mebline.pl Opinie

4.0 - poziom obsługi
3.9 - jakość usług / cena
3.8 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 51
Średnia ocen:
3.9 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
mebline.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Ewa
link | zgłoś
2022-05-13
*.196.231.*
Totalna porażka pieniądze zapłacone meble nietotalna porażka pieniędzy nie chcą zwrócić wogole zero szacunku do klienta można pisać maile ale i tak brak odpowiedzi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Marcin
link | zgłoś
2022-03-12
*:36:14c3:*
MASAKRA.Brak szacunku dla klienta.Opoznienie miesiąc to normalka . NIE KUPUJCIE W TEJ FIRMIE. TO FIRMA KRZAK
Brak
Ta firma jest raczej cwanym pośrednikiem niż producentem!!!!!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Klientka
link | zgłoś
2022-03-06
*:3d4e:3cc6:*
Kompletny brak profesjonalizmu, szacunku do klienta i wywiązywania się ze zlecenia. Nieduża szafka zamówiona na początku grudnia i nadal (marzec) brak jakichkolwiek informacji odnośnie daty realizacji. Kilkukrotnie próbowałam się dowiedzieć kiedy dostanę szafkę i za każdym razem jestem zbywana wy [rozwiń/zwiń]
Brak profesjonalizmu, brak szacunku do klienta, brak terminowości i słowności.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2021-11-10
*.191.200.*
Witam. Chciałam ostrzec przed tą firmą , pieniążki wpłacone a produktu brak. Pisząc meile odpowiedź że czekają na producenta po upływie deklarowanej dostawie brak kontaktu z firmą to jest jakieś nieporozumienie . Ostrzegam lepiej omijać z daleka .
Brak
Fatalna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-06-18
*.179.234.*
zamówione przeze mnie meble spełniają moje oczekiwania, ładnie się prezentują
sklep oferuje dużą ilość wyprzedaży oraz dodatkowy rabat dla osób posiadających Kartę Dużej Rodziny
ciężko się dodzwonić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2021-03-14
*.254.226.*
Witam. Zamawiałem szafkę RTV, ogólnie jest ładna i solidna jak na swoją cenę tylko przyszła bez 3 srubek no i ten czas dostawy około 4 miesięcy oraz słaby kontakt. Jeżeli chodzi o sam mebel to polecam, jeżeli o całokształt to nie polecam.
Atrakcyjna cena
Czas dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-02-26
*.199.254.*
Nie polecam. Komoda zamówiona w listopadzie dostawa po monitach koniec lutego.
brak
długi okres realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2020-10-28
*.147.36.*
Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzenia transakcji zakupu w sklepie Mebline. Fachowa, kompetentna i bardzo miła obsługa. Dostawa w terminie. W razie konieczności złożenia zamówienia dodatkowego, czy reklamacji obsługa sprawna, bez zarzutu. serdecznie polecam sklep Mebline
szybka obsługa, jakość, cena !
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-10-23
*:7aa1:609a:*
Polecam gorąco meblościanka dotarła wciągu dwóch tygodni żądnych braków i uszkodzen
Dobry kontakt ze sprzedającym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-10-17
*.4.118.*
Nie polecam. Meble zamowione w lutym, koncowa dostawa w wrzesniu. Chyba z 5 reklamacji i gdyby nie moj kontakt z producentem temat bylby jeszcze nie zalatwiony. Masakra
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
An
link | zgłoś
2020-06-24
*:f275:1b39:*
Meblościanka przyjechała w opłakanym stanie. Niedolakierowane płyty, dziurawe. Nie polecam!
