Polskihurtopon Opinie

4.9 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 499
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.polskihurtopon
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Kamill
link | zgłoś
2016-08-14
*.165.197.*
Jestem zadowolony z moich ostatnich zakupów. Cena była atrakcyjna, a obsługa, z którą się kontaktowałem- miła i rzeczowa.
rzeczowa obsługa, atrakcyjna cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kantor
link | zgłoś
2016-08-13
*.244.192.*
Nie rozumiem, dlaczego ten sklep ma tak niskie oceny... Może nie realizują zamówienia w 24 godziny, ale wszystkie terminy mieszczą się w regulaminowych. Ceny mają znacznie niższe, niż w innych punktach z branży, jeżeli nie wierzycie, możecie to zawsze sprawdzić.
niskie ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Grey
link | zgłoś
2016-08-12
*.65.45.*
Zrobiłem świetne zakupy! Znalazłem opony o wiele tańsze, niż w innych punktach, dotarły do mnie bez ponagleń (w oczekiwanym terminie), nie było potrzeby zwrotów i reklamacji.
cena, szybkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Hemingway
link | zgłoś
2016-08-11
*.240.96.*
Serdecznie polecam. Ostatnio zrobiłem tutaj świetne zakupy- atrakcyjne ceny i zero opóźnień!
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katz
link | zgłoś
2016-08-10
*.152.221.*
Świetna i bardzo profesjonalna firma. Dostarczają zamówienie bez opóźnień, a przy okazji oferują bardzo atrakcyjne ceny.
profesjonalizm, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ask
link | zgłoś
2016-08-09
*.28.203.*
Bardzo konkurencyjne ceny, szybka dostawa i porządnie zabezpieczony towar. Sklep warty polecenia!
cena, szybkość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Zak
link | zgłoś
2016-08-08
*.7.86.*
Świetny sklep! Moja transakacja przebiegła profesjonalnie i bez opóźnień, cena była bardzo korzystna.
cena, profesjonalizm
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ash
link | zgłoś
2016-08-07
*.164.4.*
Sklep godny polecenia. Moje zamówienie zrealizowano bardzo szybko, przesyłka doszła ładnie zapakowana, a za wszystko zapłaciłem całkiem przyjazną sumkę.
szybkość realizacji, cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agata
link | zgłoś
2016-08-06
*.44.55.*
Bardzo dobry sklep. Moje ostatnie zamówienie zrealizowano relatywnie szybko i bez żadnych problemów. Towar był dobrze zapakowany i dzięki temu nieuszkodzony.
szybka realizacja zamówienia
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pomocny
link | zgłoś
2016-08-05
*.65.45.*
Jestem zadowolony z moich zakupów. Zamówione przeze mnie opony dotarły w miarę szybko, a ich cena była więcej, niż dobra. Szczerze polecam!
cena
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Polskihurtopon Opinie