Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 598
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Izydor
link | zgłoś
2019-12-10
*:35b1:fa6d:*
Ja ogólnie jestem zadowolony ze współpracy. Też miałem możliwość dwutygodniowego testu, ale, że świadomie rozmawiałem z konsultantką, wiedziałem, że powinienem się choć raz zalogować, przejrzeć i ewentualnie zrezygnować. Zalogowałem się, sprawdziłem i podjąłem decyzję, że to mi się przyda. Pozdrawia [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Mateusz
link | zgłoś
2019-12-02
*:ed5a:7c86:*
Super portal doradczy dla firm. Skorzystałem z okresu testowego, sprawdziłem i jestem pod wrażeniem wiedzy osób które go tworzą. Na pewno przedłużę na abonament.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2019-11-30
*:bcf9:c4b:*
Ja swój dzień pracy rozpoczynam od przeglądnięcia portalu. Co dzień nowe mam aktualne informacje, jak coś przeoczę dostaję informację na Newsletterze, więc jestem na bieżąco. Planuję w najbliższej przyszłości skorzystać ze szkoleń, bo też widzę tu taką mozliwość.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aldona
link | zgłoś
2019-11-30
*:bcf9:c4b:*
Mogę polecić wszystkim ten portal, ponieważ uważam, że jest dużo bardziej profesjonalny, niż inne, jemu podobne. Ja na pewno będę z niego korzystać tak długo, jak długo będę prowadziła działalność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arek
link | zgłoś
2019-11-28
*:cb6:9f52:*
Odkąd korzystam z reklamy na portalu nawiązałem wiele nowych kontaktów biznesowych. Sporo informacji na temat Vat-u, ubezpieczeń, podatków i finansów. Jeśli mam jakiekolwiek pytanie do eksperta to zawsze uzyskuję pełną, profesjonalną odpowiedź. Polecam współpracę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anita
link | zgłoś
2019-11-28
*:cb6:9f52:*
Współpraca z firmą pozwoliła mi rozwinąć biznes. Cena jest przystępna, zwłaszcza dla osób dopiero rozpoczynają działalność.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrian
link | zgłoś
2019-11-27
*.47.125.*
Bardzo profesjonalny portal, wszystko jest przejrzyste i czytelne, a przede wszystkim zawiera rzetelne informacje. Naprawdę portal godny polecenia!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Miłosz
link | zgłoś
2019-11-27
*.47.125.*
Portal bardzo profesjonalny. Często korzystam z porad prawnych. W sprawie którą akurat przeprowadzałem nie zatrudniałem już dodatkowo prawnika, polegałem na prawnikach z portalu i opłaciło się. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Oleg
link | zgłoś
2019-11-25
*:f521:bff7:*
Otworzyłem firmę ponad rok temu i jako cudzoziemiec myślałem, że nie będzie mi łatwo. Pomimo tego, że zatrudniłem księgową, nie czułem się pewnie. Skorzystałem z oferty telefonicznej próby portalu i powiem szczerze, że od tej pory z pomocą ekspertów zacząłem rozwijać skrzydła. Wiele decyzji tu konsu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol W.
link | zgłoś
2019-11-24
*:b00c:70c1:*
Moim zdaniem portal ciekawy, szczególnie opcja porad prawnych. Skorzystałem już kilka razy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie