Tyres International Group Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 125
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
tyresinternationalgroup.c
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
limo
link | zgłoś
2017-05-13
*.242.11.*
nie wiem jak reszta, ale opony które ja zamawiałem (continental CSC5P RO1) w porządku. Jestem zadowolony bo nie brałem kota worku tylko dokładnie wiedziałem co do mnie przyjdzie. dzięki temu wiem, ze mogę zamwiać przez internet nie wychdząc z domu i być zadowlony z zakupów
produkt, opis, wygodne zamawianie
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Brutus
link | zgłoś
2017-05-13
*.255.44.*
chyba po raz pierwszy musze stwierdzic ze w relacji cena jakosc... cena tak jakby az za niska :) oczywiscie z korzyścią dla konsumenta jak najbardziej! więc proszę w tym temacie nic nie zmieniać :) ogólnie jestem zadowolony ale nieukrywam ze najbardziej z tej ceny. nidzie nie udało mi się znaleźć, a [rozwiń/zwiń]
cena, jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamil
link | zgłoś
2017-05-13
*.9.20.*
sprzedawca tyresinternationalgroup zasługuje na pozytywna opinie. zazwyczaj jest tak, że kikla rzeczy jes dobrze , a kilka do poprawki. w tym przypadku pasowało mi zdecydowanie wszystko!! od ceny, przez transport po najwazniejsze - czyli sam towar :)
całokszał
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
opowiadek
link | zgłoś
2017-05-13
*.132.117.*
zamówiłem opony Michelin całoroczne - chce wypróbować bo zawsze miałem sezonówki. nie wiem jak to mi sie sprawdzi ale wiem że opony które przyszły to pierwsza klasa. widać że są oryginalne, dobrze przechowywane, aż chce się je założyć jak najszybciej. niestety z powodu podróży innym środkiem lokomo [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
samuś
link | zgłoś
2017-05-12
*.93.181.*
nie jestem dobry w pisaniu komentarzy, ale ta firma zasługuje żeby jednak coś naskrobać jestem bardzo zadowolony. Widać że opony są oryginalne, porządne. miałem doczynienia z różnymi dostawcami więc wiem co mówie. tyresinternationalgroup zasługuje na wyróżnenie!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
astra
link | zgłoś
2017-05-12
*.158.122.*
tyresinternationalgroup to firma której można zaufać. są sumienni, rzetelni i wykonują swoją pracę na 200%. Fajnie wiedzieć, ze są jeszcze tacy dostawcy, którzy spełniają swoje obietnice i robią wszytsko tak jak należy. będe chętnie polecać znajomym, bo warto.
sumienność, rzetelność
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miro
link | zgłoś
2017-05-12
*.156.174.*
wszystko co wymagane jest od sklepów internetowych zostało zachowane: dobra obsługa, termin realizacji, przedmiot zgodny z opisem - nie wiem czy wszystko wymieniłem ale na pewno mogę stwierdzić ze całokształtowo jestem bardzo zadowolonym klientem
wszysko
nic
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rocky
link | zgłoś
2017-05-12
*.244.77.*
zamawiałem opony letnie do mojego samochodu osobowego. Wybór był ogromny więc nie miałem problemu z trafieniem na to co bylo potrzebne. sam proces zamawiania bardzo łatwy i przyjemny. Termin realizacji pozostał zachowany. Podrkreślę jeszcze tylko że towar przyszedł bardzo dobrze zapakownay co tez so [rozwiń/zwiń]
opakowanie, terminowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
xyz
link | zgłoś
2017-05-12
*.254.97.*
Opony są dla mnie bardzo ważne, jest to poprostu kwestia bezpieczeństwa. Jeździmy całą rodziną - z żoną i dwójką dzieci więc tym bardziej wszystkie elementy do samochodu dobieram bardzo starannie. o tyresinternationalgroup dowiedziałem się od znajomego wulkanizatora. pozostaje mi tylko podziękować m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jola
link | zgłoś
2017-05-12
*.167.159.*
mogę szczerze polecić sklep tyresinternationalgroup, bo korzystałam już kilkukrotnie. w ostatnim czasie zmieniłam samochód, węc miałam okazję zamawiać już i do poprzedniego modelu i do obecnego. Za drugim razem tylko upewniłam się że firma jest bardzo solidna i nie mam sensu przepłacac w sklepach st [rozwiń/zwiń]
solidność, rzetelność
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Tyres International Group Opinie