Dziury, ubytki w lakierze, brak wywierconych dziur brak śrub
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2020-06-11
*.8.231.*
Meble przyszły z miesięcznym opóźnienie niż deklarowany przez firmę termin dostawy. Meble bardzo słabej jakości, ubytki w lakierowanych drewnianych płytach do szafy przesuwnej, przy wkręcanie śrub deski po prostu pękają, odchodzi lakier. Lepiej zapłacić 100 zł więcej za mebel od innej firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2020-05-21
*.235.146.*
Przepraszam za poprzednią nie słuszną opinię .Napisałam że firma nie przesyła potwierdzeń zamówienia .Okazało się ze firma dopełnia wszystkich procedur ,tylko mejle od mebline wpadają do spam ,nie wiem czemu .Jeszcze raz przepraszam Teresa Ramczyk
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Katarzyna
link | zgłoś
2019-12-30
*.172.238.*
Polecam wszystkim. Miła i profesjonalna obsługa. Produkt zgodny z oczekiwaniami, prezentuje się bardzo dobrze.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Barbara
link | zgłoś
2019-12-28
*.184.16.*
Kupiłam kanapę za pierwszym razem a teraz w grudniu łóżko (stelaż z materacem) Jestem zachwycona pięknym produktem i sposobem załatwienia.
zgodnie z zamówieniem,w terminie, telefon poprzedzający dostawę, bez wad.
Nie mam zastrzeżeń Jestem zachwycona dwukrotnie ( dwa razy super)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Piotr p
link | zgłoś
2019-10-10
*:2:2dc5:*
Słabo dosyć czekałem ok 40 dni dłużej niż było w umowie (33)n Mebloscianke która nie dotarła chciałem ugodowo zaczekać wiec zaproponowalem iż jeśli zrobia gest handlowy i dorzuca rabat nawet symboliczny to zrozumiem sytuację i cierpliwie zaczęłam w końcu zawsze coś może się zdarzyć na drodze itp ale [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2019-09-16
*.146.55.*
zamawialam meble 8 sierpnia rozmawialam z panią Magdalena czy meble dojadę do 20wrzesnia bo biorę ślub tak dojdą napewno!A dziś 16.września dostałam wiadomość że mebli na czas nie będzie super ja mebli niemam stare zostały oddane potrzebującym A teraz ja jestem czarnej d...zero kompetencji nie wiem [rozwiń/zwiń]
zadne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kamil
link | zgłoś
2019-08-30
*.0.82.*
Zacznę od tego że czekałem prawie miesiąc nie odbierali odemnie telefonów,później tłumaczyli się urlopami(powinna być info na stronie o urlopach)kierowca dzwonił jak był już na miejscu,nie chciało mu się czekać to rozładował na podwórko pod drzwiami,NIE POLECAM TEGO SKLEPU NIKOMU
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Szymon
link | zgłoś
2019-03-26
*.108.220.*
Trzeci raz wracam do internetowego sklepu meblowego Mebline.pl, w sumie zakupiłem już mebli za ponad 12tys.zł. Okres oczekiwania krótszy niż na stronie. Niestety w ostatnim transporcie okazało się, że towar został dostarczony uszkodzony — nie sprawdziłem mebli podczas odbioru. Uszkodzenia zauważyłem [rozwiń/zwiń]
Obsługa tel, Realizacja reklamacji, Dostawa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Agnieszka
link | zgłoś
2019-03-18
*.219.28.*
Witam, ja na swój zamówiony narożnik czekałam 30 dni (miało być do 28, ale wcześniejsza dostawa nie doszła do skutku, nie z mojej winy). I termin umówionej dostawy nie doszedł do skutku w wyniku bliżej nieokreślonej (zakręconego kierowcy z którym była umówiona dostawa na godz.6.50 rano a on dzwoni o [rozwiń/zwiń]
drugi kierowca ok (dzwonił wcześniej że jest już w drodze)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Elżbieta
link | zgłoś
2018-09-03
*.146.172.*
Jestem bardzo zawiedziona że skusilam się zakupem mebli w tej firmie. Mogłam skorzystać z zakupu w innym sklepie ruch samych mebli. Fakt że czekałam na dostawę 3 tygodnie ale co z tego, meble przywiózł zakręcony kierowca dzwoniąc 15 min przed dostawą. Meble w kaetonach porozrywanych. W meblach dwie [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Pawel
