Polskihurtopon Opinie

4.9 - poziom obsługi
5.0 - jakość usług / cena
4.9 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 499
Średnia ocen:
4.9 / 5

Kategoria:
Części i opony

Strona internetowa:
www.polskihurtopon
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Bertuzz
link | zgłoś
2016-10-26
*.254.161.*
W 100% pozytyw. Atrakcyjne ceny, bogata oferta, szybka dostawa. Miła i profesjonalna obsługa. Na pewno skorzystam ponownie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2016-10-26
*.254.179.*
Szybko , solidnie. polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr
link | zgłoś
2016-10-26
*.254.179.*
Transakcja jak zwykle przebiegła szybko i sprawnie.Opony z najnowszego rocznika. Czas realizacji zamówienia 4 dni . Mają dobre ceny.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Halk Hogan
link | zgłoś
2016-10-26
*.254.241.*
Zamówione opony 4 szt. Michelin Alpin zakupione za prawie tysiąc zł taniej niż w sklepach. Dostawa trwała zaledwiue 3 dni roboczych od momentu wpłaty. Polecam
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Filip
link | zgłoś
2016-10-24
*.254.160.*
Super szybka realizacja dostawy, jakość produktów zgodna z opisem. Polecam serdecznie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Eryk
link | zgłoś
2016-10-24
*.254.227.*
Sklep godny polecenia - na uwagę zasługują bardzo atrakcyjne ceny oferowanych produktów. Dodatkowo dość szybka wysyłka opon - 3 dni robocze. Jestem zadowolony.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Yapi20
link | zgłoś
2016-10-24
*.254.161.*
Sklep ma w swoim asortymencie wiele produktów godnych uwagi.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Robert Kozyra
link | zgłoś
2016-10-24
*.254.240.*
Bardzo udany zakup. We wtorek złożyłem zamówienie, a w środę przed południem zapukał do mnie kurier z oponami. W międzyczasie wykonałem tel. żeby potwierdzić złożenie zamówienia i zostałem bardzo sympatycznie obsłużony. Bardzo zachęcam do zakupów w tym sklepie!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Cortina
link | zgłoś
2016-10-23
*.254.240.*
Szybko zrealizowana transakcja, produkt w 100% zgodny z opisem.Opony świetnej jakości i poza tym w dobrej cenie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2016-10-23
*.254.241.*
Towar zgodny z oczekiwaniami, transakcja przebiegła bardzo pozytywnie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Polskihurtopon Opinie