Lampy.pl Opinie

3.7 - poziom obsługi
4.1 - jakość usług / cena
3.7 - poleciłbyś znajomym?
ilość opinii: 9
Średnia ocen:
3.8 / 5

Kategoria:
Sklepy internetowe

Strona internetowa:
www.lampy.pl
Informacje o oceniającym
Twoje imię / nick: *
Twój adres e-mail: *
TWOJA opinia
Treść opinii: *
Zalety:
Wady:
Poziom obsługi i reklamacji: *
Jakość usługi / produktu i cena: *
Czy poleciłbyś firmę znajomym? *
Prosimy przepisać kod z obrazka: *
* prosimy o wypełnienie pól oznaczonych gwiazdką
mirek
link | zgłoś
2021-10-26
*.0.205.*
odradzam...nie maja towaru klamia ze wysylaja i tak ponad 3 mce. nie sa producentami tylko handluja chinszczyzne
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Ewa
link | zgłoś
2021-10-13
*.205.198.*
Szybka, fachowa obsługa, towar super zapakowany i naprawdę solidnie wykonany. Bardzo polecam
Jasność przekazu, informacja na bieżąco
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Anulowany zakup
link | zgłoś
2021-03-17
*.56.211.*
Na 3 zamówione produkty, 2 anulowane - "producent poinformował nas o opóźnieniu" - realizacja kwiecień a mamy 17.03. Przed ostatnim anulowanym upewniałem się i otrzymałem potwierdzenie, że mogą zrealizować je bez problemów. Na stronie sklepu dalej informacja o tym, że dostawa 2-3 dni. PS. Lampa k [rozwiń/zwiń]
Jesli ktoś lubi obietnice które są niespelniane
Sprzedają towar którego nie mają
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
hgt
link | zgłoś
2020-01-30
*.7.222.*
Zamówiłam 6 lamp i trochę żarówek. Czekałam DWADZIEŚCIA dni na dostawę. No, wreszcie przyszła, otwieram, sprawdzam i... BRAKUJE najdroższej lampy! Wkurzona, piszę, reklamuję i... znowu czekam! Czy można być zadowolonym w takiej sytuacji? :)
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Magda
link | zgłoś
2018-11-24
*.186.71.*
Towar wysokiej jakości, zgodny z opisem. Szeroki asortyment. Szybka realizacja zamówienia. Jestem bardzo zadowolona.
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
UberMarcin
link | zgłoś
2016-01-08
*.231.22.*
Sklep bardzo dobry, kupione lampy sprawują się doskonale dotarły do mnie szybko i bezpiecznie. Polecam bo warto
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
mietek
link | zgłoś
2014-11-12
*.42.218.*
W sumie ok, niemniej przesyłka mogłaby być trochę lepiej zabezpieczona. Zamawiałem paczkomatem, karton z zewnątrz wyglądał ok, ale po otwarciu, fabryczne opakowanie było zgniecione z jednej strony przez złe rozmieszczenie woreczków z powietrzem. Na szczęście opakowanie producenta było dosyć solidne [rozwiń/zwiń]
ogólnie duży pozytyw
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Polska45
link | zgłoś
2014-09-01
*.42.218.*
Mega wybór, towar pierwsza klasa, szybka wysyłka, miła obsługa. Same plusy jak dla mnie;) Polecam innym. Naprawdę się nie zawiedziecie.
duży wybór, miła obsługa, super ceny
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 
Michał
link | zgłoś
2014-09-01
*.42.218.*
Jeszcze nigdy nie spotkałem się z tak świetnie zorganizowanym sklepem internetowym,. Naprawdę rewelacyjnie szybka wysyłka, a towar choć delikatny świetnie zapakowany. Lampy, które zamówiłem przyjechały do mnie lepsze niż się spodziewałem i jeszcze te super ceny. Polecam!!!
niskie ceny, szybka wysyłka
Poziom obsługi:    Jakość usług/produktu:    Poleciłbyś znajomym? 

Lampy.pl Opinie