link | zgłoś
2018-08-06
*.222.85.*
Witam. Na początek zacznę od plusa, który należy się kierowcy. Odpowiednio wcześniej dostałem telefon oraz kontakt z pełną kulturą. Na dostawę oczekiwałem 35 dni. Obsługa e-mail posiada cześć informacji a konsultant telefoniczny drugą część, dzięki czemu ciężko użyskać sensowne informacje. Dwie szaf [rozwiń/zwiń]
Kontakt z kurierem
Czas dostawy, kontakt, źle skompletowane zamówienie, uszkodzone dwie szafki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Tadek
link | zgłoś
2018-03-01
*.146.161.*
Sklep dobry. Duży wybór mebli i jak masz problem to ci zawsze pomogą w wyborze mebla itd.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tamara
link | zgłoś
2018-02-26
*.146.0.*
Meble super, żadnych ubytków.Wszystkie części mebli tak samo były bez żadnej zguby.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patrycja
link | zgłoś
2018-02-22
*.72.222.*
Meble jak najbardziej na tak. Jestem zadowolona z wyboru, w dodatku miła obsługa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hali
link | zgłoś
2018-02-21
*.72.222.*
Mebelki cudowne i jestem zakochana w nich. Obsługa bardzo dobra z czego jestem zadowolona. Nie miałam problemu też, że był wydłużony czas oczekiwania przywozu mebli.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ossskar
link | zgłoś
2018-02-20
*.146.166.*
Jestem bardzo pozytywnie zadowolony z obsługi w tym sklepie, za pomoc jaką mi pomogli wy wyborze mebli.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
roki
link | zgłoś
2018-02-19
*.146.166.*
Ja jestem zadowolona meble na czas. Bez żadnych skaz. Obsługa jak dla mnie idealna. Meble na czas przyjechały bez żadnych opóźnień.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
tomasz
link | zgłoś
2018-02-15
*.146.166.*
Polecam, meble na czas. ogólnie miałem problem z wyborem ale obsługa sklepu mi pomogła z czego jestem zadowolony. Po za tym meble takie jak zamawiałem przyszły na czas w wyznaczonym terminie przywozu.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Alicjaaa
link | zgłoś
2018-02-14
*.146.166.*
Firma bardzo dobrze pochodzi do klienta. Moje meble przyszły całe itd wiec jestem zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Olaf
link | zgłoś
2018-02-13
*.146.166.*
Powiem tak, podejście do klienta mają dobre, to że pomogą jak jesteś zgubiony w tej ilości różnych mebli, w dodatku doradzą ci wiec jestem zadowolony z tego bardzo. Po za tym termin przywozu też mają dogodny dla mnie i cię powiadamiają o tym.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Majka
link | zgłoś
2018-02-09
*.146.166.*
Meble zamówione w dobrej jakości, takie jakie chciałam. Obsługa też dobra. Po za tym przesyłka dotarła bez żadnego uszczerbku.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewelinna
link | zgłoś
2018-02-08
*.146.166.*
Meble dobrze wykonane, jak przyjechały nie było żadnego uszczerbku. Kontakt ze sklepem bardzo dobry.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Martyna
link | zgłoś
2018-02-07
*.146.166.*
Ja jestem zadowolona z mebli jaka ta firma wykonała. Obsługa dobra i kontakt jest nie miałam problemów. Dostawa tez bez żadnych opóźnień.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Irena
link | zgłoś
2017-08-29
*.254.179.*
Meble przepiękne. Szybka dostawa. Kontakt z klientem na najwyższym poziomie. Polecam. Niebawem wracam po kolejne meble:)
Własny transport, szybka dostawa, bardzo dobry kontakt
Brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
vincent
link | zgłoś
2017-08-29
*.215.235.*
Świetny sklep! Miła i fachowa obsługa, która potrafi dobrze doradzić zagubionemu pośród szerokiej oferty sklepu klientowi. Czas dostawy zgodny z zapowiedziami sprzedawcy. Szczerze polecam!
