Aftermarket Opinie

2.2 - poziom obsługi
2.0 - jakość usług / cena
2.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 24
Średnia ocen:
2.1 / 5

Kategoria:
Hosting

Strona internetowa:
www.aftermarket.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Paweł
link | zgłoś
2022-09-30
*.70.221.*
Uwaga na firmę aftermarket - to firma, która okrada ludzi z domen a potem je sprzedaje na giełdzie za ogromne pieniądze. Nie polecam tej firmy.
brak
złodzieje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nick
link | zgłoś
2022-05-18
*.204.36.*
Proszę o pomoc! Jak usunąć konto z Aftermarlet.pl? Przez przypadek się zalogowałam, zostałam przekierowana przez stronę Modlin Bus... Potrzebowałam szybko kupić bilet. Proszę o pomoc! Nie chcę korzystać z usług strony. Dodam, że na stronie nie ma żadnej zakładki "usuń konto". Pozdrawiam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2022-03-09
*.172.232.*
Witam, Zakupiłam domenę, zablokowali mi konto, przez co nie mogę odebrać od nich korespondencji.Każą sobie za odblokawanie konta zapłacić 200 zł netto. Twierdzą że konto zablokowane bo nie zapłaciłam za domenę. Maile wysyłane na adres mailowy ze strony [email protected] wracają. Jedna wielka ś [rozwiń/zwiń]
brak
nierzetelność i wyłudzanie kasy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rafal
link | zgłoś
2021-09-07
*.198.89.*
Kombinatorzy, pomagają w przestępstwach. Największe gówno jakie widziałem. Mam nadzieję, że dobiorą im się do ***...
BRAK
CAŁE MNÓSTWO
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2021-04-06
*.36.216.*
kombinatorzy i pomocnicy w przestępstwach
brak
kombinatorstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
parusiak
link | zgłoś
2021-04-04
*.36.108.*
Bardzo nie polecam, robią niezapowiedziane przerwy techniczne a jeżeli zapowiadają to wszystko w złych godzinach
niska cena
niezapowiedziane przerwy, słaby kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anti-spam
link | zgłoś
2021-03-21
*.221.130.*
Spam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-10-01
*.68.129.*
Zamówiłem domenę w Aftermarket celem zakupu i opłacenia. Przez długi czas nie miałem informacji, co się dzieje z moim zamówieniem. Aż do dnia dzisiejszego, kiedy z rana dostałem informację o blokadzie mojego konta z powodu nieuregulowania opłaty za domenę. Przejrzałem swoją skrzynkę pocztową i WS [rozwiń/zwiń]
Dużo domen
Firma zarejestrowana na Cyprze, spamują mailami, które trafiają do śmieci, blokują konta i każą płacić duże kary.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2020-09-14
*.159.190.*
Idiotyczny brak jakiegokolwiek pojscia na reke. Zamowilem sobie przechwycona domene, spoznilem, zapomnialem zaplacic. Klientem jestem 5+ lat, pierwszy problem, pierwsza wpadka, napisalem, poprosilem o anulowanie kary, jestesmy ludzmi, popelniamy bledy, pierwsza przejmowana domena, myslalem ze [rozwiń/zwiń]
Brak ludzkiego podejscia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ISU
link | zgłoś
2020-07-07
*.146.175.*
Wszystko spoko ALE zapominają dodać, że jak ktoś z was będzie chciał użyć G-SUIT i SMTP od google to nie jest to możliwe Support: "Uprzejmie informuję, że ze względów bezpieczeństwa blokujemy takie połączenia. Proszę wysyłać wiadomości za pomocą domeny której poczta jest lokalnie obsługiwana przez [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2019-12-16
*:5f5:587f:*
Niestety większość domen tam dostępnych to zupełny szlam nikomu niepotrzebny. Domen wartych uwagi na przestrzeni roku użytkowania widziałem może kilka i w kosmicznych cenach. Jak się zleci przechwycenie wartościowej domeny to sami ją przechwytują i wystawiają za kilka-kilkaset tysięcy złotych.
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jGuru
link | zgłoś
2019-09-12
*.187.189.*
Satisfied, no problems. Great value for money. A few problems with english version :-)
great value for money
english
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
artui
link | zgłoś
2019-08-14
*.146.160.*
