Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie

4.9 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 597
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Inne usługi internetowe

Strona internetowa:
abc.prawo.link
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Grolo
link | zgłoś
2020-01-12
*.134.2.*
Zdecydowałem się na wykupienie portalu z góry na cały rok z oferty noworocznej. Dostęp do portalu mam zarówno ja jak i moja księgowa, która uważa, że dzięki niemu praca może być zdecydowanie szybsza
wszystkie info pod ręką
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
wiedzmin
link | zgłoś
2020-01-12
*.191.204.*
Zdecydowanie najlepszy portal biznesowy na rynku, z jakim miałem styczność
grono fachowców
firma nie jest otwarta w weekendy, nie można sie wtedy kontaktować
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
anika
link | zgłoś
2020-01-12
*:8e2c:479:*
z portalu korzystam już od 3, 5 roku, ostatnio nawet zdecydowałam się na wzięcie okresu próbnego w konkurencyjnej firmie, jednak ten firmy Serwis Informacyjny jest moim zdaniem zdecydowanie lepszy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
firma
link | zgłoś
2020-01-10
*.189.114.*
idealne rozwiązanie biznesowe dla firm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Musiak
link | zgłoś
2020-01-10
*.102.16.*
Portal polecam osobom, które tak jak ja dopiero co zaczynają swoją przygodę z własnym biznesem. Dzięki portalowi, przeprowadzenie początkowych działań było dla mnie o wiele łatwiejsze, nie musiałem między innymi tracić czasu oraz pieniędzy na opłacanie prawników lub szukanie informacji, ponieważ w [rozwiń/zwiń]
porady online
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
kola
link | zgłoś
2020-01-10
*.83.3.*
gorąco polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kornel
link | zgłoś
2020-01-10
*.58.46.*
Na początku tego roku zadzwonił do mnie konsultant z oferta dla mojej firmy, aktualnie pare osób z ma dostęp do portalu, cały czas go sprawdzamy, czy na pewno przyda się w naszej firmie, ale póki co jesteśmy na dobrej drodze, aby wykupić pełen roczny dostęp do portalu
artykuly, porady prawne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Janowski
link | zgłoś
2020-01-10
*:80b3:25f3:*
korzystam juz od tygodnia z okresu próbnego i jestem niesamowicie zadowolony, można znaleźć tutaj zarówno porady prawne jak i artykuły o zmianach jakie wchodzą w nadchodzącym roku
polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zbigniew
link | zgłoś
2020-01-10
*:bc0b:fceb:*
Wykupiłem dla swojej księgowej dostęp do tego portalu oraz do dwóch innych i uważa ona, że ten firmy Serwis Informacyjny jest najlepszy. Sam często czytam artykuły z prawa pracy i gospodarki, bo można się naprawde wiele dowiedzieć :)
dobre artykuły
jak narazie same zalety :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daro
link | zgłoś
2020-01-10
*:bc0b:fceb:*
Zadzwonili do mnie z oferta, ze jest teraz promocja na nowy rok, roczny dostep do portalu i szkolenie z rodo w nizszej cenie
jasny i przejrzysty portal
cos sie czasem nie laduje
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Serwis Informacyjny Polskiego Prawa Opinie