Aftermarket Opinie

3.2 - poziom obsługi
2.8 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 13
Średnia ocen:
2.9 / 5

Kategoria:
Hosting

Strona internetowa:
www.aftermarket.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Andrzej
link | zgłoś
2021-04-06
*.36.216.*
kombinatorzy i pomocnicy w przestępstwach
brak
kombinatorstwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
parusiak
link | zgłoś
2021-04-04
*.36.108.*
Bardzo nie polecam, robią niezapowiedziane przerwy techniczne a jeżeli zapowiadają to wszystko w złych godzinach
niska cena
niezapowiedziane przerwy, słaby kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anti-spam
link | zgłoś
2021-03-21
*.221.130.*
Spam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ISU
link | zgłoś
2020-07-07
*.146.175.*
Wszystko spoko ALE zapominają dodać, że jak ktoś z was będzie chciał użyć G-SUIT i SMTP od google to nie jest to możliwe Support: "Uprzejmie informuję, że ze względów bezpieczeństwa blokujemy takie połączenia. Proszę wysyłać wiadomości za pomocą domeny której poczta jest lokalnie obsługiwana przez [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient
link | zgłoś
2019-12-16
*:5f5:587f:*
Niestety większość domen tam dostępnych to zupełny szlam nikomu niepotrzebny. Domen wartych uwagi na przestrzeni roku użytkowania widziałem może kilka i w kosmicznych cenach. Jak się zleci przechwycenie wartościowej domeny to sami ją przechwytują i wystawiają za kilka-kilkaset tysięcy złotych.
j.w.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jGuru
link | zgłoś
2019-09-12
*.187.189.*
Satisfied, no problems. Great value for money. A few problems with english version :-)
great value for money
english
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Fanatyk
link | zgłoś
2018-07-03
*.0.124.*
Utrzymywałem u nich domeny, chciałem przenieśc jedną do innego rejestratora, to mi ją zablokowali przez co nowy rejestrator nie mógł jej przenieść, w rezultacie straciłem domenę, na moje maile nie odpisują, Nie polecam !!!!
Brak Zalet
Bardzo dużo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
dyabeu
link | zgłoś
2018-04-13
*.65.97.*
Państwo z AfterMarket.pl wysyłają maile przez zbanowany system mailowy dlatego ich powiadomienia o tym że udało się przechwycić domenę trafiają do folderu SPAM (Gmail). Kiedy jednak z oczywistego powodu nie opłacimy domeny (bo nie wiemy że mamy to zrobić) otrzymujemy maila wysłanego tak że trafia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
fom
link | zgłoś
2017-10-16
*.112.154.*
Niewygodny interfejs strony, zagmatwany panel po zalogowaniu. Pieniądze biorą za wszystko. Wysoka prowizja 10% od sprzedaży domeny. Samo wystawienie 2zł, ale żaby domenę było widać trzeba słono płacić. Aby zapłacić za usługę trzeba mieć doładowane konto w portalu (powinna być płatność za faktyczne u [rozwiń/zwiń]
chyba popularne - choć bardzo mnie to dziwi
cała opisana wyżej opinia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
czajnik
link | zgłoś
2017-06-25
*.254.232.*
Sklep charakteryzuje się bardzo szeroką ofertą, a jego pracownicy dpradzą we wszystkim czego potrzebują klienci. Przekonałem się, że jak coś kupować to tylko u nich.
masa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

Aftermarket Opinie