Opinie o stampler.pl

4.1 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
4.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 56
Średnia ocen:
4.2 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.stampler.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewa
link | zgłoś
2021-02-23
*.31.2.*
NIE POLECAM, BRAK KONTAKTU, BRAK ODPOWIEDZI NA E-MAILA. BRAK REALIZACJI ZAMÓWIENIA. JEDNO WIELKIE OSZUSTWO I NACIĄGANIE KLIENTA NA PIENIĄDZE. SPRAWĘ ZGŁOSZĘ NA POLICJĘ, BO JAK WIDAĆ TAKICH JAK JA JEST WIELE WIĘCEJ. NIE MOŻNA POZWOLIĆ NA TO ABY FIRMA NACIĄGAŁA KLIENTÓW. PROSZĘ ICH UNIKAĆ
NIEUCZCIWOŚĆ, BRAK PROFESJONALIZMU
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MARTA
link | zgłoś
2021-02-04
*.6.51.*
FIRMA BARDZO NIEPROFESJONALNA, BRAK REZALIZACJI ZAMÓWIENIA, BRAK KONTAKTU, BRAK ODPOWIEDZI NA MAILA, MUSIAŁAM ZAMÓWIĆ PIECZĄTKI W INNYM MIEJSCU.
BRAK
BRAK REALIZACJI ZAMÓWIENIA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Antoni
link | zgłoś
2021-01-18
*.254.199.*
Szkoda gadać
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Johana
link | zgłoś
2021-01-16
*.147.99.*
OSZUŚCI Czekałam 2 tygodnie, zero odzewu na maile z pytaniami co się dzieje, nagle po prostu mail, że przyjdzie paczka... Od razu widać, że to stampler sam pisze pozytywne opinie....
BRAK KONTAKTU, 2 TYGODNIE ZAMIAST 24H OCZEKIWANIA
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
GoLan
link | zgłoś
2021-01-14
*.174.75.*
Zdecydowanie mieszane uczucia. Zlecenie na 2 pieczątki w długopisie złożyłem w dniu 29-12-2020. Otrzymałem automatyczną odpowiedź mailową potwierdzającą przyjęcie zamówienia i potem cisza. Po ponad tygodniowej ciszy zacząłem szukać opinii na temat sklepu i znalazłem szereg negatywnych. Przestraszyłe [rozwiń/zwiń]
Bardzo dobra jakość produktów.
beznadziejna obsługa - może okres pandemii i noworoczny na to wpłynął tu: zdecydowany minus.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
nie polecam
link | zgłoś
2021-01-13
*.146.160.*
Nie polecam, sprawa zgłoszona na policje
Brak kontaktu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jojoeta
link | zgłoś
2020-12-19
*.192.12.*
Porażka czekam na pieczarki od 27 listopada 2020. Nie można się dodzwonić nie odpowiadają na maile ,oszukują Mianowicie 8 grudnia ktoś od nich do mnie dzwonił mieli zwrócić pieniądze do tej pory nic takiego nie nastąpiło Dla mnie to oszustwo internetowe które trzeba zgłosić na policję Przy [rozwiń/zwiń]
Brak
Oszustwo
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2020-12-10
*.254.207.*
Dramat..... zero kontaktu...telefon nie odbiera.... na wiadomości nie odpisują.... firma kogucik ....
Dramat
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
CezaryMikulewicz
link | zgłoś
2020-12-09
*.19.20.*
Heja, Bardzo fajne pieczątki, skorzystałem z październikowej promocji, a zamówienie było duże i znacznie przyoszczędziłem. Pieczątki dobrze odbijają, solidnie wykonane
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Albert
link | zgłoś
2020-12-09
*.19.20.*
Firma zrobiła mi bardzo dobre pieczątki do mojego przedsiębiorstwa. Wszystko ładnie się odbija, faktura w przesyłce
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?