1stCODE Partner sp. z o.o. Opinie

4.8 - poziom obsługi
4.8 - jakość usług / cena
4.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 11
Średnia ocen:
4.8 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
1stcode.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Wtyczka WP
link | zgłoś
2018-12-14
*.184.74.*
Wszystko w porządku, dziękuje za wtyczkę.
kontakt, terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata Morawska
link | zgłoś
2018-12-02
*.184.135.*
Zamówiłam identyfikacje wizualna mojej firmy, fachowe podejście do klienta jakościowo super. Dziękuje będę korzystać.
Terminowość, jakość i cena
Czas odpowiedzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mirosław - transport
link | zgłoś
2018-12-02
*.184.135.*
Projekt wykonany fachowo, tego właściwie oczekiwałem. Termin realizacji bez opóźnień, programiści dopasowali CMS do moich potrzeb, szablon estetyczny i nowoczesny. Kontakt z firmą jak najbardziej na plus!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol, pozycjonowanie
link | zgłoś
2018-11-30
*.173.145.*
Pozycjonowanie mojej strony internetowej pomyślnie wykonane w 3 miesiące bardzo dobrze efekty , zobaczymy jak z utrzymywaniem pozycji. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2018-11-30
*:0:0:*
Rzetelny wykonawca, wykonanie w czasie i na profesjonalnym poziomie. Super praca, dziękuje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Logotyp
link | zgłoś
2018-11-30
*.42.116.*
Logotyp zaprojektowany profesjonalnie, do wyboru trzy różne wersje, z trudem musiałem wybrać najlepszą. Kontakt z klientem bardzo dobry, polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hostel
link | zgłoś
2018-11-30
*.184.221.*
Strona wykonana profesjonalnie, wykonawca elastyczny wobec moich oczekiwań, nie robi żadnych problemów. W przyszłości będę korzystał z ich usług. Gorąco polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Plakat
link | zgłoś
2018-11-28
*.184.71.*
Praca wykonana szybko i sprawnie, bez żadnych komplikacji, dobry kontakt z klientem. Na przyszłość będę wiedział, gdzie się zgłaszać ze zleceniami. :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Wizytówki
link | zgłoś
2018-11-28
*.184.71.*
Wizytówki bardzo ładne, wszystko dopięte na ostatni guzik. brak jakichkolwiek zarzutów, po prostu profesjonalna robota. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomek
link | zgłoś
2018-11-25
*.184.39.*
Praca wykonana pomyślnie bez zbędnych problemów.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

1stCODE Partner sp. z o.o. Opinie