Szeroki wybór mebli
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
PaKa
link | zgłoś
2017-08-29
*.108.220.*
Polecam sklep meblowy MEBLINE!Miła i fachowa obsługa. Dzięki bogatej ofercie mebli udało nam się umeblować salon, łazienkę oraz pokój córki. Meble otrzymaliśmy po 3 tygodniach, wszystko zgodnie z zamówieniem oraz bez uszkodzeń. Jesteśmy bardzo zadowoleni i z pewnością wrócimy do tego sklepu. Z czyst [rozwiń/zwiń]
fachowa obsługa, realizacja zamówienia bez zastrzeżeń, szybka dostawa, bogaty wybór mebli
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
agatawiktoria
link | zgłoś
2017-05-01
*:16fb:8a27:*
Nie polecam sklep mebline. Meble przyjechały uszkodzone pomylone nie zgodne z zamòwieniem. Odradzam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2016-12-19
*.254.141.*
Polecam zakupy w tym sklepie. Błyskawiczna wysyłka Meble bardzo dobrej jakości i w bardzo przystępnej cenie.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
lukas
link | zgłoś
2016-06-27
*.130.102.*
Sklep Godny Polecenia. Jestem Bardzo zadowolony, z czystym sercem mogę polecić reszcie !
cena, jakoś
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Kaska90
link | zgłoś
2016-01-21
*.4.12.*
Rewelacyjny kontakt, szybka dostawa, meble nowoczesne i stabilne, latwe w montazu, niska cena, jestem bardzo zadowolona z mebli i juz sobie upatrzylam kolejne ;) napewno jeszcze tu wroce, polecam w 100%
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebastian
link | zgłoś
2016-01-10
*.76.220.*
Produkt zgodny z opisem. Polecam w 100 %.
Dobre wykonanie
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
paddy
link | zgłoś
2016-01-09
*.33.89.*
Super kontakt z firmą, meble zgodne z opisem-łatwe w montażu, szybki termin realizacji. Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
vladimir
link | zgłoś
2016-01-04
*.188.140.*
Zakupilem kilka produktow do Czech. Bardzo szybka dostawa, doskonale wykonanie mebli!!! Polecam!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2016-01-02
*.254.210.*
Wyposażyłam w tym sklepie pare pomieszczeń, meble prezentują się bardzo dobrze. Sprzedający zdecydowanie godny polecenia i zaufania!
Jakoś,obsługa
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
j_p
link | zgłoś
2015-12-03
*.33.36.*
Wszystko w jak najlepszym porządku! POLECAM!!!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Duda
link | zgłoś
2015-11-14
*.24.192.*
Wszystko ok. Polecam ten sklep!
cena, jakość
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2015-11-08
*.254.147.*
Kontakt z obsługą klienta pozytywny. Krótki czas realizacji zamówienia. Meble nie posiadają żadnych uszkodzeń. Sklep warty polecenia.
atrakcyjna cena, szybka dostawa, łatwy kontakt
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
meryland99
link | zgłoś
2015-08-05
*.37.162.*
Polecam, wszystko zgodnie z oczekiwaniami.
niska cena, dobra jakość, dostawa w terminie
nie było
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Maniek
link | zgłoś
2015-04-08
*.172.247.*
Polecam ze względu na bardzo duży wybór mebli każdego praktycznie rodzaju. Ja osobiście znalazłem tutaj to czego szukałem i jestem zadowolony zarówno z jakości mebli jak i poziomu obsługi.
polecam, wszystko ok
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
maniulks78
link | zgłoś
2015-04-05
*.172.247.*
Meble dostarczone bardzo szybko. poczas transportu nic im się nie stało, bo były bardzo dobrze zabezpieczone. Polecam również ze względu na duży wybór mebli kuchennych, długo szukałam takiego stołu a tu był:)
dużo mebli kuchennych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

mebline.pl Opinie