Skyware Opinie

2.8 - poziom obsługi
2.7 - jakość usług / cena
2.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 115
Średnia ocen:
2.8 / 5

Kategoria:
Dostęp do internetu

Strona internetowa:
www.skyware.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Paulina
link | zgłoś
2017-02-25
*.246.66.*
Wiek ktoś może dlaczego na laptopie internet strasznie za mula a telefonie wręcz przeciwnie ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rzeszowiak
link | zgłoś
2017-02-20
*.172.255.*
Wszystkim którzy chcieliby się związać z tą "firemką", serdecznie odradzam. Z moimi przedmówcami zgadzam się w 100 %. Od siebie dodam tylko, że "firemka" ta kieruje się zasadami: buta, arogancja, chamstwo. Nie są zainteresowani rozwiązaniem sprawy spornej, nigdy nikogo nie ma kompetentnego, nie odpo [rozwiń/zwiń]
Zadne
Całość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jeden z wielu
link | zgłoś
2017-01-11
*.246.66.*
Firma Skyware moim zdaniem to totalna porażka, radze zwrócić szczególną uwage na sposób w jaki budują swoje linie światłowodowe ! Ludzie podpisują umowy, pozwolenia na wejście na działkę a oni później wchodzą i wieszają linie gdzie im sie żywcem podoba ! nie zgodnie z mapką którą wcześniej przedstaw [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mariusz
link | zgłoś
2016-09-10
*.246.67.*
Nie polecam firmy 3 tygodni naprawiają i jak zawsz wina rutera a ja powtarzam ze lecę kablem Oo Zgłoszeni przyjęte i tak cały czas wieczorem mogę pomarzyć o intrenecie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
misiek
link | zgłoś
2016-08-17
*.246.73.*
nie polecam nawet z nimi zaczynac.juz na starcie zostalem olany.przez 2 lata sie z nimi kontaktowalem, zeby zostac ich klientem i za kazdym razem dostawalesm odpowiedz : w nastepnym roku bedzie podlaczony.ostatni telefon skonczył się tym, że jakis monter miał oddzwonić w sprawie instalacji puszki do [rozwiń/zwiń]
brak
totalne olewanie przyszlego ewentualnego klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pati
link | zgłoś
2016-08-05
*:2f55:b10b:*
Korzystam z ich usług już z 5 lat, na początku po radiu teraz po światłowodzie. Zawsze jak zgłaszam awarię, bardzo szybko reagują, a zdarzyło się nawet, że to mój router przeszedł na emeryturę. Dobry, nie drogi Internet, bo 60 Mb za 39 zł jest zadowalające dla mojego portfela:) Ponad zawsze jak d [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2016-08-02
*.254.146.*
Miałem internet w firmie która została przejęta przez skyware, wcześniej wszystko było ok. Po przejściu do nich zaczęły się problemy. Po pierwsze, umowa z 3 stron urosła do 24, z prędkości minimalnej deklarowanej na umowie uciekli, mogę mieć 128kb i nie mam prawa do reklamacji. Ponadto w ka [rozwiń/zwiń]
Nie ma zalet.
Zanizona prędkość, częste przerwy w dostawie, kiepska jakość obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2016-08-01
*.133.156.*
Nie polecę dostawcy nawet najgorszemu wrogowi!!! Nigdy wcześniej nie spotkałam się z taką ignorancją wobec klienta. Każdorazowe zgłoszenie awarii kończyło się odpowiedzią że router jest zły, że to wina wszystkich tylko nie firmy z kolei zawsze ale to zawsze po zakończeniu rozmowy internet cudownie z [rozwiń/zwiń]
brak
całość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
iza
link | zgłoś
2016-07-07
*.189.223.*
Działa bez zarzutu, bardzo szybko, sprawnie, bez przerw. Polecam
szybki
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata Barska
link | zgłoś
2016-05-30
*.189.223.*
Mój Internet działa bez zarzutu, bardzo stabilnie i szybko. Nie mam większych zastrzeżeń.
szybki, nie przerywa
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Skyware Opinie