05-18
*.184.250.*
Mam neta z airmaxa i działa bez problemu, 12 Mb zawsze dzień i noc, jak dzwonie do nich zawsze są w stanie mi pomóc i odpowiedzieć rzeczowo na zadane pytania.
niezawodność obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nowy
link | zgłoś
2012-05-18
*.8.240.*
Ppostanowilem sprawdzic internet od airmax.pl, korzystam juz 5 mcy i nie bylo żadnego problemu... Pozdrawiam i polecam www.airmax.pl
bardzo dobry
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
babczak
link | zgłoś
2012-05-11
*.59.204.*
To jest bardzo dobry internet. Nie mam z nim zadnych problemów. Może raz na rok jakaś jedna krótka przerwa.
stabilnosc łącza
nie znam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
młody
link | zgłoś
2012-05-11
*.169.251.*
Ja ma już od ok miesiąca i działa super,wszystko jest w umowie jak dla mnie to dobre rozwiązane, a z TPSa nie chce nić nic wspólnego.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Airmax.pl Opinie