KurJerzy.pl Opinie

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 81
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
KurJerzy.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Robert
link | zgłoś
2020-09-16
*:2de:b63f:*
Od lat korzystamy z usług serwisu KurJerzy.pl. Poza jednym incydentem, który zdarzył się już lata temu, nie mieliśmy nigdy żadnych zastrzeżeń. Paczki są odbierane i dostarczane na czas, a przede wszystkim kosztuje to ułamek normalnej ceny u przewoźników. Polecamy korzystanie z usług KurJerzy.pl.
CENA, SZYBKOŚĆ, SKUTECZNOŚĆ
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michael
link | zgłoś
2020-09-09
*:212:4299:*
Perfect service
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nick
link | zgłoś
2020-09-02
*:13b:89b2:*
Witam. Firma bardzo wiarygodna i wszystko na czasie. Odbiór paczki jak i tez doręczenie przebiegło sprawnie. Oczywiście polecam wszystkim. Gdybym jeszcze raz miała wysłać paczkę to na pewno skorzystam z usług tej firmy.
wiarygodność, szybkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
panamaur
link | zgłoś
2020-08-24
*:::*
Pierwszy raz korzystałem , wszystko bardzo sprawnie .
sprawnie i szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zibi
link | zgłoś
2020-07-29
*:67b:4ae4:*
SUPER profesjonalnje szybko tak jak oczekiwałem
cena szybkość profesjonalizm
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2020-07-15
*:::*
Mega Szybkie doręczenie Dziękuje
Cena, szybkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrzej
link | zgłoś
2020-06-29
*:60:73b5:*
super
super
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aga
link | zgłoś
2020-06-22
*:::*
Transport paczki z Włoch do Polski trwał zaledwie trzy dni robocze. Świetna cena i szybka usługa. Wszystko dotarło w idealnym stanim. Polecam serdecznie!
CEMA, SZYBKOSC, JAKOSC
BRAK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2020-06-17
*:::*
Szybko i sprawnie. Towar dotarł w stanie nienaruszonym, a pokonał ponad 2800km. Serdecznie dziękuję!
szybko i sprawnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2020-06-15
*:379:ca30:*
Bardzo sprawna organizacja przesyłki do Afryki do Ghany. To nie byle co w dobie pandemii i zamkniętych granic. To nie pierwszy kontakt z tą firmą, dlatego polecając ją wiem co polecam.
szybko i bezpiecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

KurJerzy.pl Opinie