tuwysylam.pl Opinie

2.6 - poziom obsługi
3.5 - jakość usług / cena
2.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 11
Średnia ocen:
2.9 / 5

Kategoria:
Firmy kurierskie

Strona internetowa:
tywysylam.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
edek
link | zgłoś
2020-01-07
*.161.9.*
Ja również odradzam korzystanie z tej firmy, pobranie nie jest wypłacane. Jeśli nie otrzymaliście pobrania w wyznaczonym terminie to zgłoście się do Urzędu miasta lub gminy do Rzecznika Praw Konsumenta. Ja to zrobiłem, jedna interwencja Rzecznika i pieniądze były natychmiast przelane. Róbcie tak, t [rozwiń/zwiń]
szkoda gadać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
damian
link | zgłoś
2019-12-19
*.147.18.*
Również nie otrzymuję zwrotu pobrania za co najmniej 5 paczek .To jakaś banda oszustów. za każdym razem jak się upominam, to konsultant odpisuje mi że ''sprawa została zgłoszona do osoby zajmującej się zwrotem pobrań" zwrot pobrań robi szef i dalej nic się nie dzieje. OSTRZEGAM - NIE WYSYŁAĆ TĄ FIR [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
3D LED
link | zgłoś
2019-12-03
*.30.18.*
Witam. UWAGA! UWAGA! Nie polecam! Pobraniówki nie są wypłacane w terminie. Do tej pory nie udało mi się odzyskać ani jednej z 4. Przesyłki bez pobrania idą normalnie. Nie polecam!
Tania firma.
Brak zwrotu pobrań.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
oszukany
link | zgłoś
2019-11-06
*:190:d2e0:*
OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ.NIE WYPŁACAJĄ PIENIĘDZY ZA POBRANIA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr Miszkiewicz
link | zgłoś
2019-11-05
*.58.19.*
Moja opinia jest taka;Ostrzegam tych którzy będą chcieli korzystać z tej Firmy 30.09.2019r nadałem przesyłkę za pobraniem którą doręczono 02.10.2019r.kwota pobrania miała być wpłacona na moje konto w ciągu 10 dni.zapłaciłem za to.Do dnia dzisiejszego 05.11.2019r brak wpłaty na moje konto o terminie [rozwiń/zwiń]
Szybka dostawa
przetrzymywanie cudzych pieniędzy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof
link | zgłoś
2019-10-25
*.99.175.*
też mam problem z odzyskaniem pobrania z jednej paczki poltorej miesiaca z drugiej miesiąc i to samo co dnia ze ponowią przelew a szef tylko odpowiada z przelewy omijac z dalek ma ktoś może kontakt do tego szefa czy ten z niżej jest aktualny??
oszukują
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
LESZEK MAZUREK
link | zgłoś
2018-07-22
*.232.91.*
CHCESZ MIEĆ KŁOPOTY TO ...TYLKO TA firemka !!! dla tej działalności słowo "firma" to nadużycie, kompletnie nie ogarniają czym się zajmują ,komunikacja bardzo słaba i jak w biurze tylko do godz.15.30 , nie ma z kim rozmawiać ,strona intern. z dużymi błędami i się sama blokuje , zamówiłem kontakt [rozwiń/zwiń]
ŻADNE !!!
SAME !!! TYLKI I WYŁĄCZNIE
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Opinia
link | zgłoś
2018-06-13
*.238.92.*
Warto się zastanowić czy ten portal z opiniami jest wiarygodny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wysyłka
link | zgłoś
2018-06-13
*.238.92.*
Wszystko OK. Działa i jest tanio
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klient3
link | zgłoś
2018-06-11
*.238.92.*
Wszystko OK. Tanio i szybko. Kontakt super.
Bardzo tanio
nie ma
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

tuwysylam.pl Opinie