KurJerzy.pl Opinie

5.0 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 81
Średnia ocen:
5.0 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
KurJerzy.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Renata
link | zgłoś
2021-07-05
*:c7d:1306:*
Wszystko super , dostarczona o czasie, polecam tą firmę
szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jagoda
link | zgłoś
2021-06-30
*:b0a:2611:*
Z usług tej firmy korzystamy od lat i jesteśmy bardzo zadowoleni. Przede wszystkim wspaniali ludzie, mili, sympatyczni, kulturalni i wykonują fantastycznie swoją robotę, więc czego chcieć więcej. Z pełną odpowiedzialnością polecam firmę!!!
Sympatyczni, kulturalni
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan
link | zgłoś
2021-06-23
*:::*
Niedrogo, prosto i skutecznie. Nie trzeba ganiać na Pocztę :)
Tanio
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marysia
link | zgłoś
2021-06-18
*:778:d034:*
Wspaniale .polecam solidna firmę ,przemiły Pan kurier ,jestem pod wrażeniem ,polecam z czystym sumieniem i dzękuję
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marzena
link | zgłoś
2021-06-14
*:8283:1a62:*
Wszystko bardzo sprawnie, polecam
6+ za profesjonalizm.
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marta
link | zgłoś
2021-06-02
*:::*
Kurier już na drugi dzień rano był po paczke. I po 5 dniach była już w Holandii.
SZYBKO!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Edi
link | zgłoś
2021-05-26
*:::*
Szybka, sprawna organizacja wysyłki i doręczenia.
szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natka
link | zgłoś
2021-05-17
*.7.61.*
Błyskawicznie odbierają paczkę - jak zamówiłam kuriera to w ten sam dzień przybył po przesyłkę ???? ceny zadowalające jeśli chodzi o Anglię a czas dostarczenia ekspresowy ???? Polecam!
szybko, cena OK
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Emi
link | zgłoś
2021-05-13
*:::*
Bardzo szybka reakcja osób które czuwają nad poprawnością wypełnienia formularza pozwoliła uniknąć błędu z mojej strony. Wielkie dzięki za pomoc w nadaniu paczki do UK. Szybko i bezproblemowo. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2021-05-04
*:::*
Bardzo polecam. Proces wysyłki i dostarczenia przesyłki odbył się bez najmniejszych problemów i w wyznaczonym przedziale czasowym.
szybko
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

KurJerzy.pl Opinie