stampler.pl Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 53
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.stampler.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Zbigi12
link | zgłoś
2017-06-19
*.22.105.*
Pełen profesjonalizm i kultura obsługi. Cena w porządku, Dostarczenie bardzo szybkia, realizacja Gratulacje i serdeczne podziękowania dla całej załogi !!!
kultura obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mati28
link | zgłoś
2016-12-15
*.10.180.*
Serwis posiada bardzo fajnie działający edytor tworzenia pieczątek. W prosty sposób można stworzyć pieczątkę. W zaledwie 24 godzin pieczątki na zamówienie trafiły do mnie, rekomenduje ten serwis
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania Kurzeja
link | zgłoś
2016-09-16
*.10.210.*
Skorzystałam z promocji - 50 %. Projektowanie pieczątki w tym serwisie jest bardzo proste, według szablonu. Pieczątka przyszła bardzo szybko.
szybkość przesyłki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Przemek45
link | zgłoś
2016-08-16
*.22.109.*
Zamawiałem u Was pieczątki kieszonkowe, obsługa na wysokim poziomie, towar przyszedł na drugi dzień :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2016-08-16
*.22.109.*
Bardzo szybko zamawia się pieczątkę. Liczne promocje, teraz mają - 50 %
Ateneo.pl S.C.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andzia
link | zgłoś
2016-07-12
*.22.104.*
Pieczątki przez internet zamawiałem z tej firmy, odebrałem je w punkcie w Warszawie na ul. Woronicza. Wszystko dobrze wyszło, zaprojektowanie pieczątki przebiegło bezproblemowo.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2016-06-13
*.7.120.*
Do mojej nowo założonej firmy zamawiałem pieczątki z tego serwisu, bardzo prosto się to robi. Zaledwie w ciągu 24 godzin miałem już do odebrania pieczątkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dani29
link | zgłoś
2016-05-11
*.22.163.*
Zamawiałem w serwisie Stampler.pl duże ilości tuszy, wszystko przebiegło dobrze, polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Gustaw
link | zgłoś
2016-04-04
*.7.162.*
W korporacji w której pracuje, często zamawiamy z tej firmy dużą ilość pieczątek, wiem, że, jest tam bardzo dobra obsługa i jakość produktów stoi na wysokim poziomie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olga Maciaczek
link | zgłoś
2016-03-07
*.22.224.*
Super jakość pieczątek i do odebrania w punkcie obioru w moim mieście.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

stampler.pl Opinie