stampler.pl Opinie

4.3 - poziom obsługi
4.5 - jakość usług / cena
4.4 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 53
Średnia ocen:
4.4 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.stampler.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
AntoniP
link | zgłoś
2020-10-21
*.19.20.*
Przez witrynę stampler zamówiłem pieczątki firmowe, w ilości kilku sztuk, producentów Colop i Trodat, bardzo dobrze wykonany towar
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycjusz53
link | zgłoś
2020-10-09
*.19.20.*
Robiłem u nich duże zamówienie pieczątek firmowych, zadzwoniłem do obsługi klienta w celu omówienia szczegółów, bardzo miła rozmowa, wszystko szybko ustaliliśmy, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2020-10-09
*.10.221.*
Proces zamawiania pieczątki jest bardzo prosty, projektowanie też, można szybko wybrać szablony, potem model pieczątki i przesyłka szybko przychodzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ubik
link | zgłoś
2020-10-09
*.19.20.*
Pieczątki zamówione właśnie dotarły. Z jakości jestem zadowolony, najważniejsze, że dobrze odbijają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andrej15
link | zgłoś
2020-07-09
*.177.67.*
Dopiero co założyłem działalność gospodarczą, a ten serwis zapewnił mi szybkie wyrobienie pieczątki. Nie jestem jakoś szczególnie obeznany w programach internetowych, ale tam wszystko jest jasno przedstawione, wiem gdzie kliknąć i najważniejsze, że mam kilka szablonów do wyboru dla mojej działalnośc [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2020-07-09
*.10.115.*
Pieczątki dobrze zrobione, no w sumie to standard, zawsze jak gdzieś zamawiałem, to było ok, ale u nich ceny faktycznie biją konkurencję na głowę, więc nawet bym dłużej poczekał ze tę różnicę. A potwierdzenie zamówienia znalazło się w spamie ;) Ze spokojnym sumieniem ich polecam
cena, jakość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2020-07-09
*.177.67.*
Właśnie przyszły mi pieczątki, super to wyszło, zamówiłem różne modele pieczątek do firmy, dobrze wyraźnie odbijają, bardzo jestem zadowolony
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta Halikowska
link | zgłoś
2020-03-06
*.177.67.*
Sprawdzałem w kilku miejscach i ten serwis pieczątki ma najtaniej. Zamówiłem pieczątkę i wszystko dobrze, czekam na przesyłkę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-03-06
*.177.67.*
Jest ok, właśnie mi przyszły pieczątki, wszystko według wzoru, duża dokładność wykonania
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zygfryda
link | zgłoś
2019-12-10
*.177.67.*
Pieczątki szybko doszły są dobrze wykonane, a zamawiałam różne modele z różnymi danymi, polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

stampler.pl Opinie