OSZUSCI IZŁODZIEJE Mam domene ktora kupiłem w maju tego roku od Aftermartket. Po dwuch miesiacach dostałem powiadomienie iz chciałem przejac dodatkow 20 innych domen. Dostałem wezwanie do zapłaty 40zlza domene i napisałem ze to nie jest moje działanie tylko ktos to zrobił za mnie bez mojej wie [rozwiń/zwiń]
Zadnych
Kompletny brak profesjonalizmu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jakub
link | zgłoś
2019-07-31
*.206.198.*
Zleciłem przejęcie domeny, bo wygasała... domena dość atrakcyjna co podchwycił właściciel serwisu i mi ją ukradł wystawiając na sprzedaż za 4500 zł netto!
brak
oszuści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
***E ICH
link | zgłoś
2019-05-09
*.173.81.*
*** TAKIE OSBLUGI I CHAMSTWA TO JESZCZE NIE WIDZIAŁEM W INTERNETACH. TO DOPIERO POCZĄTEK.
***E
*** ICH
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oppss
link | zgłoś
2019-02-24
*.173.217.*
Cały Aftermarket... złożyłem propozycje zakupu domeny za 200 zł sądząc że jest to wstęp do negocjacji..... Po 4 dniach dostaje maila od użytkownika cyt."miałem straszny wypadek, przepraszam etc..." Następnie Pan przesyła mi brzydkie jak kupa 2 rodzaje loga i mówi że jest w komplecie z domeną za 29 [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fanatyk
link | zgłoś
2018-07-03
*.0.124.*
Utrzymywałem u nich domeny, chciałem przenieśc jedną do innego rejestratora, to mi ją zablokowali przez co nowy rejestrator nie mógł jej przenieść, w rezultacie straciłem domenę, na moje maile nie odpisują, Nie polecam !!!!
Brak Zalet
Bardzo dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dyabeu
link | zgłoś
2018-04-13
*.65.97.*
Państwo z AfterMarket.pl wysyłają maile przez zbanowany system mailowy dlatego ich powiadomienia o tym że udało się przechwycić domenę trafiają do folderu SPAM (Gmail). Kiedy jednak z oczywistego powodu nie opłacimy domeny (bo nie wiemy że mamy to zrobić) otrzymujemy maila wysłanego tak że trafia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
fom
link | zgłoś
2017-10-16
*.112.154.*
Niewygodny interfejs strony, zagmatwany panel po zalogowaniu. Pieniądze biorą za wszystko. Wysoka prowizja 10% od sprzedaży domeny. Samo wystawienie 2zł, ale żaby domenę było widać trzeba słono płacić. Aby zapłacić za usługę trzeba mieć doładowane konto w portalu (powinna być płatność za faktyczne u [rozwiń/zwiń]
chyba popularne - choć bardzo mnie to dziwi
cała opisana wyżej opinia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
czajnik
link | zgłoś
2017-06-25
*.254.232.*
Sklep charakteryzuje się bardzo szeroką ofertą, a jego pracownicy dpradzą we wszystkim czego potrzebują klienci. Przekonałem się, że jak coś kupować to tylko u nich.
masa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2017-05-05
*.51.96.*
Zakupiłem domenę i okazyje sie, że nie moge z niej zrezygniować. Griożą, ze musze zapłacic za odstapienie od umowy. Czy nie obowiązuje mnie termin rezygnacji z transakcji internetowej w ciagu 14 dni ? Dodatkowo firma zarejesrowana jest na Cyprze i kontak jest tylko poprzez telefonu na Cypr albo mai [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Leszek
link | zgłoś
2015-05-27
*.172.247.*
Zdecydowanie najlepsza giełda domen na naszym rynku. Można tu kupić wartościowe domeny, bądź sprzedać z dużym zyskiem domeny które się zakupiło.
dużo kupujących
trudny w obsłudze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malinka19
link | zgłoś
2014-05-19
*.9.44.*
Rzeczywiście można znaleźć u nich fajne i unikalne domeny, jednak ceny zwalają z nóg. Jeśli komuś bardzo zależy na unikalnej i wartościowej domenie to nie ma problemu, jednak jeśli nie jest to priorytet, to raczej lepiej zdecydować się na coś z pierwszej ręki.
duży wybór domen
wysoka cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
KrzychuD
link | zgłoś
2014-04-06
*.141.25.*
Idealna dla osób, które poszukują unikalnych domen dla swojego biznesu. Ja znalezalem tam swietna domene ale swojego warsztatu samochodwego, jednak musiałem za nią sporo zabulic. Jesli komus zalezy na dobrej nazwie dla wlasnej firmy to z pewnoscia za nia zaplaci tyle ile trzeba. Ja polecam i nie nar [rozwiń/zwiń]
mozna znalezc ciekawe domeny
drogo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Aftermarket Opinie