4myart Opinie

4.4 - poziom obsługi
4.7 - jakość usług / cena
4.5 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 24
Średnia ocen:
4.5 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
4myart.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Piotr
link | zgłoś
2020-01-30
*.173.251.*
Zamówiliśmy deski do krojenia na dzień babci i powiem wprost - mega oryginalny prezent, bardzo starannie wykonany, zapakowany jak trzeba i bardzo szybko dostarczony pod same drzwi. Co więcej, na jednej z desek wkradł się czeski błąd i co teraz? Otóż w dwa dni firma dostarczyła nową deskę na swój kos [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paulina B.
link | zgłoś
2020-01-30
*.96.161.*
Szybko i sprawnie, gorąco polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wkurzona klientka
link | zgłoś
2018-12-06
*.11.138.*
Odradzam jakiekolwiek zakupy w tym sklepie. ponad 1,5 tygodnia szedł ponoć przelew bankowy wysłany eliksirem ... a gdy już w końcu doszedł, usługa była wykonana poprawnie. Kontakt z obsługą bez fajerwerek ...
dobro jakościowy kalendarz
Zła obsługa, Długi termin płatności
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cukier
link | zgłoś
2018-04-17
*.238.101.*
Przepiękny kolaż ze 120 zdjęć. Super jakość, błyskawiczna realizacja i wysyłka. Polecam.
jakość i szybkość wykonania
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2018-04-13
*.53.28.*
Kolaż ze zdjęć w formie obrazu, który zamówiłam bardzo dobrze wykonany, szybka przesyła, dobry kontakt ze sprzedawcą. Chętnie polecam innym tą firmę.
Szybka wysyłka, bardzo ładne wykonanie kolażu
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ana
link | zgłoś
2018-04-12
*.47.173.*
Rewelacja! Kolaż fantastycznie wykonany. Poprosiłam o szybszą realizację i nie było z tym problemów. Chętnie tu wrócę:)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brouu
link | zgłoś
2018-04-12
*.215.78.*
Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi. Zamówiłem obraz z własnych słów. Jakość wykonania jest bardzo dobra, przesyłka szybka. Polecam ten sklep.
Szybka przesyłka, dobra jakość wykonania, łatwość poruszania się po stronie internetowej.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cleo
link | zgłoś
2018-03-26
*.228.89.*
Kupiłam już dwa kolaże z tej firmy. Jestem bardzo zadowolona i myślę o zakupie następnych.Piękne, żywe kolory, świetna ozdoba na ścianę, wszystkie wspomnienia z podróży na Karaiby w jednym miejscu, nie trzeba albumu :) Dziękuję !
żywe kolory, wszystko ok
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa K
link | zgłoś
2018-03-02
*.193.204.*
SUPER WYKONANIE,SZYBKI TRMIN REALIZACJI. TO JUŻ MÓJ DRUGI KOLAŻ W TEJ FIRMIR I JESTEM B.ZADOWOLONA!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2018-02-23
*.172.234.*
Super szybko wykonany kolaż. Bardzo profesjonalna obsługa. Polecm
100 zdjęć w jednym obrazie. Super
Zdjęcia mogłyby być trochę większe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

4myart Opinie