RestartAGD.pl Opinie

3.9 - poziom obsługi
3.5 - jakość usług / cena
3.6 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 42
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.restartagd.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Regina
link | zgłoś
2022-06-28
*.190.200.*
Jestem bardzo zadowolona z usługi tej firmy. Wczoraj tzn.27.06.22 ok. godz.16 zamówiłam usługę - naprawę kuchenki gazowej. Dzisiaj o 11 jest już naprawione.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dorota
link | zgłoś
2022-04-28
*.232.140.*
Totalne lekceważenie klienta. Od 8.30 w poniedziałek czekam na tel. od serwisanta. Nie pomagają monity, zero kontaktu. Ktoś chyba nie pamięta, że serwis funkcjonuje dzięki klientom. Proszę o reakcję osobę decyzyjną.
Nieznane
Niesłowność, lekceważenie klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2022-04-21
*.246.208.*
Ostrzegam wszystkich przed tą firmą. Oszuści! Zgłosiłam naprawę zmywarki w piątek. Owszem na drugi dzień przyjechał serwisant z Krakowa na wstępie stwierdził że to wiązka kabli. Niby przy nas zamawiał i żeby nie zostać z tą częścią musieliśmy zapłacić 200 zł i miał przyjechać za kilka dni i więcej [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sławek, 47 lat, Wieliczka
link | zgłoś
2022-04-08
*.204.34.*
Dramat... nigdy mnie tak koncertowo nie zrobiono w konia... serwisant przyjechał, obejrzał pralkę, wycenił... ale nie zabrał do naprawy bo samochód ma pełny. Umówiliśmy się więc na dzień następny. I tyle gościa widziałem... nie przyjechał, telefonu nie odebrał... napisał SMS że oddzwoni... czekam [rozwiń/zwiń]
Brak
Wyłacznie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maria
link | zgłoś
2022-03-10
*.64.65.*
Moja rada jest taka, żeby omijać tę firmę szerokim łukiem. Serwisant niegrzeczny (pokrzykujący), nieprofesjonalny, w trakcie naprawy uszkodzeniu uległ dodatkowo zawór od pralki (podobno był stary), nie mogąc sprawdzić czy faktycznie naprawa się udała (ze względu na uszkodzony zawór) zapewnił, że [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tomq
link | zgłoś
2022-03-03
*.173.120.*
Witam. Zgłoszona naprawa zmywarki która nie startuje. Pan przyjeżdża i na dzień dobry pompa albo moduł. Po sprawdzeniu pompy na krótko ( działa ) Pan twierdzi że do wymiany modół. Po sprawdzeniu w internecie brak dostępnych modułów do mojego modelu sprzętu. Fachowiec zaczął składać narzędzia ale ja [rozwiń/zwiń]
Finalnie naprawiony sprzęt
Cena, cena, cena.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Małgorzata
link | zgłoś
2022-03-02
*.173.80.*
Proszę uważać na firmę. Osoba nie zna się na tym co robi. Nie ma czasu na pracę .3 tygodnie miałam zmywarkę rozebraną i nie mogłam się z Panem skontaktować. Najgorsza firma z jaką miałam do czynienia.
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Igor
link | zgłoś
2021-12-10
*.22.190.*
Od 2 tygodni próbuję skontaktować się z serwisantem który miesiąc temu naprawiał mi piecyk lecz ten przestał działać ( Gwarancja przez nich wystawiona na 3 miesiące). Nie odbiera telefonów. Podczas dzwonienia na infolinię Pani za każdym razem przekazuje iż skontaktuje się z serwisantem lub dziwi się [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Damian
link | zgłoś
2021-11-30
*.173.9.*
Zadzwoniłem w piątek i zgłosiłem usterkę zmywarki, Pani przyjęła zgłoszenie i powiedziała, że serwisant oddzwoni w ciągu godziny. Niestety nie oddzwonił. Dzwoniłem jeszcze dwa razy w poniedziałek i dwa we wtorek. Za każdym razem Pani była mocno zaskoczona, że nikt nie oddzwonił. Ostatecznie nie udał [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2021-10-28
*.221.120.*
Bardzo polecam serwisanta szybka naprawa mojej pralki jestem bardzo zadowolona
szybka naprawa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Andy
link | zgłoś
2021-10-13
*.160.159.*
