lyson.com.pl Opinie

4.6 - poziom obsługi
4.9 - jakość usług / cena
4.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 17
Średnia ocen:
4.7 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
lyson.com.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
[1][2]
Arkadiusz
link | zgłoś
2020-04-30
*.248.164.*
Nie polecam zakupów sprzętu pszczelarskiego bezpośrednio w sklepie internetowym firmy Łysoń, a przynajmniej placenia za towar z gory. Obsługa ma gdzieś klienta, terminy itp Chyba sobie w kieszenie napcham odlkady bo nie mogę się doczekać wysyłki.
sprzęt ok
obsługa do kitu, nie działają jako całość tylko jedni na drugich winę zwalaja.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Iza
link | zgłoś
2020-03-12
*:baf1:20f7:*
Uwielbiam naturalne mydła ze sklepu łysoń.com.pl i zdecydowanie polecam każdemu. Świetnie pachną i zupełnie inaczej się z nich korzysta. Tych ze sklepu już nigdy nie użyje.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzysztof
link | zgłoś
2020-03-12
*:baf1:20f7:*
Ogrom wiedzy i bardzo duży wybór niezbędnego sprzętu. Zdecydowanie dzięki nim zdobyłem wiedzę, aby dobrze prowadzić pasiekę. Łysoń.com.pl to najlepsze miejsce do zdobywania wiedzy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jonasz
link | zgłoś
2020-01-30
*.24.76.*
Dzięki tej firmie udało mi się uzupełnić moją pasiekę. Rewelacyjny sprzęt w dobrych cenach
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Krzychu1
link | zgłoś
2020-01-29
*.24.76.*
Asortyment wysokiej jakości, duży wybór. Wszystko co potrzebne do pasieki.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Romanx45
link | zgłoś
2020-01-13
*.24.66.*
Produkty bardzo dobrej jakości w korzystnej cenie. Bardzo duży wybór sprzętu do pasieki, uważam, ze to świetne miejsce, dla każdego pszczelarza :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Malwin45
link | zgłoś
2016-09-30
*.255.89.*
Wyposażyłem moją pasiekę w wiele urządzeń z tego sklepu od uli, miodarek po ubrania i branżową gazetkę oraz DVD, które bardzo dużo mnie nauczyły, gdy byłem początkującym pszczelarzem. Polecam ich asortyment.
profesjonalny asortyment
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Adrianna
link | zgłoś
2016-09-01
*.10.212.*
Świetne te zestawy startowe dla początkującego za jednym razem można kupić niezbędny podstawowy sprzęt pszczelarski. Podoba mi się, że na stronie Łysoń jest wiele informacji o asortymencie, można się dowiedzieć co do czego służy.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Jan1kowal
link | zgłoś
2016-07-28
*.7.154.*
Mój dziadek ciągle kupuje z tego sklepu stacjonarnego, wczoraj kupił podkurzacze i suszarkę do pyłku, jest bardzo zadowolony z asortymentu pszczelarskiego marki Łysoń, teraz pakarze mu sklep internetowy, to na pewno się ucieszy
duży wybór asortymentu
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Daniel
link | zgłoś
2016-06-29
*.7.155.*
W kwietniu zakładałem nowa pasiekę, kupiłem z tej firmy miodarkę (wirówka do miodu) oraz kombinezon pszczelarski, a także inny drobny sprzęt pszczelarski. Jestem zadowolony zwłaszcza z miodarki, ponieważ posiada kompaktowe wymiary, jak również łatwo ją się obsługuje, idealna dla mnie, jako pasjonata [rozwiń/zwiń]
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
[1][2]

lyson.com.pl Opinie