Tyres International Group Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 125
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
tyresinternationalgroup.c
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
siwobrody
link | zgłoś
2017-05-18
*.64.113.*
jak zobaczyłem jaki jest wybór opon to aż się przeraziłem, że nie będę wiedzieć co kupić. na szczeście wszstko jest fajnie opisane. ponadto uspokoiło mnie że zawsze mogę wysłać email z zapytaniem szczegółowym. w wyznaczonych godzinach kontaktu odpowiadają bardzo szybko, co było kolejną rzeczą która [rozwiń/zwiń]
wybór, obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
asasxax
link | zgłoś
2017-05-18
*.151.98.*
ja współpracuje z Tyres IG z racji wykonywanego zawodu. Zamawiamy opony dla całej floty w firmie. ale też korzystam prywatnie. Ostatnio kupiłem komplet do swojego samochodu i żony i wszystko jak zwykle w najlepszym porządku. Tak trzymać :)
rzetelność, uczciwość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Monika
link | zgłoś
2017-05-18
*.156.173.*
Zamawianie opon najczęściej pozostawiam mężowi ale jako że na przełomie sezonów był za granicą a opony były potrzebne sama poszukałam i zamówiłam. Po powrocie był zły że nie kupiłam tam gdzie zawsze. ale jak pooglądał jakie są, później zobaczył ile zapłaciłam to z ciężkim sercem mi przyznał że on ju [rozwiń/zwiń]
całokształt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mietek
link | zgłoś
2017-05-18
*.64.42.*
mieszkam w malej miejscowości i tutaj w okolicy nie mam żadnego dostawcy opon. Zawsze jeżdziłem dosyć daleko zeby coś kupic. Jako że w tym roku mi sie poprostu nie chciało zamówiłem w tyresinternationalgroup. wybrałem ich bo w necie poczytałem troche dobrego. i teraz sie ciesze. nie dość że samym op [rozwiń/zwiń]
cena, opony
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Łucja
link | zgłoś
2017-05-18
*.93.181.*
Opony otrzymałam w terminie, zapakowane były tak że transport przeszły bezpiecznie. do tej pory raczej kupowałam części do samochodu w sklepach stacjonarnych ale jeżeli jest więcej tak porządnych sklapów online jak ten to chyba się przerzucę na kupno w internecie. jest to dużo wygodniejsze
terminowość, transport
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lee
link | zgłoś
2017-05-18
*.143.245.*
Opony kupowałem do opla astry. Już na nich jeżdżę więc mogę potwierdzić, że są wporządku. Zresztą od razu jak przyszły było widać że bardzo dobra jakość. w asortymencie mają wszystkich przodujących producentów w aktrakcjynych cenach więc każdy coś dla siebie znajdzie.
towar wysokiej jakości, szeroki asortyment, atrakcyjne ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maciek
link | zgłoś
2017-05-18
*.143.240.*
polecam sklep. Wyboru większego nie wiedziałem nigdzie a trochę szukałem. Ceny mnie mocno zadowoliły. ale też całość procesu jest bardzo sprawna. Kontakt mailowy, co moim zdaniem jest dużo wygodniejsze niż telefoniczny. Wszystkie dane mam pisemnie, wiem co gdzie i kiedy. jak ktoś szuka opon to jak n [rozwiń/zwiń]
wybór, niskie ceny
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
felek_rowerek
link | zgłoś
2017-05-14
*.101.142.*
za całokształ maksymalna ilość gwiazdek dla tyres international. fajnie mają rozwiąną wyszukiwarkę odpowienich opon. to w sumie przekonało mnie do zakupu ale po całej transakcji mogę powiedziec że jestem bardzo zadowlony.
wszystko
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
antoś
link | zgłoś
2017-05-14
*.167.159.*
bardzo wygodne metody płatności - chyba nie spotkałem się jeszcze zeby jakiś sklep internetowy dawał taki szeroki wybór. ale tutaj tez widac że jest to międzynarodowa firma co stanowi bardzo duży atut. dlatego też wybor opon jest ogromny, co jest całkiem niespotykane.
wygoda, międzynarodowość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mędrzec
link | zgłoś
2017-05-14
*.64.113.*
moja strzała już zasuwa na oponkach z tyres :) fajnie, bo przyszły dzień przed tym jak chciałem wymieniać więc zgrało się idealnie a przygotowywałem sie że mogą nie zdążyć. na pochwałę zasługuje tez strona internetowa, podoba mi się że jest przejrzysta - bez zbędnych bajerów. a wszystkie informacje [rozwiń/zwiń]
dostawa, towar, cena
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Tyres International Group Opinie