firma ok, ale skorzystałem tylko dlatego, ponieważ moja ulubiona firma https://usterka.pl/elektryk/wroclaw nie miała w danym momencie elektryka na cito
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-09-27
*.30.36.*
Zadzwoniłam o 11.00. Uzyskałam powiedzenie, że naprawiają lodówki firmy, którą posiadam, w mieście, w którym mieszkam. Pani konsultant poinformowała mnie, że serwisant oddzwoni do 1,5 godziny. O 11.30 otrzymałam potwierdzenie smsem, że moje zamówienie zostało przyjęte do realizacji. O 16.30 zadzw [rozwiń/zwiń]
Brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcinw
link | zgłoś
2021-04-20
*.0.55.*
Polecam serwisanta. Naprawil pralkę na drugi dzień od zgłoszenia awarii.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANIA Poznań
link | zgłoś
2019-08-22
*.221.142.*
A ja polecam i Jestem bardzo zadowolona. Super kontakt, szybka naprawa, bardzo miła obsługa zarówno na centrali jak i Pan serwisant, który naprawił w mig usterkę zmywarki:) Polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2019-06-05
*.41.10.*
Nie polecam. Wczoraj zgłosiłem awarię zmywarki. Do dzisiaj cisza więc dzwonię jeszcze raz. Za kilka minut dzwoni serwisant,(PŁOCK) mówi że wczoraj do mnie dzwonił, ąle się nie dodzwonił więc niech mu nie zawracam głowy i rzucił słuchawkę.Sprawdziłem w telefonie.Nie mam nieodebranych połączeń w dniu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Natalia
link | zgłoś
2019-03-05
*.72.44.*
A ja polecam! Zadzwoniłam do 4 serwisów, które odmówiły przyjazdu do zepsutego programatora. Zgłosiłam się do RestartAgd (Warszawa) już bez większej nadziei. Oddzwonił do mnie pan Michał, który przyjechał, ocenił, zabrał moduł i przywiózł dwie godziny później naprawiony. Kosztowało mnie to 125 zł, a [rozwiń/zwiń]
Szybko i sprawnie, porządnie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ania
link | zgłoś
2018-11-19
*.230.217.*
Pierwszy pozytyw - konsultantka szybko odebrała telefon, potem pan majster przyjechał punktualnie. Szybko zdiagnozował usterkę i zaproponował tańsze rozwiązanie problemu. Piekarnik działa. Jestem bardzo zadowolona z usługi. Polecam firmę!
Szybko, punktualnie, sprawnie, wysoka kultura
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzegorz
link | zgłoś
2018-10-30
*.248.209.*
Polecam tego allegrowicz
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jarek
link | zgłoś
2018-10-29
*.0.66.*
Jestem w miarę zadowolony z naprawy zmywarki. Przyjechał serwisant tego samego dnia zgłoszenia naprawy. Sprawna naprawa ale koszty średnie. Najwazniejsze ze zmywarka może nadal robić swoją robotę
Fachowość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pauzna
link | zgłoś
2018-10-29
*.221.140.*
Zamówiona naprawa pralki - czas oczekiwania na przyjazd serwisanta 2 dni. Koszt 230zł - wymiana spalonej pompy wody od pralki
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olesia
link | zgłoś
2018-03-28
*.125.143.*
Szybka i fachowa naprawa pralki.Polecam fachowca z Wrocławia
szybkość, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2017-12-01
*.173.216.*
Jestem zadowolony z usługi naprawy lodówki we Wrocławiu. Pan Marek szybko i sprawnie uporał się z naprawą.
Dobry kontakt
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
skiner
link | zgłoś
2017-10-17
*.160.155.*
Niestety zadowolony NIE jestem. Zamówiłem majstra od lodówek w poniedziałek rano. Po południu dzwoni pan i mówi, że dziś już nie da rady więc na jutro między 11:00 a 13:00. Jutro (wtorek) godzina 13:30 dzwoni i mówi, że prawdopodobnie nie dotrze. Ten sam dzień godzina ok 16-17, dzwoni że da radę i b [rozwiń/zwiń]
Brak
Za dużo by wymieniać.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
MS
link | zgłoś
2017-10-03
*.17.132.*
Jestem bardzo zadowolona. Zepsuta chłodziarko-zamrażarka LG została uratowana w ciągu paru godzin, a nie dni, jak proponował licencjonowany serwis we Wrocławiu.Fachowo i życzliwie.
