RestartAGD.pl Opinie

3.9 - poziom obsługi
3.6 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 38
Średnia ocen:
3.7 / 5

Kategoria:
AGD i RTV

Strona internetowa:
www.restartagd.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Andy
link | zgłoś
2021-10-13
*.160.159.*
firma ok, ale skorzystałem tylko dlatego, ponieważ moja ulubiona firma https://usterka.pl/elektryk/wroclaw nie miała w danym momencie elektryka na cito
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Joanna
link | zgłoś
2021-09-27
*.30.36.*
Zadzwoniłam o 11.00. Uzyskałam powiedzenie, że naprawiają lodówki firmy, którą posiadam, w mieście, w którym mieszkam. Pani konsultant poinformowała mnie, że serwisant oddzwoni do 1,5 godziny. O 11.30 otrzymałam potwierdzenie smsem, że moje zamówienie zostało przyjęte do realizacji. O 16.30 zadzw [rozwiń/zwiń]
Brak
Same wady
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Aneta
link | zgłoś
2021-08-27
*.204.84.*
Skandaliczne podejście do klienta ze strony obsługi klienta. Pani wprowadza w błąd nie informując o opłatach,które są oczywiście pobierane na miejscu. Nie polecam ,oszuści.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lbt
link | zgłoś
2021-08-20
*.235.176.*
Za 150 zł serwisant przyjechał stwierdzić, że jest zepsuta część i zamówi ją następnego dnia w hurtowni i da znać za ile będzie i w jakiej cenie. Od 2 tygodni cisza mimo trzech telefonów. Nie dostałem faktury za usługę, mimo że od początku zgłaszałem taką konieczność. Odradzam, szkoda czasu.
szybko
naprawa niewykonana, brak rachunku
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Lucyna
link | zgłoś
2021-06-30
*.48.168.*
Przyjechał Pan ,rozkręcił zmywarkę i powiedział że naprawa będzie kosztować około 1000 zl. Po skręceniu zmywarki wziął 150 zl I pojechal- tragedia.
Za duża chcą pieniędzy za dojazd do klienta
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elwira
link | zgłoś
2021-06-11
*.14.85.*
Nigdy nie korzystaj z RestartAGD.pl w Sosnowcu ! Przyszedł fachowiec do pralki ARDO i zdiagnozował uszkodzenie paska klinowego - zainkasował 150 zł. Pasek miał być 7-10 dni. Po 10 dniach zadzwoniłam i okazało się, że tenże pasek będzie dopiero za 2 miesiące. Gdyby to powiedział od razu, nie czekał [rozwiń/zwiń]
żadnych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
heniutka
link | zgłoś
2021-05-06
*.0.123.*
poprawka wpisu co do kwoty zapłaty wpłata wynosiła 550 zł nie jak wpisałam 600 zł
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
HENIUTKA
link | zgłoś
2021-05-05
*.0.123.*
nie polecam nikomu tej firmy pracownik nie rzetelny nie słowny rozpoczeta naprawa zmywarki w marcu przy naprawie pompy za która zapłaciłam 600 zł pracownik uszkodził zawór zwrotny do tej pory nie moge sie doprosic skończenia naprawy juz 6 razy sie umawiał i nie przyjeżdza na umówiony termin najgorsz [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcinw
link | zgłoś
2021-04-20
*.0.55.*
Polecam serwisanta. Naprawil pralkę na drugi dzień od zgłoszenia awarii.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
ANIA Poznań
link | zgłoś
2019-08-22
*.221.142.*
A ja polecam i Jestem bardzo zadowolona. Super kontakt, szybka naprawa, bardzo miła obsługa zarówno na centrali jak i Pan serwisant, który naprawił w mig usterkę zmywarki:) Polecam!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

RestartAGD.pl Opinie