123i Opinie

3.7 - poziom obsługi
3.7 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.123i.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Rosjar
link | zgłoś
2021-09-08
*.115.126.*
Firma wyjątkowo nieuczciwa i nieprofesjonalna. Chcesz wyrzucić pieniądze w błoto to kupuj od nich. Na początku nie mogłem wyciągnąć faktury za usługi, potem faktura była nie na ten zakres, gwarancji oddzielnej na sprzęt za wiele tysięcy w ogóle nie zobaczyłem. Pierwsza awaria i nie byli w stanie nap [rozwiń/zwiń]
Brak
Nierzetelność, brak kompetencji nieuczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Msnapy
link | zgłoś
2021-03-09
*.47.62.*
Internet radiowy, szczególnie od czasu wrowadzenia terroryzmu covid owego, to męczarnia. Ostatnio minimum 2 razy w tygodniu trzeba zgłaszać brak uslugi. Reakcja na awarie mizerna. Dodzwonić się można dopiero po 10, a w weekend można zapomnieć. Wygląda to jakby dzięki covid sprzedali dużo nowych usłu [rozwiń/zwiń]
Intrrnet nie stabilny, częste awarie, słaby kontakt do pomocy, pomoc z awariami to kpina z klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pani Domu
link | zgłoś
2020-09-22
*.146.231.*
Polecam firmę, działają szczegółowo i z super podejściem do każdego problemu. Odczuwam, ze nie ma rzeczy nie możliwych, zawsze znajda rozwiązanie na każdy problem. Jestem zadowolona! I na pewno do nich wrócę:)
Odpowiedzialna, Szczegółowa, Punktualna Firma
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2016-03-17
*.40.217.*
Po przejściu od konkurencji, jestem mega pozytywnie zaskoczony. Internet nie zrywa, co do prędkości też nie mam zastrzeżeń. Myślę, że warto wziąć na okres próbny , który mają darmowy i wypróbować u siebie. Szczerze polecam.
Stabilność, prędkość, darmowy okres testowy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2016-03-16
*.226.103.*
Polecam! Wszystko zgodnie z ustaleniami.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2016-01-22
*.226.103.*
Jestem użytkownikiem Internetu z tej firmy od dłuższego czasu. Co do prędkości nie mam zastrzeżeń. Jak najbardziej mogę ich polecić. Pozdrawiam Marcin
stabilne łącze , prędkość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
AK
link | zgłoś
2015-09-15
*.254.199.*
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!! Zgodnie z obietnicą, jeżeli zostanę jeszcze raz przez Państwa oszukana napiszę komentarz do Państwa poczynań. 1.Wciskają używany sprzęt jako nowy, który nie działa. 2.O internecie można zapomnieć. Obiecują cuda, potem ciężko liczyć na więcej niż 1mb (nie ma szans o [rozwiń/zwiń]
brak internetu, bezużyteczny sprzęt, absolutny brak obsługi, oszukiwanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek Zawadzki
link | zgłoś
2015-02-11
*.154.164.*
Oferta dostawcy bardzo mi się spodobała. Zminiłem po kilku latach nieustannje walki z Neostradą. Teraz nie mam żadnbych problemów i płacę csecydowanie mniej. Zrezygnowałem z linii telefonu stacjonarnego, bo i tak nie używałem. Profesjonalna i nnowczesna firma.
nowoczesny i szybki internet
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
rafal
link | zgłoś
2014-07-14
*.226.103.*
Atrakcyjne ceny, Internet działa bez zarzutów, posiadam ustaloną prędkość ze sprzedającym, niskie czasy pingów co nie powoduje opóźnień w grach on-line. Porównując z innymi ofertami Internetu bezprzewodowego oceniam 10/10.
brak limitów pobierania, niskie pingi, dobry kontakt ze sprzedającym, niska cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

123i Opinie