Skyware Opinie

2.8 - poziom obsługi
2.7 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 115
Średnia ocen:
2.8 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.skyware.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
seba
link | zgłoś
2016-05-15
*.246.67.*
fajny szybki internet w dobrej cenie.
dobra jakość
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anka
link | zgłoś
2016-05-15
*.246.67.*
Ostatnio miałam problem z połączeniem, ale szybko sprawa została załatwiona. Jestem klientka od niedawna ale nie mam póki co zastrzeżen. wiele osób polecało mi skyware i słyszałam wiele dobrych opinii na ich temat
na razie jest dobrze
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tome Leś
link | zgłoś
2016-05-15
*.246.67.*
Wszystko działa bez problemu, dziwie się niektórym opiniom poniżej bo jestem klientem od kilku lat i nigdy nie miałem problemu. Jeśli była jakas awaria to szybko została usunięta.
szybkie łacze,dobra jakość, dobra obsługa
nie zauwazyłem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zbigniew
link | zgłoś
2016-02-04
*.246.66.*
Firma SKYWARE....takiego czegos jeszcze nie widzialem,,,nie wykonywanie uslug zgodnych z umowa,dzwonic mozna bez konca i slyszy sie ciagle opowiadanie bajek jakby te z obslugi klienta mialy ti nagrane...po prostu syf... ps jesli ktos wie jak mozna z nimi wygrac lub domagac sie zwrotu oplat prosze o [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kommodus
link | zgłoś
2015-12-04
*.246.67.*
Internet bardzo słabo działa. Ogólnie nie polecam firmy. Obiecają wszystko tylko po to aby podpisać umowę ale jak coś się z internetem pogorszy to udają że coś z tym robią i nic nie pomaga.
Brak?
Jakość połączenia, kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jaga
link | zgłoś
2015-11-22
*.230.65.*
Korzystam od prawie 2 lat i nigdy jeszcze nie miałam problemów. Za 29 zł mam 50 Mb, ciężko znaleźć lepszą ofertę...Świetna infolinia, zawsze się dodzwonisz i nie czekasz po 30 min i więcej na zgłoszenie się konsultanta. Pozatym to firma lokalna z Rzeszowa - warto wspierać rozwój naszych regionalnych [rozwiń/zwiń]
cena, jakoś,obsługa
brak uwag
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelina
link | zgłoś
2015-09-21
*.248.246.*
Od kilku lat korzystam z ich usług i jestem zadowolona. Mają proste zasady korzystania z usług,wcześniej miałam radiowke teraz za 1zł zmienili mi na światło. Chodzi super. Kontakt miły, sprawy zalatwialam od ręki. Polecam.
Jasne, uczciwe zasady korzystania. Szybkie łącze, dobra jakość
Nie zauwazylam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
klient bloki lubelsks
link | zgłoś
2015-09-11
*.254.193.*
Mieszkam na os blokow na lubelskiej. 2 mies uzywalam uslug firmy i mam problem ze zerwaniem umowy. firma nie wywiazuje sie z umowy. internet przerywa. potrafi go nie byc 2-3 dni z kolei. zazwyczaj kiedy czlowiek potrzebuje najbardziej. panowie nie znaja sie na tym co oferuja. wzielam 20 mbit a nigdy [rozwiń/zwiń]
dostepni na osiedlu
wlasciwie w kazdym aspekcie. brak neta przez pare dni, przerwy. niemila obsluga.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2015-08-17
*.189.217.*
Jeśli chodzi o telewizję to kompletna porażka. Do tej pory korzystałem z internetu i było ok. Miesiąc temu dodałem telewizję i awaria goni awarię. Praktycznie co kilka dni coś nie działa. ODRADZAM ZDECYDOWANIE!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
luc
link | zgłoś
2015-07-28
*.246.67.*
Gowno straszne/ zlodzieje po 3 miesiace nie potrafia naprawic usterki/ przestrzegam przed takimi zlodziejami/ nie warto raz ze brak internetu dwa ze pi..a z biura klamie ze interner dzila / szkoda zachodu
brak
ponizej krytyki jakosc wykonywanych uslug
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Skyware Opinie