Opinie o [email protected]

4.0 - poziom obsługi
4.3 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 25
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
Materiały budowlane

Strona internetowa:
[email protected]
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Danuta
link | zgłoś
2020-09-07
*:154f:a1ee:*
Dlaczego ja tych komentarzy nie przeczytałam wcześniej !!!!!! Zaoszczędziłabym sobie stress związany z niekompetencja firmy i wysłuchania ze szef nie rozmawia z klientami ????. A czy szef i firma nie żyje z klientów ??? Przesyłka jeszcze nie rozpakowana ,ponieważ dom w budowie , aż boje sie pomyś [rozwiń/zwiń]
MEXEN
Brak kompetencji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Okłamany
link | zgłoś
2020-07-16
*.248.208.*
Zamówiłem w sobotę 11-tego Produkt który jak twierdzi firma miał być wysłany w 24 godzinach. W wiadomości napisałem że pilne bo nie mam ciepłej wody. Dnia 14-stego dzwonię co z moim zamówieniem. Odpowiedz konsultanta że gotowy do wysyłki. Na drugi dzień dzwonię popołudniu 15-stego i inny już konsult [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DK
link | zgłoś
2019-11-29
*.13.88.*
Omijajcie ten sklep szerokim łukiem. Jak już dostaną pieniądze na konto to mają klienta w głębokim poszanowaniu. Przysyłają towar uszkodzony i twierdzą, że od nich wyszedł pełnowartościowy. Z przeczytanych opinii widać, że wyrolowali już niejednego klienta. Róbcie tak dalej.
Brak
Rolowanie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Doris
link | zgłoś
2019-11-28
*.13.88.*
Zdecydowanie nie polecam tego sklepu. Zakupiłam u nich deskę sedesową, która przyszła połamana. Reklamacja nie została uwzględniona, bo według nich odbierając paczkę z paczkomatu nie odpakowałam jej od razu tylko za 2 dni. Oddaje sprawę do Rzecznika a potem do Sądu. To co ten sklep wyczynia to jest [rozwiń/zwiń]
Brak
Nieprofesjonalne podejście do klienta.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2019-11-19
*.0.235.*
Towar dostarczono niesprawny. Po zgłoszeniu odsyłają do producenta. Długi czas oczekiwania na zamówienie.
cena
problemy z reklamowanym towarem
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
loading...
Stefan
link | zgłoś
2019-02-09
*.10.212.*
Duży wybór, zero problemów z wymianą produktów. Polecam gorąco.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Rudek00
link | zgłoś
2019-01-10
*.10.213.*
Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Sklep pierwsza klasa. Daję najwyższą ocenę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maja
link | zgłoś
2019-01-10
*.235.48.*
Kilka razy miałem okazję kupować u nich produkty do łazienki. Co prawda nie były to nie wiadomo jak drogie rzeczy, ale naprawdę mają bardzo duży wybór produktów i to w różnych przedziałach cenowych, z obsługi też jestem bardzo zadowolona. Polecam serdecznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
trolka
link | zgłoś
2019-01-08
*.4.172.*
Uważam że mają największy wybór i najbardziej atrakcyjne ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
aaaaMarta
link | zgłoś
2018-11-21
*.10.207.*
Kupiliśmy nie tak dawno u nich junkers do łazienki bo wcześniejszy niestety zepsuł się za szybko. Towar wysłali jeszcze w tym samym dniu, bardzo dobry kontakt ze sklepem, wcześniej zadzwoniliśmy do nich i poradziliśmy się jaki będzie najlepszy. Dostaliśmy też rabat z okazji pierwszych zakupów w tym [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym?