RestartAGD.pl Opinie

3.9 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 37
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.restartagd.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Elwira
link | zgłoś
2021-06-11
*.14.85.*
Nigdy nie korzystaj z RestartAGD.pl w Sosnowcu ! Przyszedł fachowiec do pralki ARDO i zdiagnozował uszkodzenie paska klinowego - zainkasował 150 zł. Pasek miał być 7-10 dni. Po 10 dniach zadzwoniłam i okazało się, że tenże pasek będzie dopiero za 2 miesiące. Gdyby to powiedział od razu, nie czekał [rozwiń/zwiń]
żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
heniutka
link | zgłoś
2021-05-06
*.0.123.*
poprawka wpisu co do kwoty zapłaty wpłata wynosiła 550 zł nie jak wpisałam 600 zł
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
HENIUTKA
link | zgłoś
2021-05-05
*.0.123.*
nie polecam nikomu tej firmy pracownik nie rzetelny nie słowny rozpoczeta naprawa zmywarki w marcu przy naprawie pompy za która zapłaciłam 600 zł pracownik uszkodził zawór zwrotny do tej pory nie moge sie doprosic skończenia naprawy juz 6 razy sie umawiał i nie przyjeżdza na umówiony termin najgorsz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
damian
link | zgłoś
2021-04-28
*.189.77.*
Kompletny brak kompetencji, formy obsługi zgłoszenia i jakości serwisu. Po zleconej usłudze naprawy piekarnika serwisant z Katowic stwierdził wadę najbardziej kosztownego elementu piekarnika. Po wymianie na nowy (450 pln) okazało się, że piekarnik wciąż nie działa a serwisant i biuro obsługi przesta [rozwiń/zwiń]
brak
wszystkie możliwe
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcinw
link | zgłoś
2021-04-20
*.0.55.*
Polecam serwisanta. Naprawil pralkę na drugi dzień od zgłoszenia awarii.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
JOLA
link | zgłoś
2021-04-15
*.146.227.*
Nigdy więcej. Pan "fachowiec" z niszczył mi zmywarkę, a na zwrot pieniędzy za części czekam trzy tygodnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
adim
link | zgłoś
2021-02-22
*.156.129.*
30 grudnia 2020r zamówiłem fachowca do zepsutej zmywarki. Na drugi dzień zjawił się niby serwisant z wkrętarką, rozkręcił zmywarkę, grzebał w niej z pół godziny, powiedział mi żebym go nie obserwował ponieważ nie może się skupić. Potem wymontował jakąś płytkę i oznajmił, że musi zabrać ją na warszta [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grzeg
link | zgłoś
2021-01-03
*.40.62.*
Firma pośrednik, który ustala inne ceny tj. 50 zł za diagnozę, a pseudo serwisant żąda 130. Ja postawiony przed ścianą zgadzam się, ale diagnoza to oczywiście wymiana całej zmywarki za ok. 1500zł. Diagnoza błędna, szkoda, że nie wziąłem jej na piśmie, bo naprawy wymagał czujnik poziomu wody za 70,-z [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANIA Poznań
link | zgłoś
2019-08-22
*.221.142.*
A ja polecam i Jestem bardzo zadowolona. Super kontakt, szybka naprawa, bardzo miła obsługa zarówno na centrali jak i Pan serwisant, który naprawił w mig usterkę zmywarki:) Polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marek
link | zgłoś
2019-06-05
*.41.10.*
Nie polecam. Wczoraj zgłosiłem awarię zmywarki. Do dzisiaj cisza więc dzwonię jeszcze raz. Za kilka minut dzwoni serwisant,(PŁOCK) mówi że wczoraj do mnie dzwonił, ąle się nie dodzwonił więc niech mu nie zawracam głowy i rzucił słuchawkę.Sprawdziłem w telefonie.Nie mam nieodebranych połączeń w dniu [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

RestartAGD.pl Opinie