Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 598
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
adsads
link | zgłoś
2020-01-09
*.232.21.*
Promocja Noworoczna na pakiet inforamcji + konsultant telefoniczny. Dobre warunki polecam
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JacekP33
link | zgłoś
2020-01-09
*.64.127.*
Polecam usługi tej firmy. Skorzystałem dziś z ich promocji na aktualizacje przepisów prawnych 2020 . Warto !!!
drukowane przepisy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Księgowość24Expert
link | zgłoś
2020-01-09
*.64.127.*
Odebrałam właśnie aktualizacje przepisów w formie drukowanej z którch nasze biuro korzysta od 2011 roku. Nie rozumiem opinii niektórych osób tutaj zgromadzonych. Czytajcie regulaminy zamiast wylewać swoje żale. Ja każdemu ze swojej strony mogę polecić Serwis Informacyjny Polskiego Prawa w kwestii [rozwiń/zwiń]
Stała współpraca
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maniek1988
link | zgłoś
2020-01-09
*.99.144.*
Kupiłem w promocyjnej cenie wejście na konferencję dla biznesu. Jestem klientem firmy o 2017
dużo informacji , poziom obsługi, profesjonalne podejście
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janina Dyczak
link | zgłoś
2020-01-09
*.173.40.*
Firma pomogła mi w przejściu procedury zastrzeżenia znak towarowego. Szybki i sprawnie , za rozsądne pieniądze
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomex
link | zgłoś
2020-01-09
*.1.90.*
Polecam dobry kontakt, szybka pomoc
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek Róż
link | zgłoś
2019-12-12
*.173.32.*
Skorzystałem z promocji black friday na aktualizacje, 10% oszczedności w skali roku wyszło, jakby ktoś chciał to w tej cenie do świąt mają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ka_ja
link | zgłoś
2019-12-11
*.193.243.*
Ludzie przecież macie mózgi - skoro portal działa od lat to znaczy, że wszystko prawnie ok i to nie wina portalu, że nie słuchacie, nie czytacie, nie rozumiecie co ktoś Wam tłumaczy i na co się decydujecie. Może zamiast wypisywać żale i siebie ośmieszać to korzystajcie z tego za co zapłaciliście.
dostęp do specjalistów i dokumentów, druków
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Paweł
link | zgłoś
2019-12-11
*.1.90.*
Kożystam z usług tej firmy od 2007 roku, wiele spraw pomogli mi rozwiązać, nie rozumiem skąd negatywne opinie ?
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamila
link | zgłoś
2019-12-10
*:35b1:fa6d:*
Otrzymałam telefon z firmy w dniu wczorajszym, ale z tego co pamiętam, wyraźnie miałam zaznaczone, w razie braku chęć korzystania po teście, powinnam sama zrezygnować. To też przeczytałam w regulaminie, z którym się od razu zapoznałam. Nie widzę tu żadnego oszustwa.. Jeszcze nie przejrzałam wszystki [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie