mebline.pl Opinie

4.1 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
4.0 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 48
Średnia ocen:
4.1 / 5

Kategoria:
Meblarstwo

Strona internetowa:
mebline.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Agnieszka
link | zgłoś
2021-11-10
*.191.200.*
Witam. Chciałam ostrzec przed tą firmą , pieniążki wpłacone a produktu brak. Pisząc meile odpowiedź że czekają na producenta po upływie deklarowanej dostawie brak kontaktu z firmą to jest jakieś nieporozumienie . Ostrzegam lepiej omijać z daleka .
Brak
Fatalna obsługa
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anna
link | zgłoś
2021-06-18
*.179.234.*
zamówione przeze mnie meble spełniają moje oczekiwania, ładnie się prezentują
sklep oferuje dużą ilość wyprzedaży oraz dodatkowy rabat dla osób posiadających Kartę Dużej Rodziny
ciężko się dodzwonić
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Patryk
link | zgłoś
2021-03-14
*.254.226.*
Witam. Zamawiałem szafkę RTV, ogólnie jest ładna i solidna jak na swoją cenę tylko przyszła bez 3 srubek no i ten czas dostawy około 4 miesięcy oraz słaby kontakt. Jeżeli chodzi o sam mebel to polecam, jeżeli o całokształt to nie polecam.
Atrakcyjna cena
Czas dostawy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2021-02-26
*.199.254.*
Nie polecam. Komoda zamówiona w listopadzie dostawa po monitach koniec lutego.
brak
długi okres realizacji
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sylwia
link | zgłoś
2020-10-28
*.147.36.*
Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzenia transakcji zakupu w sklepie Mebline. Fachowa, kompetentna i bardzo miła obsługa. Dostawa w terminie. W razie konieczności złożenia zamówienia dodatkowego, czy reklamacji obsługa sprawna, bez zarzutu. serdecznie polecam sklep Mebline
szybka obsługa, jakość, cena !
brak
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adam
link | zgłoś
2020-10-23
*:7aa1:609a:*
Polecam gorąco meblościanka dotarła wciągu dwóch tygodni żądnych braków i uszkodzen
Dobry kontakt ze sprzedającym
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jacek
link | zgłoś
2020-10-17
*.4.118.*
Nie polecam. Meble zamowione w lutym, koncowa dostawa w wrzesniu. Chyba z 5 reklamacji i gdyby nie moj kontakt z producentem temat bylby jeszcze nie zalatwiony. Masakra
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
An
link | zgłoś
2020-06-24
*:f275:1b39:*
Meblościanka przyjechała w opłakanym stanie. Niedolakierowane płyty, dziurawe. Nie polecam!
Dziury, ubytki w lakierze, brak wywierconych dziur brak śrub
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Karol
link | zgłoś
2020-06-11
*.8.231.*
Meble przyszły z miesięcznym opóźnienie niż deklarowany przez firmę termin dostawy. Meble bardzo słabej jakości, ubytki w lakierowanych drewnianych płytach do szafy przesuwnej, przy wkręcanie śrub deski po prostu pękają, odchodzi lakier. Lepiej zapłacić 100 zł więcej za mebel od innej firmy
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Teresa
link | zgłoś
2020-05-21
*.235.146.*
Przepraszam za poprzednią nie słuszną opinię .Napisałam że firma nie przesyła potwierdzeń zamówienia .Okazało się ze firma dopełnia wszystkich procedur ,tylko mejle od mebline wpadają do spam ,nie wiem czemu .Jeszcze raz przepraszam Teresa Ramczyk
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

mebline.pl Opinie