Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 598
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Miek
link | zgłoś
2019-11-23
*:ea9f:9535:*
Znalazłem ten portal w sieci sam, nikt do mnie nie dzwonił, a szkoda, bo szukałem czegoś takiego już wcześniej. Założyłem konto przez internet, wcześniej zapoznawszy się z regulaminem. Wszystkie warunki tam są, więc uważam, że po prostu wystarczy to przeczytać, żeby nie było zaskoczenia. Mi się port [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Konrad
link | zgłoś
2019-11-21
*:5816:f83:*
Bardzo dobry portal prawny, z fachową obsługą, konkretnymi informacjami i poradami, zarówno w zakresie prawa, jak i inwestycji. Polecam.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-11-21
*:5816:f83:*
Posiadam ten portal od dwóch lat i przyznam, że jestem bardzo zadowolona. Przed tym, jak zdecydowałam się na zakup przeczytałam też dokładnie regulamin, gdzie wszystkie zasady współpracy są dokładnie opisane. Jestem zadowolona zarówno z usług, które oferuje serwis, jak również z kontaktu z firmą, na [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kamil
link | zgłoś
2019-11-19
*:7004:4ef:*
Obecnie testuję serwis, chyba od tygodnia. W trakcie rozmowy telefonicznej zostałem zaproszony na stronę portalu i sam wypełniałem formularz zgłoszeniowy. Zostałem też poinformowany o fakcie, że w razie jeśli nie byłbym zainteresowany abonamentem, trzeba zrezygnować w okresie testu. Nie wydaje mi si [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miro
link | zgłoś
2019-11-19
*:7004:4ef:*
Do mnie zadzwonił konsultant z informacją o możliwości bezpłatnego dwutygodniowego przetestowania tego portalu. Zostałem poinformowany również o tym, że jeśli nie będę chciał korzystać po tym okresie, muszę z trakcie tych dwóch tygodni sam zrezygnować. Konsultant powtarzał to chyba ze trzy razy. Ja [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kaka
link | zgłoś
2019-07-12
*:::*
Korzystam z portalu, który oferuje Serwis Informacyjny Polskiego Prawa. Wiele ciekawych artykułów, przydatne informacje
dobry kontakt z klientem
firma nie jest otwarta w weekendy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-07-09
*.139.30.*
Serdecznie polecam, wysoka jakość świadczonych usług
atrakcyjna cena, ciekawe artykuły
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
sipp
link | zgłoś
2019-06-27
*:2696:52f3:*
ABC to jeden z najlepszych portali informacji fachowej w Polsce. Dostarczamy informacji prawno-finansowych dla różnych grup zawodowych.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie