mall.pl Opinie

3.2 - poziom obsługi
4.0 - jakość usług / cena
3.2 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 33
Średnia ocen:
3.5 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
mall.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
Magda
link | zgłoś
2021-08-03
*.112.181.*
Odradzam. Żenująca obsługa klienta. Z zamówionych 60 puszek karmy dotarły 5! I to z czasem dostawy jak za czasów komuny. Nikt nawet nie raczył przeprosić za pomyłkę.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adamczewski
link | zgłoś
2021-03-16
*.175.1.*
Poziom obsługi klienta jest żenujący. Zapłaciłem extra za dostawę w określonym dniu, nie dość że nie doszła do skutku, to jeszcze nie otrzymałem żadnej informacji od MALL. Zdecydowanie nie polecam.
brak
bark kontaktu, nieporadność konsultantów, słaby standard obsługi
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Arkadiusz Tomza
link | zgłoś
2021-01-28
*.22.59.*
Zakupiłem dziecku basen po dwóch miesiącach zepsuła się pompa. Po zgłoszeniu reklamacji kazano mi wysłać cały basen ważący 70 kg gdzie pompa jest urządzeniem które mieści się w odrębnym pudełku wielkości 4kg cukru, Gdzie tu jakaś logika. Jest to zrobione tylko po to żeby zniechęcić do reklamowania b [rozwiń/zwiń]
procedura reklamacji i zniechęcenie klienta do składania takowych
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Beata
link | zgłoś
2020-07-06
*.17.100.*
Zamówiłam w piątek wieczorem, w poniedziałek odebrałam osobiście z magazynu we Wrocławiu. Jedynie co mi się nie podobało,to że przed złożeniem zamówienia wysłałam zapytanie do mall.pl czy klimatyzator, którym byłam zainteresowana jest na miejscu w magazynie, czy będzie trzeba go dopiero sprowadzać [rozwiń/zwiń]
jak w opinii
jak w opinii
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Sebba
link | zgłoś
2020-05-27
*.146.99.*
Pewnie wcześniej opisywane tu nieprzyjemne historie były prawdziwe w takim razie ja albo w innym mall.pl kupowałem albo tak diametralnie przez kilka dni poprawili poziom obsługi. U mnie przy zamówieniu w niedzielę towar miał być już w poniedziałek. Ostatecznie przyjechał w środę, więc tragedii nie m [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
krzysztof
link | zgłoś
2020-03-13
*.246.66.*
STANOWCZO ODRADZAM ,kupiłem młynek do pieprzu i soli 2w1 po włozeniu baterii nasypamiu soli i pieprzu silniczek nie dał rady obrocić ani w lewo ani w prawo , zgłosiłem chęć zwrotu , wysłałem produkt po 5 dniach nie używając go więcej ( bo jak?) nakręciłem filmik i zrobilem kilka fotek ( coś mie tknę [rozwiń/zwiń]
upartość personelu
nieuczciwość
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
asiek
link | zgłoś
2020-01-02
*.156.135.*
Mall.pl jest to sklep internetowy nie szanujący polskich klientów.Reklamuja towar którego nie mają jak klient już wybierze i zapłaci to usuwają ze swojej strony internetowej towar i twierdzą że nic na swojej stronie nie zmieniali.Jak klient dostaje nie to co zamówił , oddaje towar to czeka się na pi [rozwiń/zwiń]
żadnych
duże
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Desde
link | zgłoś
2019-11-22
*:69cd::*
Porażka, TOTALNA. U nich jest 19 wiek, obsługa sklepu jeśli w ogóle można mówić o obsłudze pracuje od Poniedziałku do Piątku. Maili tam nikt już w sobotę nie odczyta, hahaha. Czas się tam zatrzymał. Jak coś kupicie w Piątek i zechcecie coś unieważnić to możecie o tym zapomnieć. W poniedziałek to już [rozwiń/zwiń]
wysyłka raczej szybka chyba że nie maja towaru to i z tydzień może potrwać
Obsługa klienta nie isnieje, nic nie można edytować, w sensie dodaj/usuń/skasuj. Zamówiłeś i papa.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
elbergg
link | zgłoś
2019-11-22
*.36.26.*
UWAGA - Firma nie akceptuje zmian w zamówieniu !!! Wygląda to tak, coś zamówiłeś i po godzinie mówisz , OK, widzę na stronie coś lepszego. Myślisz, zaraz tamto skasuje i to wrzucę do koszyka/kupię. ZAPOMNIJ ! nic już nie skasujesz/edytujesz ! teraz musisz czekać na paczkę której nie chcesz ;-)
Obsługa klienta nie isnieje, nic nie można edytowac
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
DennisfusKD
link | zgłoś
2019-11-13
*.172.17.*
Модульные ктп 250.400.630.1000ква, КТП КОМПЛЕКТНЫЕ ТРАНСФОРМАТОРНЫЕ ПОДСТАНЦИИ москва, Производство ктп москва и не только Вы найдете на нашем специализированном сайте: http://sviloguzov.ru/ - Мы рады Вам!
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

mall.pl Opinie