Szybkość , życzliwość, fachowość.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2017-08-16
*.173.218.*
Naprawa pralki w poznaniu na drugi dzień od zgłoszenia. Pęknieta grzałka została wymienia - miała 12 lat pracy za sobą.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dynda mi to
link | zgłoś
2017-08-09
*.254.239.*
Super jak zwykle.
sporo tego
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2017-08-09
*.160.106.*
Witam. Naprawa zmywarka Bosh Marki koło Warszawy. Fachowo szybko koszt naprawy średnio.Dziękuję. Grunt że działa.
szybko i fachowo
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Nie Lubie Stefana
link | zgłoś
2017-06-01
*.24.91.*
Ludzie jesteście po*** - usługa kosztuje, za sam przyjazd do zmywarki żadaja w W-wie po 200 zł, a wy ***iscie - Pan Stefan czy jakiś inny burek ze za to trza płacić. Sami se naprawiajcie - bedzie darmo.
czas
czas
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2016-12-03
*.125.133.*
Wieczorem zepsuła mi się lodówka. Szukałem po internecie fachowca. Miła Pani z centrali skontaktowała mnie z serwisantem. Oddzwonił bardzo szybko. Już przez telefon dokonał wstępnej oceny kosztów naprawy. Jestem pod wrażeniem fachowej obsługi. Polecam każdemu fachowców z Katowic.
szybkość , profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ani13
link | zgłoś
2016-11-21
*.170.127.*
Wrocław. Naprawa chłodziarko-zamrażarki. Bardzo gorąco polecam. Po przyjęciu zgłoszenia przez Panią w centrali po 15 min zadzwonił do mnie serwisant (p. Marek). Przyjechał zgodnie z umówioną wizytą. Naprawa przebiegła bardzo sprawnie, rzetelnie i kompetentnie. Cena adekwatna do naprawy. Oby więcej t [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2016-10-21
*.125.129.*
Korzystałem drugi raz z usług tej firmy. Jestem bardzo zadowolony. Szybko, fachowo i niedrogo. Polecam
fachowa osługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2016-10-14
*.173.156.*
Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Wszystko przebiegło tak jak trzeba, począwszy od miłej obsługi telefonicznej skończywszy na fachowej naprawie zepsutego sprzętu. Technik szybko i rzeczowo podszedł do sprawy, koszt usługi przyzwoity.Polecam!
szybkość, fachowość, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2016-08-08
*.125.129.*
Zamówiłam serwisanta do zmywarki. Bardzo miła pani w centrali przyjęła moje zlecenie. Serwisant oddzwonił bardzo szybko i umówił się na naprawę. Pełny profesjonalizm i cena również niewygórowana. Polecam wszystkim
profesjonalizm, czas, cena
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
jack
link | zgłoś
2016-08-01
*.68.1.*
jestem zadowolona z usługi pan bardzo miły,rzetelny pralkę naprawił szybko i tanio
tanio,szybko
-
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krystian
link | zgłoś
2016-03-11
*.193.144.*
Zamówiłem naprawę pralki i naprawa była błyskawiczna ok 20 min. Niestety za gapowe się płaci. Za 20 min pracy zapłaciłem 90 zł (bez części) i nie dostałem żadnego potwierdzenia naprawy/zapłaty
Szybka naprawa
Cena!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymek
link | zgłoś
2016-02-24
*.231.34.*
Sklep z jak najbardziej godny polecenia. Szybko, fachowo bez ściemnia. 10/10 pkt.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
robert5
link | zgłoś
2016-02-16
*.231.34.*
Bardzo polecam. Zakupy bez żadnych problemy. Szybka wysyłka. Żelazko sprawuje się super już od kilku miesięcy Polecam
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Russel
link | zgłoś
2016-01-13
*.231.42.*
Kupiłem u nich pralkę i lodówkę. Dostawa była u mnie już pod dwóch dniach od złożenia zamówienie. Cieszę się, że trafiłem do ich sklepu, z pewnością zrobię tu zakupy jesccze nie jeden raz.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Bitels70
link | zgłoś
2016-01-10
*.231.22.*
Sklep godny polecenia. Szybka dostawa, bez żadnych poślizgów, ani większych problemów. Wszystko poszło w jak najlepszym porządku.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
zumek
link | zgłoś
2015-09-24
*.53.166.*
Super sprawa, znalazłem ich przez internet, zadzwoniłem i pierwsza diagnoza padła przez telefon! NIe zdarza mi się pisać opinni w internecie, ale tutaj mam powody do tego. Polecam w 100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Dawid
link | zgłoś
2015-09-23
*.246.67.*
Skorzystałem. Miła i sympatyczna obsługa a to co najważniejsze szybka i fachowa pomoc. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcinw
link | zgłoś
2015-09-23
*.173.155.*
Z usług serwistantów z RestartAGD korzystałem pierwszy raz i na pewno mogę ich polecić w przypadku naprawy sprzętu AGD. Szybko, tanio i profesjonalnie – tak podsumować można ich jakość w wykonywanych naprawach.
profesjonalizm
Długi czas oczekiwania na naprawę
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

RestartAGD.pl Opinie