Tyres International Group Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 125
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
tyresinternationalgroup.c
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
boss
link | zgłoś
2017-05-19
*.93.183.*
mam w firmie 6 samochodów, wszyskie komplety w razie potrzeby zamawiamy w Tyres. z tego co wiem, to pracownicy korzystaja też prywatnie z dostaw i też są zadowoleni. Fajnie, że jest firma z tak ogromnym wyobrem, stosunkowo niskimi cenami i rzetelną obsługą.
całokształt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Micki
link | zgłoś
2017-05-19
*.151.98.*
zaskoczyło mnie że w kontakcie podany jest e-mail, ale musze powiedzieć że to bardzo wygodne. w podanych godzinach otrzymywałem bardzo rzeczowe i przede wszystkim szybkie odpowiedzi. w ten sposób otrzymałem pomoc w wyborze. samo zamówienie raczej proste. Do dostawy i opon nie mam żadnych uwad. reasu [rozwiń/zwiń]
ogólnie wszystko ok
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
córka
link | zgłoś
2017-05-19
*.156.173.*
tata prosił żebym zamówiła dla niego opony w tyresinternationalgroup bo sam nie jest biegły jeśli chodzi o komputer, dlatego też w jego imineiu napisze komentarz. Z opon jest zadowolony, są takie jak być powinny. Zaskoczyłą go tylko cena, zdecydowanie niższa niż w naszym pobliskim sklepie z oponami. [rozwiń/zwiń]
cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
onion
link | zgłoś
2017-05-19
*.64.42.*
wczoraj dotarły opony. Termin dostawy nie był przekroczony. Model otrzymałem dokładnie taki jak zamawiałem. Dziś już zdąrzyłem je wymienic i naet zapytałem wulkanizatora czy są ok, poiwedział ze jak najbardziej. w ogóle okazało się że on tez zna firme i ma o niej dobre zdanie.
opony, obsluga, termin, ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
bzik
link | zgłoś
2017-05-19
*.93.181.*
nie jestem najlepszy w pisaniu komentarzy ale jeżeli ktoś z czytających jeszcze nie jest pewny czy warto zamówić w tyres opony, to mogę tylko wyrazić moją skromną opinei ze warto. Zamawiałem trzy komplety na raz i wszystkie trzy oceniam dobrze. Typowe kwestie dla internetowych zamówień jak zgodność [rozwiń/zwiń]
wszystko
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
michalinka
link | zgłoś
2017-05-19
*.158.122.*
jak najbardziej polecam zamawienia opon w tyresinternationalgroup. Mają świetny towar od czołowych producentów, zresztą wystarczy przejżeć na ich stronie. ja nie mam wątpliwości gdzie skieruję swoje kolejne zamówienie, zapewne już na zimowe oponki.
sprawdzeni i uczciwi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gocha
link | zgłoś
2017-05-19
*.143.240.*
wszystko co się da zamwiam przez internet, tak się staram przestawić bo wtedy kupuje dokłądnie to co potrzebuje i mam czas na zastanowienie. Dlatego też cieszę się, że jest też sprawdzony internetowy dostawca opon. Widać skalę międzynarodową Tyres, wybór jest na prawdę spory.
wybór, obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
cukierek
link | zgłoś
2017-05-18
*.242.11.*
opony w świetnym stanie. nie zamówiłbym zresztą "bye gdzie". jeżdżę bardzo dużo po polsce i nie tylko wiec kazda część składowa samochodu jest dla nie ogromnei ważna i nie lubię w tym temacie rysykować. dlatego zamawiam zawsze w tyres, bo poprostu ich towar jeszcze nigdy mnie nie zawiódł
niezawodność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Matylda
link | zgłoś
2017-05-18
*.156.172.*
Chłopak zamawiał mi opony w tyresinternationalgroup i wszytsko z nimi jest ok. Na początku dziwiłam się, ze nie woli żebyśmy podcjechali po prostu do jakiegoś sklepu ale rzeczywiscie okazało się że przez intrenet jest taniej. Nawet mój tata powiedział ze chyba go poprosi o zamówienie tez dla siebie [rozwiń/zwiń]
cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ron
link | zgłoś
2017-05-18
*.242.254.*
w Tyres zamawiałem już nie pierwszy raz, i zawsze jestem zadowolony. Nie trzeba chyba za wiele pisać bo to jest najlepszy sprzedawca opon i myślę że nikt kto chociaz troche siedzi w temacie nie ma co do tego wątpliwości. skadowe na to miano to między innymi cena, wybór, i jakość produktów.
wszystko :)
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Tyres International Group Opinie