Tyres International Group Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
5.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 125
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
tyresinternationalgroup.c
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Sabina
link | zgłoś
2017-05-14
*.9.20.*
poziom obługi oceniam jako bardzo wysoki, bardzo szybkie odpowiedzi na maila, cena zadowalająca, produkt najwyższej jakości. Jeżeli tylko będe wiedziała, ze ktoś planuje zakup opon to na pewno będe polecać, bo tak naprawdę ciężko jest o taki dobry sklep internetowy
poziom obsługi, szybkie odpowiedzi
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadek
link | zgłoś
2017-05-14
*.156.173.*
do wyboru sa chyba wszyscy producenci opon ze świata! byłem mocno zdziwiony. ale w sumie niepowinienem, w końcu firma ma największą na świecie baze opon. świetne to jest że transportują na podany adres i niczym nie trzeba się przejmowac. mnie pasuje jak najbardziej i polecam.
wybór, renoma, całość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
alpaka
link | zgłoś
2017-05-14
*.243.183.*
Tyres International group moim zdaniem jest najlepszym dostawcą opon. miałem do czynienia juz z innymi i na pewno nie zdecyduję sie do nich powrócić. w końcu nawiązałem kontak z firma na którą można liczyć i oczekiwać wsparcia merytorycznego - bo doświadczenie maja ogromne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
heheszek
link | zgłoś
2017-05-14
*.143.240.*
opony jak ta lala. nic tylko jeżdzić i zdzierac ;) cena kusząca, obsługa bardzo miła. dodaje do ulubionych sprzedawców, w razie czego będe wiedział gdzie mam uderzać
opony, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja vel Jagoda
link | zgłoś
2017-05-13
*.64.42.*
rzadko kiedy ufam sklepom internetowym, ale w tym przypadku bardzo sie cieszę że się zdecydowała. przede wszystkim opoy w sklepie stacjonarnym sa po prostu droższe. ale też w domu, mogę sobie na spokojnie wybrać i się zastanowić a nie dylać na drugi koniec miasta i kupować w biegu w wyznaczonych god [rozwiń/zwiń]
koszt, wygoda zakupu, opony
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2017-05-13
*.156.173.*
moja ocena jest składową kilku zamówień. współpracuje z firmą tyresinternationalgroup już od jakiegoś czasu i przyznaje że jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. zawsze dostarczają na czas, towar dokładnie taki jak zamawiam (a prosze mi wierzyć, nie u wszystkich dostawców jest to takie oczywiste)
terminowi, rzetelni, godni polecenia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zuzka
link | zgłoś
2017-05-13
*.101.142.*
wad żadnych nie dostrzegłam a zalety mogłabym wymienianiać i wymieniać. napisze krótko, zamówiłam opony letnie producenta federal i wszystko grało jak trza :)
caloksztalt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mocher
link | zgłoś
2017-05-13
*.64.113.*
Sprzedawca godny polecenia! cały proces przeszedł bez żadnych problemów, zadnych przykrych niespodzianek. Wszystko odbyło się tak jak należy za co jestem ogromnie wdzięczny bo nie znoszę sklepów gdzie co krok występuja problemy. juz wiem ze w razie potrzeby będe mógł zamawiać poprostu tutaj
całość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
witold
link | zgłoś
2017-05-13
*.242.252.*
jako zadowolony klient czuję się zobowiązany do napiasani kilku słów na temat obsługi. Bardzo miło mnie potraktowano, odpowiadano na wszyskie pytania choć być może część z nich była zbyt oczywista nie dano mi tego odczuć. a ja wolałem dopytać, bo po raz pierwszy korzystałem z tego rodzaju sklepu int [rozwiń/zwiń]
obsługa klienta, całość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
pan Z
link | zgłoś
2017-05-13
*.243.189.*
widać że firma miedzynarodowa o europejskich standardach. współpracuje z nimi juz jakiś czas i mogę potwierdzić że wszystko jest jak należy. towar na czas, dobrze zapakowane. i chyba naprawdę jest to największa baza opon na świecie! nie wierzyłam, ale na to wygląda :P
europejskie standardy, terminowość, opakowanie
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Tyres International Group Opinie